Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Warcraft: Napkút trilógia és Legendák
beküldve: 2011-08-05 18:38:55
(#65) Így jártam énis, de szerintem angolul el lehet olvasni..
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-05-03 12:54:44
(#64) de sehol se találom a 3. köztetet már minden boltban néztem és mindenhol azt mondják hohy elfogyot és nem rendeltek ujat már pobáltam megrendelni is de nem lehetet azt irták vissza e-mail ban hogy nincs rakáron
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Ha megveszed, akkor akárhol XD
Kivéve talán a szlovákoknál. Ott lincselnek érte, ha magyarul csinálsz akármit is!
Kivéve talán a szlovákoknál. Ott lincselnek érte, ha magyarul csinálsz akármit is!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-28 13:26:15
(#62) valahol leht 0űa 3. részt magyariul olvasni??
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2010-04-02 17:00:40
(#61) Ekérdés volt?XD Persze hogy érdekel!
A második, és a harmadik kötet is megvan?
A második, és a harmadik kötet is megvan?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:36:09
1600Ft/db áron tudok adni bolti állapotú (tehát nem használt!) köteteket ha érdekel.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:37:52
beküldve: 2009-06-24 11:56:22
(#58) Én arra az új warcraft sorozatra leszek kiváncsi amit majd ezután fog kinyomatni a DV. Warcraft-Chronicles, vagy mi a címe.
Most ebből a napkút trilógiából is azon vagyok, hogy beszerezzem valahonnn a hiányzó két kötetét, mielőtt még elfogynak mindenhonnan. Sajna a második kötetet már szinte sehonnan nem lehet beszerezni, csak egy két helyen lehet még megtalálni, jól eldugva.
Esetleg, ha azoknak, akiknek nem tetszett, és megvan a második-harmadik kötet, és meg szeretnének válni tőle, akkor nyugodtan szóljanak nekem XD. Biztosra vehetitek hogy érdekelni fog!
Most ebből a napkút trilógiából is azon vagyok, hogy beszerezzem valahonnn a hiányzó két kötetét, mielőtt még elfogynak mindenhonnan. Sajna a második kötetet már szinte sehonnan nem lehet beszerezni, csak egy két helyen lehet még megtalálni, jól eldugva.
Esetleg, ha azoknak, akiknek nem tetszett, és megvan a második-harmadik kötet, és meg szeretnének válni tőle, akkor nyugodtan szóljanak nekem XD. Biztosra vehetitek hogy érdekelni fog!
beküldve: 2008-02-10 13:30:32
(#57) kár annyira fikázni a manga trilógiát. a rajz is meg a sztori is ok. egyben nagyon jó olvasni, nézegetni újra meg újra a dolgokat.
konkrétan mi a bajotok a sztorival? vannak olyan mangák, amelyeknek a sztorija ezerszer bugyutábbb, oszt mégis kedvelik....ott elvisznek mindent a nagy szemek, vagy ott mondjuk eleve a úgy kezdi olvasni az ember, hogy "jah... ez egy limonádé lesz....nem gond."
konkrétan mi a bajotok a sztorival? vannak olyan mangák, amelyeknek a sztorija ezerszer bugyutábbb, oszt mégis kedvelik....ott elvisznek mindent a nagy szemek, vagy ott mondjuk eleve a úgy kezdi olvasni az ember, hogy "jah... ez egy limonádé lesz....nem gond."
beküldve: 2007-11-04 22:33:36
(#56) Szerintem egész jó a manga. Mondjuk néhol kilóg a fele kép,...
a rajzolással semmi bajob, a történet lehetne jobb is, de azért tetszik
a rajzolással semmi bajob, a történet lehetne jobb is, de azért tetszik
beküldve: 2007-11-02 22:49:20
(#55) Én hülye az első kötet netről rendeltem mert a könyvesboltban nem találtam (ergo. még csak át sem lapoztam) de úgy voltam vele Warcraft rossz nem lehet, a borító szép stb...De megbántam, mélyen. A miérteket már leírtátok nem sorolom újra.
Poén: még drágáb is volt, mert hát postaköltség
Tanulság: azóta csak olyan cuccot rendelek netről amiben 100%-osan biztos vagyok, hogy megéri
Poén: még drágáb is volt, mert hát postaköltség
Tanulság: azóta csak olyan cuccot rendelek netről amiben 100%-osan biztos vagyok, hogy megéri
beküldve: 2007-11-02 22:08:39
(#54) Tesómnak van meg... még nem olvastam, majd nekiülök, csak most kölcsönadta valakinek
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-02 20:56:26
(#53) Na megvan a 3. kötet is, és ezzel befejeződött a trilógia. A rajzra én mindenképpen ötöst adok, ez nem kérdés, a sztori viszont csak valahol hármas környékén mozog. Egyes érdektelen részek nagyon el voltak húzva, míg a fontosabbak közül több nagyon rövidre sikeredett (pl. a vége). Összességében minden Warcraft-rajongónak kötelező szerintem!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Nyilván. Amúgy én már csak a király sárkányos rajzokért is beszerezném
a Mangattackos cumókból pedig nekem csak a Dramacon (pont 20% ) jött be igazán...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:38:43
beküldve: 2007-06-08 13:24:36
(#51) Én úgy gondoltam hogy amíg nem olyan hatalmas a magyar választék ( nálam pl. a Mangattackos kiadványok 80%a kiesik)
addig nyugodtan beszerezhető egy olyan manga mint a Warcraft. Mondjuk nekem nincs is vele túl sok gondom....
addig nyugodtan beszerezhető egy olyan manga mint a Warcraft. Mondjuk nekem nincs is vele túl sok gondom....
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."