Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
poénok mind helytállóak
Hanyas résznél jársz? Mert ha még az elején jársz, akkor igazad van, viszont ha 190. résztől érted ezt, akkor nem értek egyet.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-24 17:37:20
(#820) Lusta vagyok visszaolvasni ilyen későn úgyhogy csak egy vélemény: =)
A Bleach nálam megüti a mércét, a sztori, a karakterek, a poénok mind helytállóak, és nem unalmasak-kiszámíthatóak, mint a legtöbbjük manapság
A szinkronnal nincs különösebb bajom, kivéve Ichigoét, aki elvileg 15 éves
De a hangja az eléggé... na szóval tudjátok =) De mindent összevetve nálam benne van a TOP3-ban ( a 15ből)
A Bleach nálam megüti a mércét, a sztori, a karakterek, a poénok mind helytállóak, és nem unalmasak-kiszámíthatóak, mint a legtöbbjük manapság
nem egyszer láttam hogy ugyanaz a poén elsült két animében is
A szinkronnal nincs különösebb bajom, kivéve Ichigoét, aki elvileg 15 éves
Ami szintén érdekes, mivel égimeszelő
De a hangja az eléggé... na szóval tudjátok =) De mindent összevetve nálam benne van a TOP3-ban ( a 15ből)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 17:37:57
beküldve: 2009-01-24 16:42:07
(#819) Sztem nem olyan gázos a szinkron, mint amennyire egyesek szidják.
Ichigo hangját nem találták el, ez tény, de ezt leszámítva szvsz középkategóriás.
Ichigo hangját nem találták el, ez tény, de ezt leszámítva szvsz középkategóriás.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-24 14:12:23
(#818) Most tartok a 173-nál... Na meg lezúztam a két mozifilmet,
A rajzolás nekem nem tűnt fel hogy rosszabb volna. Épp csak felnőttesebbek lettek a karakterek. Ichigon pl kifejezetten látszik.
A szinkronhoz nem tudok hozzászólni, mert az első pár részen kívül mindet feliratozva nézem. Egész egyszerűen elfelejtettem a szinkronhangot
amiből az első szerintem csapnivaló volt.
Mondjuk nem egészen értem hogy Grimmjow legyőzése után hogy kerültek vissza? Vagy mindenki hord magával sekai kaput? Na meg ugye Grimmjow csak a 6-os volt. Nem hinném hogy Ulquiora meg a többiek engedték volna hazamenni őket...
A rajzolás nekem nem tűnt fel hogy rosszabb volna. Épp csak felnőttesebbek lettek a karakterek. Ichigon pl kifejezetten látszik.
A szinkronhoz nem tudok hozzászólni, mert az első pár részen kívül mindet feliratozva nézem. Egész egyszerűen elfelejtettem a szinkronhangot
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-24 14:15:08
beküldve: 2009-01-24 14:02:01
(#817) Én 199 részig láttam!Nagyon jó.
Amúgy ezerszer de ezerszer jobb a japán szinkron!Főleg azután amikor megnéztem az Animaxon magyar szinkronnal!
És szerintem ez már kész kínzás hogy vagy 5x-re adják le az animét.
Amúgy ezerszer de ezerszer jobb a japán szinkron!Főleg azután amikor megnéztem az Animaxon magyar szinkronnal!
És szerintem ez már kész kínzás hogy vagy 5x-re adják le az animét.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-01-24 14:02:25
beküldve: 2009-01-24 11:48:01
(#815) Ez már biztos, hogy lement az a beszélgetés, hogy "Mennyire tetszett a Bleach szinkronja?", de én attól még megkérdezem, kinek mennyire tetszett a Bleach szinkronja?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-24 11:02:59
(#814) Nem hiszem el, h ezzel nem veszítenek a nézettségből!!!!!
Elkezdtem nézni a Bleach díszdobozt, és most hasonlítsuk össze, az első 50 részt, a mostani 190. résztől. Azért jobb az első 50 rész, mert:
- Rengeteg poén van benne, és nézd meg, a 190. résztől poéntalan lett a sorozat.
- Szebb a rajzolás. Hasonlítsd össze a mostani Inoue-ét, a régebbi Inoue-val.
Szóval szerintem egy szánalmas sz@r lett a Bleach manapság, már bocsánat a kifejezésért, de nem bírtam ki, hogy ki ne mondjam.
Nekem ez a véleményem a Bleach-ről...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-24 11:01:29
beküldve: 2009-01-24 10:53:48
(#812) Én is így érzek.
Eszméletlen el van ba.... az egész úgy ahogy van.
Nem hiszem el, h ezzel nem veszítenek a nézettségből!!!!!
Eszméletlen el van ba.... az egész úgy ahogy van.
Nem hiszem el, h ezzel nem veszítenek a nézettségből!!!!!
MIANEVED?!
Most jön két filler rész majd a előzmény arc a Pendullum, utána előre dörzsölhetik a kezüket a filler rendezők mert megint lesz egy 20.részes filler rendelés.
