Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Warcraft: Napkút trilógia és Legendák
beküldve: 2007-03-17 07:49:36
(#5) A képek naon szépek benne ... csak azt sajnálom,h a női főkarakternek oan tipikus manga arca van és ezzel nálam elrontották a Warcraft világérzetet, de a paladin rohadt jól néz ki! + sztem már az első pár oldalért érdemes megvenni egy fannak ... egy kis történelem a Warcraft világából! Nekem megvan az összes rész játékból és az idáig megjelent könyvekből és naon teccettek ...
beküldve: 2007-03-16 22:16:20
(#4) Mikor megtudtam,hogy van Warcraft manga,méghozzá magyarul majd kiugrottam a bőrömből,hogy "jajdejó,játszani is jó volt vele,ez még jobb lesz"...hát,ehhez képest nem bírtam végigolvasni,egyáltalán nem kötött le.Lehet,hogy csak rosszul álltam hozzá,de nekem csalódás volt :S
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-16 22:16:42
beküldve: 2007-03-16 21:15:40
(#3) Hát fene tudja. Lehet túl nagyok voltak az elvárásiam de nekem az első kötet után nagyon erősen az volt az érzésem hogy el van kapkodva a történet. A törpe pálfordulása meg ilyenek... 3 kötet szerintem kevés ahoz hogy valami igazán heroic sztorit építsenek fel és az eddigiekből én arra következtetnék hogy ez volt a cél... No mindegy nemsokára itt a 2. kötet és akkor hátha már pozitívan fogok csalódni... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-03-16 20:39:18
(#2) ÓÓÓ... Igen-igen. Nagyon jó, már csak azért is mert a War Craft játékot is szeretem. Első kézből a játék iránti szeretetem csalogatott, hogy szerezzem meg. Nem tartom annak a kifejezett mangának, dehát örülhet az ember, ha Magyarországon a Tokyopop címerével lát egyet is. Csalódást nem okozott. Csak azt sajnálom, hogy 3 kötetes, és nagyon sokat kell várni a kövi kötetetkre.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-03-16 19:59:47
(#1) Az első részről kérnék véleményeket ... (én már olvastam, csak kíváncsi vok másnak hogy teccett/nem teccett)