Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2009-12-17 19:20:14
(#1032) 2010: BLEACH MOVIE 4!!!!!! Itt egy kép róla, de spoilerbe teszem, mert van egy olyan képrészlet, ami az anime nézőknek spoileres
Szerk: baniaa3 2009-12-17 19:24:38
Nekem meg úgy van hogy az első az istenkirály, a legjobb a második annyira nem tetszett, viszont a 3. valamivel jobb volt mint a 2. Moviekban az a baj hogy pont legjobb szereplők nem szerepelnek: Ogichi, Nel, Halibel, Shinji.+ még Aizen, de utóbbi fejezetekben megutáltam.
Sziasztok.Ti láttátok már a 3-ik mozifilmet? Milyen ? Érdemes beszerezni?
Szerintem jól sikerült a 3. film, csak ajánlani tudom. Az elsőnél jobb, és a 2.-kal szerintem kb. egy szinten vannak - legalábbis nekem mindkettő tetszett... xD
beküldve: 2009-12-05 13:52:24
(#1028) Ne utánoztátok Don Kanonji lidércpusztító technikaiit .
Mondo 2009/11
Mondo 2009/11
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2009-12-02 17:12:23
(#1027) Azt tényleg messze van még...
Gondolom, azért fillereznek ennyit, mert utolérték a mangát, és ha áprilisig csak fillert adnak ki, a manga meg halad, akkor több anyaguk lesz, amiből folytahatják az animét...
Gondolom, azért fillereznek ennyit, mert utolérték a mangát, és ha áprilisig csak fillert adnak ki, a manga meg halad, akkor több anyaguk lesz, amiből folytahatják az animét...
beküldve: 2009-12-02 16:36:40
(#1025) Jó (?) hír:
Az utolsó Muramasás filler rész a 255. lesz. Utána 10 rész még filler és folytatódik az eredeti sztori! (Pontos dátum: Április 6.) Jó messze van, és miért kellet +10rész azt ne tőlem kérdezzétek.
Az utolsó Muramasás filler rész a 255. lesz. Utána 10 rész még filler és folytatódik az eredeti sztori! (Pontos dátum: Április 6.) Jó messze van, és miért kellet +10rész azt ne tőlem kérdezzétek.
beküldve: 2009-11-25 17:45:47
(#1024) bleach-t a következő oldalon nézhetsz:
www.fullmetal-bleach.mindenkil apja.hu
hajrá ;)
www.fullmetal-bleach.mindenkil apja.hu
hajrá ;)
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:18:53
Igen, erre én is gondoltam Byakuyával kapcsolatban, de... én valami sokkal kiszámíthatatlanabb dolgot várok. Ezt így túl könnyű lenne kitalálni. Kellene valami csavar xD
Muramasa meg. Hát az egyértelmű, hogy le fogják győzni :)
Muramasa meg. Hát az egyértelmű, hogy le fogják győzni :)
Nem tudom, találkoztam már olyannal, aki 10/2-re értékelte, és végignézi. Szerintem már az elején is 10/2-őt adott volna rá, de ha nekem nem tetszik valami, nem fogok végignézni belőle 200+ részt
Sevedo: Én az Anime Series GP-t ajánlanám, ott magyarul van, de ha meg felirattal, felmész AnimeAddictsra - talán csak ott van fent végig az elejétől a felirat -, és ott ki van írva, melyik verzióhoz időzítették, megkeresed azt a videót, és annyi.
És ezt azért nem mailben írtam, mert míg belépnék, bemásolnám a címed... xD
Szerk: _gabi 2009-11-18 17:49:01
beküldve: 2009-11-18 17:13:17
(#1021) valaki nem tudja honnan tudnám letölteni a Bleach 1.rész-től a sorozatot nem számít h magyar legyen csak a felirat legyen alatta magyar=D
ha valaki emg tudná mondani ak plz írjon nekem thx
sevedo@citromail.hu
ha valaki emg tudná mondani ak plz írjon nekem thx
sevedo@citromail.hu
Valaki 9 vagy 8 pontot ad rá, az még tetszik neki, csak nem kedvenc, vagy nagyon nagyon jó. A többit nem tudom, talán azért mert
1.Érdekli hogy mi lesz a "azzal" a karakterrel.
2. Fillerek miatt tartják ilyenek.
3. Ha már több mint 200 részt néznek csak nem hagyják abba.
Mondjuk ez az én véleményem, mert nekem a Bleach az egyik kedvenc.
Amúgy az új rész
1.Érdekli hogy mi lesz a "azzal" a karakterrel.
2. Fillerek miatt tartják ilyenek.
3. Ha már több mint 200 részt néznek csak nem hagyják abba.
Mondjuk ez az én véleményem, mert nekem a Bleach az egyik kedvenc.
Amúgy az új rész
Mindenkinek jutott ellenfél, valószinű mindenki harcol egyet, Muramasát legyőzzik és kiderül ki is. Byakuya meg sztem Yama bá't kereste, és biztos elkezdet szinészkedni, és azért nem mentette meg akkor, mert a legjobb pillantra vár.
Szerk: baniaa3 2009-11-18 16:11:46
beküldve: 2009-11-18 15:36:03
(#1019) 246:
Azt nem értem, hogy sokan adnak a Bleachre 10-ből kevés pontot, és mégis végignéznek belőle több mint 200 részt. Ha nem tetszik nekik, miért nézik?
Na, itt van nektek harc Gondolom most jópár részen keresztül azt fognak nyomatni. Bár hogy Ukitake hogy fogja magát rászánni, hogy kölykök ellen harcoljon...
De most már idegesít, hogy nem tudom még mindig
a. ki is ez a Muramasa
b. Byakuya célját
Remélem, most már lassan kiderülnek ezek is
De most már idegesít, hogy nem tudom még mindig
a. ki is ez a Muramasa
b. Byakuya célját
Remélem, most már lassan kiderülnek ezek is
Azt nem értem, hogy sokan adnak a Bleachre 10-ből kevés pontot, és mégis végignéznek belőle több mint 200 részt. Ha nem tetszik nekik, miért nézik?
Szerk: _gabi 2009-11-18 15:41:38
beküldve: 2009-11-11 20:45:32
(#1018) Én személy szerint untam ezeket harcokat. Kaptunk egy kis yuri fanservicet Yoruichi és Soi Fong közt. És végre felbukkantak a menő kardok: Ikrek, a dögös maca, meg a Darkos fazon. Muramasa az emberi világba akar menni?Mondjuk az opening is lespoilerezte.
Én örülök a fillereknek (mert olvasom a mangát ) és nem lesznek 1-2 perces visszaemlékezések.
Szerk: baniaa3 2009-11-11 20:45:57