Sejtettem, az előzetes alapján, és reméltem, csak egy SZÉP POÉNT csináltak, hogy mi is örüljünk, hogy nem lesz filler, de sajnos lesz, ez a baj. Tesómmal együtt szoktuk nézni a Bleach-et, eddig talán még csak az eddig Lurichy-os (remélem jól írtam) fillereken bosszankodtunk (+ a Bountos fller), de most már ez is, ráadásul, az előzetes alapján, egy Lurichy-os filler lesz, ami nekem kész szenvedés, mert még hogyha egy visszaemlékezős fillert raknak be, az még talán jobb is, mintha ezt a Lurichy-os részeket nézem.
És még ezután 20 rész fillerezés? Megakarnak ölni minket? Mert én kb. azon a szinten vagyok a Bleach-el, hogy megölnek. Nagyon reménykedem, hogy az valami visszaemlékezős filler lesz, mert ha nem, én Kő-papír-olló játék nélkül abbahagyom a Bleach nézést.
Mariko: Teljesen egyet értek veled!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-24 10:47:44
Dizájnilag és hangulatilag ott volt a topon rendesen.
Na ezzel azért vitába mernék szállni, tele volt elcseszett fejekkel. Főleg Kenpachi buráját voltak képtelenek rendesen megrajzolni, de Hime is megkapta a magáét.
De a grafikát leszámítva tényleg jó rész volt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-22 23:54:44
(#809) Hát tökön szúrom magam.....EMBEREK ELSE HISZEM! VÉGRE ÚJRA EGY MINŐSÉGI BLEACH EPIZÓD!
SPOILER HEGYEK!
Aizen-sama jól átbacta mindenki fejét.
De még a jövőbeli tervei is megvannak már jó előre. Hisz amennyi esze votl Soul Soceity-be vini Karakura városába, hogy ezzel csak Aizen-ek a helyzetét könyítik meg.
Hisz Ichi-ék és a legerősebb kapitányok most ott ragadtak HM-ba, Emo-Uliquorra is visszatért és miután Aizen-sama kiröhögte magát hpgy a maradék shinigami kapitányokat az ő maradék 3 legerősebb espada-ja felfogják koncolni.
Után elmenve Soul Soceity-be három legyet ütve egycsapásra nyert esélye lesz, hisz:
- Ott van az eredeti Karakura városa ami kő neki, hisz sok lélekel hamar meglehet csinálni a kulcsot
- Soul Soceity-t is elakarja pusztítani, a kapitányok után meg lazán megfogja oldani.
- Valamint a tárgyalt kulcsot is eltudja készíteni, így megölve Kami-samat ő lesz az übergonosz.
De az idők során Ichigo-ék tuti kitalálnak valamit hogy nehogymár a gonosz győzzön alapon.
VÉGE A SPOILER HEGYNEK!
De ez még jóóóó messze van!
Most jön két filler rész majd a előzmény arc a Pendullum, utána előre dörzsölhetik a kezüket a filler rendezők mert megint lesz egy 20.részes filler rendelés.
Mangát nem is beszélve, Kubo is gatyába rázhatná magát hogy ténylegesen folytassa az eseményeket (amit végre elkezdett), mert így haladva még 10 év múlva sem lesz Winter War az tuti.
SPOILER HEGYEK!
Aizen-sama jól átbacta mindenki fejét.
De még a jövőbeli tervei is megvannak már jó előre. Hisz amennyi esze votl Soul Soceity-be vini Karakura városába, hogy ezzel csak Aizen-ek a helyzetét könyítik meg.
Hisz Ichi-ék és a legerősebb kapitányok most ott ragadtak HM-ba, Emo-Uliquorra is visszatért és miután Aizen-sama kiröhögte magát hpgy a maradék shinigami kapitányokat az ő maradék 3 legerősebb espada-ja felfogják koncolni.
Után elmenve Soul Soceity-be három legyet ütve egycsapásra nyert esélye lesz, hisz:
- Ott van az eredeti Karakura városa ami kő neki, hisz sok lélekel hamar meglehet csinálni a kulcsot
- Soul Soceity-t is elakarja pusztítani, a kapitányok után meg lazán megfogja oldani.
- Valamint a tárgyalt kulcsot is eltudja készíteni, így megölve Kami-samat ő lesz az übergonosz.
De az idők során Ichigo-ék tuti kitalálnak valamit hogy nehogymár a gonosz győzzön alapon.
VÉGE A SPOILER HEGYNEK!
De ez még jóóóó messze van!
Mangát nem is beszélve, Kubo is gatyába rázhatná magát hogy ténylegesen folytassa az eseményeket (amit végre elkezdett), mert így haladva még 10 év múlva sem lesz Winter War az tuti.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Ilyen jó rész a Grimmjow V.S Ichigo harc óta nem volt!
Szerintem volt már azóta jó rész. Ez is jó rész volt, de a Byakuya vs. Zommari (remélem jól írtam ) is jó volt.
,,Hitler fején ugrálok!"