Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
1. Ahogy mondtam képekből áll.
2. 80% Ihigoról és Rukiáról szól.(Ending)
3.Nem azért jó csajok, de nem szerepelnek annyit, hogy 40-30% róluk szóljon.
4.Bleachbe nem táncolnak, hanem harcolnak benne, mert shonen-FIGHT
kategóriában van benne.
2. 80% Ihigoról és Rukiáról szól.(Ending)
3.Nem azért jó csajok, de nem szerepelnek annyit, hogy 40-30% róluk szóljon.
4.Bleachbe nem táncolnak, hanem harcolnak benne, mert shonen-FIGHT
kategóriában van benne.
Szerk: baniaa3 2009-04-24 13:43:00
Engem a tánc egyáltlán nem zavar....
És azért nem Yoruichi, mert ha ő táncolna akkor nem lehetne látni a sok Shunpo-tól...
És azért nem Yoruichi, mert ha ő táncolna akkor nem lehetne látni a sok Shunpo-tól...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-24 12:16:29
(#925) 1: Kicsit tényleg sok a kép, a pasikról nem kellett volna betenni...
2: Az ending csak a gonoszokról szól...
3: Azért Orihime, mert ő az egyik legjobb csaj....meg matsumoto...na jó, lehetne bennt Nel meg Yoruichi is, de a tánc az valahogy rájuk nem jellemző..
4: Had táncoljanak....
2: Az ending csak a gonoszokról szól...
3: Azért Orihime, mert ő az egyik legjobb csaj....meg matsumoto...na jó, lehetne bennt Nel meg Yoruichi is, de a tánc az valahogy rájuk nem jellemző..
4: Had táncoljanak....
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Zenével semmi bajom, sőt egyik kedvenc,
de
1. 60% képből állt.
2. Gonoszak nem szerepelnek benne.
3.Miért pont Rukia és Orihime? Annyit nem fognak szerepelni.
4. Táncolnak? Nevetséges.
de
1. 60% képből állt.
2. Gonoszak nem szerepelnek benne.
3.Miért pont Rukia és Orihime? Annyit nem fognak szerepelni.
4. Táncolnak? Nevetséges.
beküldve: 2009-04-23 18:24:47
(#923) Nah akkor...
szerintem jó az 1. 3. és 4. és 6.
a 2. elmegy... 5.-ből elegem van...
Többit nem láttam... de szerintem a 10. is jó... egyáltalán nem zavar a tánc és szerintem jó
egyetlen gond, hogy a ,,táncosnők'' feje nincs rendesen megrajzolva... Bár ez sem igaz mindegyik képre...
És Ajite... már értem miért tudtad megnézni 20-szor
szerintem jó az 1. 3. és 4. és 6.
a 2. elmegy... 5.-ből elegem van...
Többit nem láttam... de szerintem a 10. is jó... egyáltalán nem zavar a tánc és szerintem jó
egyetlen gond, hogy a ,,táncosnők'' feje nincs rendesen megrajzolva... Bár ez sem igaz mindegyik képre...
És Ajite... már értem miért tudtad megnézni 20-szor
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-23 18:31:54
beküldve: 2009-04-23 17:49:33
(#922) Nem tudok feltölteni képet amíg nem javítják meg a routert...
De ha egyszer kész lessz, itt olyan flood lesz.... Ahhoz képest semmi amit Arwen csinált a nazgulok ellen
De ha egyszer kész lessz, itt olyan flood lesz.... Ahhoz képest semmi amit Arwen csinált a nazgulok ellen
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerintem jöhet.. és köszi a linkt
beküldve: 2009-04-23 17:41:23
(#920) Parancsolj: [Link]
MSN-en küldök képeket is, letöltöttem RAW-ba és kifényképeztem egy rakatot
Ide is be szabad rakni néhányat? Vagy az szabályellenes?
MSN-en küldök képeket is, letöltöttem RAW-ba és kifényképeztem egy rakatot
Ide is be szabad rakni néhányat? Vagy az szabályellenes?
Fél óra volt
És visszafogtam magam, nem osztottam le őket annyira, mert többen vannak... De ha összefogunk, megvédhetjük ezt a nagyszerű openinget, amivel a készítők heteket szenvedhettek!
Jólvan.. L ÉS Kira összefoghat... adj linket had nézzem meg
beküldve: 2009-04-23 17:30:30
(#918) Fél óra volt
És visszafogtam magam, nem osztottam le őket annyira, mert többen vannak... De ha összefogunk, megvédhetjük ezt a nagyszerű openinget, amivel a készítők heteket szenvedhettek!
Kedves Ajite barátom
Mondtad a suliban, hogy írsz majd... de ez
Meddig fogalmaztad?
Nekem eddig amiket láttam mind tetszett... bár én még nem láttam mindet
Mondtad a suliban, hogy írsz majd... de ez
Meddig fogalmaztad?
Nekem eddig amiket láttam mind tetszett... bár én még nem láttam mindet
7es opening forever!Ez a mostani egy rakat szal...igazából nem is harcos szellemű op...biztos valami filler sz@rhoz készítették...
Erre csak azt tudom mondani hogy ne ítélj amíg nem néztél bele az új részekbe A saját hülyeséged árulod csak el vele....
Legsz*rabb opening. Az előző 100x-or jobb volt....
Hát ezen vitatkozhatunk... Nekem az 1. és ez az OP tetszik a legjobban..nemtom, nekem azok a fajták jönnek be amiknek semmi köze a cselekményhez....
Egy opening nekem ne spoilerezzen!! A 9. OP az egész évadot lelőtte azzal hogy
még meg sem érkeztek a kapitányok a Hueco Mundoba, az openingben már ottvoltak...
A 4. is egész jó volt... meg amik alá Yui adta a zenei aláfestést.. a 8. a cipődobálással... pont amikre te azt mondtad sz*r, nekem azok tetszenek a legjobban
De ennek a zenéjével sincs semmi bajom, nekem tetszik..
Idézek egy külföldi fórumról:
"Just look at Orihime and Rukia let it all go dancing like there's no tomorrow... who don't like that?! What on Earth do you want?? Ishida and Ichigo shaking their booties instead?"
Jó, kicsit szélsőséges megfogalmazás, de a lényeget megfogta... Én nem mondom azt, hogy akinek nem tetszik ez az OP az b**i.... csak gondolom....
Szerk: Ajite 2009-04-23 17:19:28
1.opening is szörnyű, a 2.,3.,4.,5.,6.,7. az jó. A 8.opening rossz. A 9. jó. 10 meg rossz... Ez a én véleményem, Opening.7 és 9. forever!
beküldve: 2009-04-22 21:04:37
(#913) Az az igazság, hogy én ahogy bele kezdtem a Bleachbe én úgy fejeztem be... Nem mutatnak sok újat... Rukia megmentését simán bele lehetne paszírozni kb.: 70 rész be.. Nem majdnem az egész sorozatba...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!