Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-01-18 15:15:06
(#807) A 202.rész jó volt. Ilyen jó rész a Grimmjow V.S Ichigo harc óta nem volt! És most a mangát is elkezdtem, 3.kötetnél tartok.
Karez: Elolvastam (BHT-n), és igen, én is kiakadtam rajta.
A 203-as, még jó, nem filler.
A 204, még (remélem) nem filler.
A 205-dik rész, már nagyon gyanús.
A 205.rész tuti filler!
Több hazai fórumon aki a mangát olvassa mondta hogy az előző és ez a focis kaland(ami most kvázi annyit változik hogy hollow vs. shinigami meccs lesz -.-" ) sose volt a mangában.
Talán a 204.rész is, sajna nem szeretném előre megnézni hogy tényleg az-e, de ha idővel kijönn a rész és meglestem elolvasom az adott manga fejezetet és kiderül majd.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Karez: Elolvastam (BHT-n), és igen, én is kiakadtam rajta.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-15 14:39:45
Lécci ne legyen igazad legyen minimum 6.rész.
Mért baj ha 10.rész lesz?
Legalább tovább élvezhetjük Ichimaru chibi fejecskéjét.
A FMA-et is február március környékén fogják folytatni (vagy újra kezdeni? hallottam ilyet is hogy hitelesebben manga szerint csinálják most meg) szal ez is marhaság hogy ne legyen jó ötlet.
Igen ám, de a Bleach a Studio Pierrot munkája, akik köztudottan hírhedtek az ingadozó grafikáról és a ratyi fillerekről. Amíg nem esik a nézettség a béka segge alá, addig biztosan lesz Bleach, csak undormány fillerekkel.
Azt mondjuk nem értem, hogy minek a Pendulumra várni, elvileg a nagy része még decemberben kijött a 36. kötetben, a maradék 3 fejezet meg a februárra esedékes, 37.-ben lesz benne, addig meg sztem simán kihúznák azzal az anyaggal, amijük van.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-13 17:30:29
(#802) [QUOTE] 2.rész lesz [QUOTE]
Happy Peoples..
[QUOTE] De a Pendulum arc után 10000000% hogy lesz egy hosszabb filler részleg. [QUOTE]
Már örültem.. (Legalább a pendulum arcot nézhetjük!)
[QUOTE] (én durván 10.részre tippelek hogy elhúzzák addig a Pendulum-ot) [QUOTE]
Happy Peoples..
[QUOTE] De a Pendulum arc után 10000000% hogy lesz egy hosszabb filler részleg. [QUOTE]
Már örültem.. (Legalább a pendulum arcot nézhetjük!)
[QUOTE] (én durván 10.részre tippelek hogy elhúzzák addig a Pendulum-ot) [QUOTE]
Szerk: baniaa3 2009-01-13 17:30:56
beküldve: 2009-01-13 15:32:38
(#801) Új dolgok derültek ki.
A feltételezett filler szerencsére nemfog sokáig tartani.
Ha minden jól megy akkor csak 2.részes lesz, mivel a készítők a Pendulum manga megjelenését várják, és csak azután fog menni a sztori újra.
Azaz lehet örülni nem olyan nagy kriminálisan hosszúságú filler jönn.
De a Pendulum arc után 10000000% hogy lesz egy hosszabb filler részleg.
(én durván 10.részre tippelek hogy elhúzzák addig a Pendulum-ot)
Jah és új ED is van(nana hogy a Pendulum szpójlerel)
Szerk.:
És lőnn világosság! A 206.rész folytatja a rendes sztorit ^_^
206. The Past Chapter Begins! The Truth from 110 Years Ago
過去編開始!110年 前の真実
Kako hen kaishi! 110 nen mae no shinjitsu
Air date: 2009-02-10
A feltételezett filler szerencsére nemfog sokáig tartani.
Ha minden jól megy akkor csak 2.részes lesz, mivel a készítők a Pendulum manga megjelenését várják, és csak azután fog menni a sztori újra.
Azaz lehet örülni nem olyan nagy kriminálisan hosszúságú filler jönn.
De a Pendulum arc után 10000000% hogy lesz egy hosszabb filler részleg.
(én durván 10.részre tippelek hogy elhúzzák addig a Pendulum-ot)
Jah és új ED is van(nana hogy a Pendulum szpójlerel)
Szerk.:
És lőnn világosság! A 206.rész folytatja a rendes sztorit ^_^
206. The Past Chapter Begins! The Truth from 110 Years Ago
過去編開始!110年 前の真実
Kako hen kaishi! 110 nen mae no shinjitsu
Air date: 2009-02-10
Szerk: Karez 2009-01-13 15:35:57
205.rész - Thump! The Football Tournament of Hollows
A szüneteltetés sem biztos, hogy jó ötlet, lásd: Inuyasha, amit elvileg szüneteltetnek, gyakorlatilag viszont valszeg sose fognak befejezni.
