Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Warcraft: Napkút trilógia és Legendák
beküldve: 2007-04-06 19:55:25
(#20) Épp ma vettem meg a 2. kötetet.Még nem volt időm belenézni. De nemsokára véleményezek róla.
beküldve: 2007-04-06 19:17:08
(#19) Hát a rajzok nem rosszak, a történet sablon, a párbeszédek meg általános iskola első és második osztályába járó gyermekeknek is kítűnő és érthető olvasó-oktatóanyag lenne...
ezzel leírtam nagyjából mindent.
ui: Utálom a sárkányokat. Hajrá emberek
ezzel leírtam nagyjából mindent.
ui: Utálom a sárkányokat. Hajrá emberek
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-06 10:29:06
(#18) Remélem nem sértem meg vele senki lelkivilágát, de nekem ez nem jön/jött be. Nagyjából átfutottam, de nem tartottam "megvétel érett" munkának.
teljesen egyetértek...
Pedig én is szeretem a sárkányos, meg fantazykat, de... ez vhogy nem az igazi...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-03 23:41:30
(#16) Hmmm, teszett is meg nem is. Régebben nagyon komáltam a klasszikus sárkányos, orkos, törpés fantasy könyveket és végül ezért is vettem meg. A sztori tényleg nem egy nagy valami, a rajzok viszont kellemesek (viszont nem túl mangásak).
Mindössze 3 kötet fél éves megjelenéssel,ennyit kibírok anyagilag is.
Mindössze 3 kötet fél éves megjelenéssel,ennyit kibírok anyagilag is.
beküldve: 2007-03-28 15:54:09
(#15) Hát azért köszi.
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-28 15:35:07
(#14) Remélem nem sértem meg vele senki lelkivilágát, de nekem ez nem jön/jött be. Nagyjából átfutottam, de nem tartottam "megvétel érett" munkának.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-28 14:28:19
(#13) Ha diablo fan vagy akkor tecceni fog az ismerős helyszínek és szereplők miatt ... Diablot ne keressétek benne,m egyik részben sem mutatja meg magát csak hátulról mozgatja a szálakat ... Én már várom a 4.rész fordítását ...
beküldve: 2007-03-27 19:47:16
(#12) Én még nem vettem meg, de elég ellentétesek a vélemények róla. Érdemes megvenni?
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-27 17:37:08
(#11) beküldve: 2007-03-26 16:25:03
(#10) Hát, Knaakról túl sok jó véleményem nics, mint íróról. bár az is igaz, hogy nagyrészt előítélet. A manga sztorija is ilyen 'van neki, hogy legyen, azt kész' típusú. Itt van nálam a Halálszárny könyve. Haver elmesélte, mi kb a cselekmény, annyi elég is volt belőle
A másik, az Éjelfes trilógiája, erről is csak hallottam: mi a piácst keresnek ott az Ember, aki asszem az előbb említett könyvben is szerepel, meg valami ork? Na mind1.
Mangával kapcsolatban még: HOL VAN AZ ELFEK FÜLE!?
De komolyan, kedvenceim a warcraftos 2 méteres fülek, azok csak 2 oldal erejéig a
A másik, az Éjelfes trilógiája, erről is csak hallottam: mi a piácst keresnek ott az Ember, aki asszem az előbb említett könyvben is szerepel, meg valami ork? Na mind1.
Mangával kapcsolatban még: HOL VAN AZ ELFEK FÜLE!?
De komolyan, kedvenceim a warcraftos 2 méteres fülek, azok csak 2 oldal erejéig a
nyomorult 2 panel alatt lemészárolt
Nemes elfeknél látni, a sárkánycsaknak kics pindur semmi, meg a nagy gonosz ellennek sincs. Felháborító, én mondom!
Szerk: Tim 2007-03-26 16:25:43
beküldve: 2007-03-20 16:24:15
(#9) A játékért megőrülök , de az a manga nem nyerete el a teccésemet. Viszon a sárkányos rajzok haláliak benne
beküldve: 2007-03-19 00:00:36
(#8) Ez sztem szigorúan Warcraft fanoknak jó, mint pl nekem ... én azért vixxalapozgattam a sárkányos rajzokhoz
beküldve: 2007-03-18 11:10:35
(#7) Nekem a Snikt-Árnybíró-Warcraft trioból ez volt az első amit megvettem, de ez tetszett a legkevésbé.
Először is a rajzok gyönyörűek, viszont abszolút stílusmentesek, nekem nagyon "átlagosan szépek". Olyan, "nézed, nézed, jó, jó, de egy oldalt sem fogsz visszalapozni, hogy újra megvizsgálj egy képet" Az Árnybíró pl ugyanijen szép, de még stílusos is, de mondhatnáma Sniktet is, habár tök más műfaj/stílus.
Aztán a sztori valami eszméletelen gagyi volt, kürölbelül tíz perc alatt bárki aki konyít a fantasyhoz jobbat ír. Karakterek mint olyanok, épp csak az alap mangahősök szintjén működnek, de még ott is elég gyengén. Az elején a bevezetőt máig nem tudtam végigolvasni...
Egyetlen előnye, hogy relative nem drága, és hosszú, de emiatt még kicsi az esély rá, hogy a kövi részt is megveszem...
Először is a rajzok gyönyörűek, viszont abszolút stílusmentesek, nekem nagyon "átlagosan szépek". Olyan, "nézed, nézed, jó, jó, de egy oldalt sem fogsz visszalapozni, hogy újra megvizsgálj egy képet" Az Árnybíró pl ugyanijen szép, de még stílusos is, de mondhatnáma Sniktet is, habár tök más műfaj/stílus.
Aztán a sztori valami eszméletelen gagyi volt, kürölbelül tíz perc alatt bárki aki konyít a fantasyhoz jobbat ír. Karakterek mint olyanok, épp csak az alap mangahősök szintjén működnek, de még ott is elég gyengén. Az elején a bevezetőt máig nem tudtam végigolvasni...
Egyetlen előnye, hogy relative nem drága, és hosszú, de emiatt még kicsi az esély rá, hogy a kövi részt is megveszem...
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-03-17 18:38:29
(#6) Üdv!
Fogalmam sem volt a WarCraft mibenlétéről, teljesen "amatőrként" vágtam neki a mangának, kizárólag manga-volta miatt. Az elején az a kis írás elég tömény szerintem, ilyen gondos bevezető után komolyab sztorit vártam volna én is, idegesítően hasonlít az Eragonra egy-két epizód...
DE a rajzai nagyon tetszenek, szép kidolgozottak (mellesleg, mint lóbarát, megjegyezném, hogy az első olyan mangaka a készítő szerintem, aki normális lovat rajzol. Tényleg szépet!), és én már csak azért is szeretem, mert van mit nézegetni az oldalakon! De tény, hogy a történet valami ritkamód csapnivaló... Dark'han dobja meg szerintem, de az aztán megdobja.
Fogalmam sem volt a WarCraft mibenlétéről, teljesen "amatőrként" vágtam neki a mangának, kizárólag manga-volta miatt. Az elején az a kis írás elég tömény szerintem, ilyen gondos bevezető után komolyab sztorit vártam volna én is, idegesítően hasonlít az Eragonra egy-két epizód...
DE a rajzai nagyon tetszenek, szép kidolgozottak (mellesleg, mint lóbarát, megjegyezném, hogy az első olyan mangaka a készítő szerintem, aki normális lovat rajzol. Tényleg szépet!), és én már csak azért is szeretem, mert van mit nézegetni az oldalakon! De tény, hogy a történet valami ritkamód csapnivaló... Dark'han dobja meg szerintem, de az aztán megdobja.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."