Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-04-26 18:03:42
(#942) Mivel imádom a Bleach-et, itt fogom leadni az 50. hsz-emet!
És a következő szint: BAN~~~~KAI!!!!!!!
És a következő szint: BAN~~~~KAI!!!!!!!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-25 20:24:29
(#941) Bleach azt jelenti, hogy fehérítő, ez azért van, mert megtisztítják a hollowokat. Vagy vmi ilyesmi, ha jól tom.
beküldve: 2009-04-25 19:54:21
(#940) Üdv mindenkinek!
Most adják a Bleach legjobb epizódjait!!,.
Én biztosan nem hagyom ki a: (59,60,61,62,63,64,65-ik) epizódokat!!!
Most adják a Bleach legjobb epizódjait!!,.
Én biztosan nem hagyom ki a: (59,60,61,62,63,64,65-ik) epizódokat!!!
A közted és köztem lévő szint.... csak ennyi és kész! =)
Mellesleg a Bleach egy album, vagy maxi címe volt, nem együttes...
Jólvan na... De majdnem eltaláltam!
És átérzem a fájdalmad..... kellemes lehet nézni a kis lowokat, ahogy hülyeségeket írkálnak, mi?
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-25 12:45:50
beküldve: 2009-04-25 12:42:36
(#938) Bocsiiii,véletlen volt!!!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
NE TORONYIDÉZZ!!!!!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-25 12:40:02
(#936) Ezt nem hiszem el, ilyen nincs!
Hát ilyen is csak Magyarországon történhet...:
Nézegetem wikipédián a szócikkeket, erre kiad egy ilyet:
"Hicugaja Tósiró [szerkesztés]
A legnagyobb hatalmú jég-alapú Zenpakutó hordozója. Tekintettel Hicugaja magasságára, a fiú a hátán viseli a kardot, hasonlóan mint Kuroszaki Icsigo.....
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából."
Elsírom magam...
Hát ilyen is csak Magyarországon történhet...:
Nézegetem wikipédián a szócikkeket, erre kiad egy ilyet:
"Hicugaja Tósiró [szerkesztés]
A legnagyobb hatalmú jég-alapú Zenpakutó hordozója. Tekintettel Hicugaja magasságára, a fiú a hátán viseli a kardot, hasonlóan mint Kuroszaki Icsigo.....
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából."
Elsírom magam...
Ömm,nem tudom erröl már beszéltetek-e,de szeretném megkérdezni,hogy valaki nem tudja mért pont Bleach a címe?
Most aztán belenyúltál.... írok neked kisesszét
1.: Az egyik verzió szerint azért, mert a készítő ihlethiányos volt... és a kedvenc együttese vmi Bleach nevű volt....
2.: Nem tudom meddig láttad, de
az Ichigóban lévő hollow az az Ichigo fehérben, és szóval kifakul, azaz bleach...vagy valami ilyesmi...
Nekem ez tűnik a legkézenfekvőbbnek..3.: ...még gondolkozom, mindjár folytatom... ugyanis volt vagy 5 verzió, de elfelejtettem, majd megírom ha eszembejut...
Valóban a 2. verzió tűnik a leg ésszerűbbnek,de lehet az 1. is
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Ömm,nem tudom erröl már beszéltetek-e,de szeretném megkérdezni,hogy valaki nem tudja mért pont Bleach a címe?
Most aztán belenyúltál.... írok neked kisesszét
1.: Az egyik verzió szerint azért, mert a készítő ihlethiányos volt... és a kedvenc együttese vmi Bleach nevű volt....
2.: Nem tudom meddig láttad, de
az Ichigóban lévő hollow az az Ichigo fehérben, és szóval kifakul, azaz bleach...vagy valami ilyesmi...
Nekem ez tűnik a legkézenfekvőbbnek..3.: ...még gondolkozom, mindjár folytatom... ugyanis volt vagy 5 verzió, de elfelejtettem, majd megírom ha eszembejut...
Szerk: Ajite 2009-04-25 12:32:06
téényleg... jóvan még reggel van..
Meg a programozás leszívja az ember agyát
Meg a programozás leszívja az ember agyát
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-25 12:25:10
(#932) Szerintem is jók a Bleach openingjei. Ömm,nem tudom erröl már beszéltetek-e,de szeretném megkérdezni,hogy valaki nem tudja mért pont Bleach a címe? Tudtommal az fehérítőt jelent.Nem mintha zavarna,mert nekem ez az egyik kedvenc animém.
Ne duplapostolj...
1nap eltelt a 2post között. Ez nem számít!!!
MIANEVED?!
Ne duplapostolj... amúgy jha... mindegyik király
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-25 12:13:17
beküldve: 2009-04-25 11:57:17
(#929) Ma reggel megnéztem az összes openinget egyhuzamban, és tudjátok mit? Zárjuk le a vitát. Mert mindegyik úgy jó ahogy van, a Bleach meg az egyik legjobb anime, szóval részemről téma lezárva. MINDEGYIK OPENING KIRÁLY!
beküldve: 2009-04-24 17:22:29
(#928) A minap olvastam egy cikket ami pont a műfajok keveredéséről szólt a '90-es évek után....
És szerintem ha folyton csak harcolnának előbb utóbb megunnám
A shoujo hatás miatt vannak benne ilyen kis fillerek, meg az openingekben effajta furcsaságok, hogy ne csak fiúk nézzék. Lehet pusztán marketingfogás is, ha így nézzük, de KIT ÉRDEKEL HA EGYSZER JÓ AKKOR JÓ!!!!
És szerintem ha folyton csak harcolnának előbb utóbb megunnám
A shoujo hatás miatt vannak benne ilyen kis fillerek, meg az openingekben effajta furcsaságok, hogy ne csak fiúk nézzék. Lehet pusztán marketingfogás is, ha így nézzük, de KIT ÉRDEKEL HA EGYSZER JÓ AKKOR JÓ!!!!