De pl Inusyasha-t nyugodtan folytathatná a japán studió, mivel tavaly őssz eleje felé fejeződött be a manga.
Ergo nem oszt nem szoroz nyugodtan folytathatják, csak sajna sztem nincs elég igény rá japánban hogy most plusz 30.részel már lezártnak tartsuk a sztorit animációsan is.(ennyi erővel én sajnálom hogy a Berserk-et nem folytatják, pedig lenne rá anyag csak igény nincsen sajnos)
A FMA-et is február március környékén fogják folytatni (vagy újra kezdeni? hallottam ilyet is hogy hitelesebben manga szerint csinálják most meg) szal ez is marhaság hogy ne legyen jó ötlet.
Én max egy fél évet mondtam semmi többet, ennyit bármelyik bleach fanboy/girl nyugodtan kitud várni, a tetejébe még az animáció is javulhat nagy mértékben, hisz van idő jobban kivitelezni a dolgokat (Ha movie-kat megtudják alkotni oylan minőségben mint pár manga vagy régebbi epizód részt akkor én már boldogabb lennék)
Lásd:
Grimmjow vs. Ichigo fight 3.-ik meneteréle közel 2 hetet kellet várni.
Mégérte? NANÁ!
Egy olyan epizódot tudtak kreálni ami már évek óta nem lehetet látni Bleach-ben.
Bazz! Focizó Hollow-k?! Hát még meddig süllyedünk? Ha így haladunk, lassan a Kenshin fillerek szintjét is elérjük.
A szüneteltetés sem biztos, hogy jó ötlet, lásd: Inuyasha, amit elvileg szüneteltetnek, gyakorlatilag viszont valszeg sose fognak befejezni.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Bazz! Focizó Hollow-k?! Hát még meddig süllyedünk? Ha így haladunk, lassan a Kenshin fillerek szintjét is elérjük.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-12 18:32:18
Igazad van! Anyit kell csinálni ha R-E-N-D-E-S-E-N BÉRI A mANGÁT akkor fél év szünet. Nem kell nekünk filler.
A Bleachbe megint azt hallotam hogy elkezdenek fillerezni
Envy: Mindennap? Már ezeket a részeket 10x-er láttam.
Lesz filler?! Ú , én már nagyon ideges vagyok ezzel a Bleach-el. Még 3 esély van. Még 3 filler, és abbahagyom.
Az e heti rész még nem filler lesz (Kanálka fejű és Kenpaci összecsapás végső menete)
És ezek után a neten furábbnál furább címek jelentek meg (azóta sajna hivatalosak lettek)
203.rész - Karakura Town Gathers! Aizen Versus Shinigami (ezzel még gond nincsen)
204.rész - Ichigo's Seppuku Persuasion Strategy (ööö ilyenre nem emlékszem hogy lett volna...)
205.rész - Thump! The Football Tournament of Hollows (no itt már beüt a sz*r!!!! Ez már filler!!! És inenntől kitudja meddig fognak menni)
Pedig még a manga s*ggében sincsenek, így is mostanság egy rész felét a visszaemlékezések viszik (első 2 perc lassan!) erre mégtöbbet akarnak lassítani de nemtudom hogy hol a picsbe.....de merem remélni a Turn a Black Pendulum arc-ot nem hagyják ki, ami kévzi a bleach előzmény szála és elég sokat megtudunk mégis mi történt 1000 évvel ezelőtt! (egyetlen manga arc mait folyamatosan követtem)
De ezt a kis örömet is elveszik tőülnk az anime-t alkotó studiója, és jó ha júniusban talán továbbnézhetjük.
(Kubo pedig rákapcsolhatnak, pl. egy hét 2. fejezetel, igen tudom hogy megvan kötve a keze hgoy egy héten csak 27 oldalt rajzolhat, de akkor is.....akkor inkább az anime-t szüneteltessék fél évig vagy valami....)
Lesz filler?! Ú , én már nagyon ideges vagyok ezzel a Bleach-el. Még 3 esély van. Még 3 filler, és abbahagyom.
,,Hitler fején ugrálok!"
Jól hallottad, valami lesz :S
És igen, mindennap!
Pontosan nem tudom mikor a link-en van infó.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-12 14:05:48
(#793) Én még csak most kezdtem. 10. résznél tartok. Érdekes XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"