Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Megérkezett a Kiválasztott
Igaz, bár mondjuk a Full Metal Panic! jó... =P
Lehet a többi is, csak még nem láttam...
Mindenesetre akinek nem tetszik valami, nem nézni
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-15 15:12:47
(#896) A Bleach jó, aki mást mond, az vagy valami nagy Naruto fan, aki csakazért sem néz Bleachet, vagy valami gyökér mechás, aki szerint ha egy animében nincs szó legalább 9 részletesen bemutatott párt politikai csatározásáról, meg tudományosan alátámasztott hang-fény-sugár-atomreaktoros- részecskezöngés-nanolézer-el ektronkardot viselő 10 gigatonnás, orbitális pályán sétarepülgető robotokról, akkor az dedósoknak való és gagyi
Bocs...én meg a mechát rühellem ^^
Bocs...én meg a mechát rühellem ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-15 14:24:38
(#895) Én elfogadom.
Nem kötelező, h mindenkinek tetsszen...
Viszont ha már nem tetszik neki, stb. akkor ne is foglalkozzon vele, és ne is szapulja!
Nem kötelező, h mindenkinek tetsszen...
Viszont ha már nem tetszik neki, stb. akkor ne is foglalkozzon vele, és ne is szapulja!
MIANEVED?!
Ez egy nagyon jó anime!Nekem mindenki azt mondta,hogy béna,meg,hogy jobban járok,ha nem nézem meg.Viszont ezek ellenére,egynap fogtam magam és elkezdtem nézni.Olyan fura,hogy mannyire más lehet az emberek ízlése.
Legközelebb mond nekik, hogy én speciel az első három részen betegre nevettem magam Amúgy meg mindenkinek megvan a maga ízlése, ez ellen nem lehet mit tenni. DE MI AKKOR SE FOGADJUK EZT EL!!!
beküldve: 2009-04-15 13:45:15
(#893) Mi? neked aztmondták hogy a Bleach gagyi anime?
Ez szerintem valami tévedés lesz vagy az illető nemtudja hol kezdődnek a jó anime-k
Ez szerintem valami tévedés lesz vagy az illető nemtudja hol kezdődnek a jó anime-k
A dream.It is something that you do for yourself...not for others.
beküldve: 2009-04-14 19:03:38
(#892) Ez egy nagyon jó anime!Nekem mindenki azt mondta,hogy béna,meg,hogy jobban járok,ha nem nézem meg.Viszont ezek ellenére,egynap fogtam magam és elkezdtem nézni.Olyan fura,hogy mannyire más lehet az emberek ízlése.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
látom h itt nagyon jó a baráti kör -.-" és h szivéjesen fogagyék az új embereket -.-" nem értem miért gond az ha bemutatkozom am meg nálunk késö éhel van a bleach de mind1 nem vitatkozom nem ezért jöttem de látom hogy nem is leszek itt sokáig...remélem örültök na pás
1. Semmi köze nincs ehhez.
2. Azzal sincs gond, h új vagy.
3. Ha forumra mész olvasd el a forum szabályzatot, és azután írj.
4. Üldözési mánia?
5. Te tudod.
MIANEVED?!
látom h itt nagyon jó a baráti kör -.-" és h szivéjesen fogagyék az új embereket -.-" nem értem miért gond az ha bemutatkozom am meg nálunk késö éhel van a bleach de mind1 nem vitatkozom nem ezért jöttem de látom hogy nem is leszek itt sokáig...remélem örültök na pás
Nyugi, nem kell mellre szívni a dolgot. Semmi baj veled, csak az öreg rókák már annyira benne vanna a fórum rendjében, hogy kissé nehezen tolerálják az újoncok szárnypróbálgatásait.
Idővel minden kialakul. Addig is nézegesd át a fórumszabályzatot a a mangafan topic-ban. ^_^ peace!
beküldve: 2009-03-24 20:57:20
(#889) látom h itt nagyon jó a baráti kör -.-" és h szivéjesen fogagyék az új embereket -.-" nem értem miért gond az ha bemutatkozom am meg nálunk késö éhel van a bleach de mind1 nem vitatkozom nem ezért jöttem de látom hogy nem is leszek itt sokáig...remélem örültök na pás
miau :3
beküldve: 2009-03-23 23:07:34
(#888) Japánok szavaznak, hogy melyik a legjobb szereplő Junchi blogján leírta, az állást
[Link]
[Link]
Szerk: SötétOldal 2009-03-23 21:44:52
beküldve: 2009-03-23 21:07:53
(#885) Tényleg, ti nektek mi a véleményetek a 4..pollol, Japán ízlése szörnyű. Igaz, már rég kint van, csak itt a fórumon senki se mondott róla véleményt.
Nem ezzel kezdtem, mer rájöttél magad is. és mer nem kérdezted.XD
Na ezér kérdeztem macs -ot, h az animex-en nézie, mer ak jól mondta. és tényleg későn van kicsit.
na de mind1. úgyis megnézem szal.....
Na ezér kérdeztem macs -ot, h az animex-en nézie, mer ak jól mondta. és tényleg későn van kicsit.
na de mind1. úgyis megnézem szal.....
Miért nem azzal kezdted, h te nem Magyarországi vagy? Nekem ezt tudnom kellett volna?
Am igen
Am igen
MIANEVED?!