Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-05-20 20:21:01
(#972) Valaki tudja,hogy hol lehet Bleach mangát rajongói fordítással olvasni ill. letölteni?Lehetőleg 1. fejezettől.Nagyon sokat segítenétek vele,előre is köszi.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-13 11:51:49
(#971) beküldve: 2009-05-12 19:04:00
(#969) Köszi a kielégítő választ
Ezzel most azt mondtad várja meg még meg lesz eredetibe dvd-n vagy keresem fel a szoftver rendőrséget hátha ők bezártak egy olyan oldalt ahol fent volt magyarul is.
Mellesleg nem mindenki Budapesti
Ezzel most azt mondtad várja meg még meg lesz eredetibe dvd-n vagy keresem fel a szoftver rendőrséget hátha ők bezártak egy olyan oldalt ahol fent volt magyarul is.
Mellesleg nem mindenki Budapesti
Emberek, shinigamik, quincyk, hollowok, espadak, vaizardok, stb, stb....
Hékás! Előre kellet volna írni Aizen-sama-t! Mekkora tiszteletlenek a mai fiatalok!
Amúgy az ötlet jó, de én már ismerem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Be kell menni a rendőrségre és ott érdeklődni, nagyobb városok kapitányságán meg szokott lenni összes anime, de ha felétek nincs ilyen, akkor én a teve utcán lévő police franchise videotékát tudom ajánlani (BP)
Amúgy 218-on meglepődtem, végre egy kis szigor
A lefejezésre gondolok természetesen
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-05-21 12:43:37
beküldve: 2009-05-11 21:14:21
(#966)
Szerk: Moderátor 2009-05-21 12:42:43
MIKOR LESZ MÁR HÍR A BLEACH MANGÁRÓL????
Már tegnap kijött az új fejezet ha erre vagy kiváncsi, de ha nem akkor előre is bocsi.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2009-05-09 21:49:15
(#964) És Ichimaru télleg jó fej, csak én ki nem állhatom...
Áhhh.... Ajite nagyon állat lett akép!
És kikérem magamnak... Ichimaru jó fej, és kedvelem is: egyik kedvenc karakterem. Igaz, Ajite?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-05-09 20:23:28
beküldve: 2009-05-09 20:14:05
(#961) Sziasztok
A minap fejeztem be az első díszdobozt és keresgéltem a neten, hogy mikor jelenik meg a második kiadás? Pár fórumba beleolvastam, de nem találtam szinte semmit sem róla. Itt is elolvastam pár oldalt, de mindet nem vállalom be. :) Ti esetleg tudtok valamit róla?
A minap fejeztem be az első díszdobozt és keresgéltem a neten, hogy mikor jelenik meg a második kiadás? Pár fórumba beleolvastam, de nem találtam szinte semmit sem róla. Itt is elolvastam pár oldalt, de mindet nem vállalom be. :) Ti esetleg tudtok valamit róla?
Crymic
beküldve: 2009-05-09 18:24:18
(#960) Röviden:én utálom Ichimarut
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-09 18:30:25
beküldve: 2009-05-09 17:38:50
(#959) *Fáradt* Júliusba mi lesz? Filler... Ebbe mi a rossz? Nem két részes baromság lesz, hanem bőven több. De ezt jó szemmel is nézzem:
ha vége lesz ennek a filler-sagának akkor remélem, nem fogják húzni az időt az animébe..Pl: 3 perces visszaemlékezések, hogy mis is történt az előző részekben. Július környéke, de hogy pontosan mikor azt nem tudni, mert csak 223.rész címe csak fen ami ez:
"A Miraculous Body! Ggio Releases"
Majd ha tudom mikor kezdődik szólok.
ha vége lesz ennek a filler-sagának akkor remélem, nem fogják húzni az időt az animébe..Pl: 3 perces visszaemlékezések, hogy mis is történt az előző részekben. Július környéke, de hogy pontosan mikor azt nem tudni, mert csak 223.rész címe csak fen ami ez:
"A Miraculous Body! Ggio Releases"
Majd ha tudom mikor kezdődik szólok.
beküldve: 2009-05-07 19:42:52
(#958) Ajite:Ez állati (mármint a csokis kép) Tényleg nagyon tetszik!!!Nekem ilyenek sosem jutnak az eszembe. Igen,Ichimaru tényleg jó fej csak szinte senki sem szereti!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)