Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
A mangáról: irányzatok >>
Sónen
Kapcsolódó tartalom: Sónen
Anime az anime, manga az manga. Mindegy, hogy milyen műfaj, tök jó.
pontosan
at the end,we all die alone
Szerintem így értette. :)
Amúgy meg a Seinen műfajban is vannak jók, sőt.
Amúgy meg a Seinen műfajban is vannak jók, sőt.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"El Psy Congroo"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:20:29
Na igen,a legjobb Mangák szerintem is a Shounen műfajból vannak.Kivétel:Vampire Knighht
Jó, hogy Vampire Knight az shoujo...
beküldve: 2012-09-17 10:14:37
(#66) Na igen,a legjobb Mangák szerintem is a Shounen műfajból vannak.Kivétel:Vampire Knighht
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-09-14 14:13:26
(#65)
Szerk: Furujika 2012-09-14 14:22:10
beküldve: 2011-07-04 23:27:26
(#64) Enis szeretem a shonen animekeg, mangakat, es call of dutyval is jatszom...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-02-26 12:06:45
(#63) nah igen, lány létemre én is sok sónent olvasok XD
C- '/ /-\ |2 |V| /-\ T | /-\ |\| |\| /-\
Én pl. a szép rajzolás,a jó poénok,a szívszorító történet végett szeretem azt a stílust.
Én teljesen egyet értek veled , mert én is így vagyok ezzel.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:21:35
beküldve: 2010-09-24 19:01:00
(#58) jó ha 1 fiú néz lányoknak szánt animét PL: nana , méz és lóhere, nodamecantabile
és az is jó ha 1 lánynéz fiuknak szánt animét pl: naruto, bleach deathnote, black cat
és az is jó ha 1 lánynéz fiuknak szánt animét pl: naruto, bleach deathnote, black cat
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Azért jól elbeszélgetünk a Shoujoról,közben meg a Sónenről kéne írogatni.De semmi gáz.
Mi szégyellnivaló van abban,ha egy férfi megnéz egy Shoujo animét? Semmi...
Én pl. a szép rajzolás,a jó poénok,a szívszorító történet végett szeretem azt a stílust.
Gilje:az 5 centimeters per second is Shoujo,de sztem semmi köze nincs hozzá,elmenne akár Seinennek is.
És hogy ne offoljunk annyit: kinek mi a kedvenc Sónenje?
De csak egyetlen egy vmit lehet választani!
Nekem akkor a Black Catre esik a választás,méghozzá a mangára.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-12 18:22:42
(#55) ahamm. mert sok olyan anime is a shoujo kategóriába tertozik, aminek elgondolkodtató a mondanivalója és érdemes megnézni:) legalábbis gondolom ezért:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
jaaaj..de tenleg..annyi fiu nezz shoujot..
nemtom lehet csak xegyelik bevallani vagy valami..
a haverjaim mind tagadjak h xeretik..de aztan mind kiderul h haat ez is lattak s azt is lattak ..
xD
nemtom lehet csak xegyelik bevallani vagy valami..
a haverjaim mind tagadjak h xeretik..de aztan mind kiderul h haat ez is lattak s azt is lattak ..
xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:28:00
Nincsmit
Egyik csaj ismerősöm a D Gray Manért van nagyon oda,a másik elkunyerálta tőlem az Air geart,stb
Bosszúból én meg a Fushigi Yuugit kértem el,és bebizonyítottam,hogy a férfiak igenis néznek Shoujo animét!
Bár én a mangákat szeretem jobban
*most büszke magára* xD
Egyik csaj ismerősöm a D Gray Manért van nagyon oda,a másik elkunyerálta tőlem az Air geart,stb
Bosszúból én meg a Fushigi Yuugit kértem el,és bebizonyítottam,hogy a férfiak igenis néznek Shoujo animét!
Bár én a mangákat szeretem jobban
*most büszke magára* xD
Szerk: Souichiro 2010-02-11 21:34:18
Köszönöm, ez jólesett
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sztem az tök menő,amikor egy csaj Shounen mangát olvas.Vagy ha animéről van szó,akkor azt nézi.