Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2008-09-10 21:03:08
(#388) Díszdoboz nekem is bejönne, ha külön is lehetne kapni jutányos áron.
Jók ezek a képek. Az elsőn a mangák sorrendje a legjobb. 1-7.,8.,9-11.,13.
Jók ezek a képek. Az elsőn a mangák sorrendje a legjobb. 1-7.,8.,9-11.,13.
beküldve: 2008-09-10 08:08:09
(#387) Szerintem az InuYasha kiadásával már elkéstek. Mikor először ki akarták adni (2005) akkor még javában tombolt az InuYasha láz, ma már eléggé kifulladt. 56 kötetes lesz, (jelenleg 54-et adtak ki) ami megint nem lenne túl szerencsés. Az lenne a mangafan leghosszabb kiadványa.
Már leírtam szépen a Csúszások és egyebek topicba is: egyelőre ennyi cím is bőven elég. Példának okáért kb az őszi conra jönne ki az utolsó (17.) Ánybíró kötet, ha rendesen, másfél havonta jelenik meg. Nem kezdem újra az egészet, csak szerintem nem kell egyelőre új cím, na. Ennyi. Előtte legalább az Árnybírót be kéne fejezni. Ami a jövő tavaszi conig simán kivitelezhető.
A merchandiseról: szerintem ez se kéne. Vannak speciálisan erre kihegyezett boltok, ahol elég sok mindent be lehet szerezni. Akár conon, akár az internetről. Viszont mangához tartozó dolgokat (pl: díszdoboz) szívesen látnék. A vásárláshoz adott ajándékok is jöhetnek, de mondjuk egy pvc figura már sok volna. A Viz is kihoz októberben egy aranyos kis Death Note (1-13) díszdobozos kiadást.
Képek:
DVD: nem veszek DVD-ket (azért van egy pár: Akira, Cowboy Bebop stb), de azért greetings.
Na mindegy, ha mégis lesznek új manga címek, akkor remélem olyanok, amik bejönnek.
Már leírtam szépen a Csúszások és egyebek topicba is: egyelőre ennyi cím is bőven elég. Példának okáért kb az őszi conra jönne ki az utolsó (17.) Ánybíró kötet, ha rendesen, másfél havonta jelenik meg. Nem kezdem újra az egészet, csak szerintem nem kell egyelőre új cím, na. Ennyi. Előtte legalább az Árnybírót be kéne fejezni. Ami a jövő tavaszi conig simán kivitelezhető.
A merchandiseról: szerintem ez se kéne. Vannak speciálisan erre kihegyezett boltok, ahol elég sok mindent be lehet szerezni. Akár conon, akár az internetről. Viszont mangához tartozó dolgokat (pl: díszdoboz) szívesen látnék. A vásárláshoz adott ajándékok is jöhetnek, de mondjuk egy pvc figura már sok volna. A Viz is kihoz októberben egy aranyos kis Death Note (1-13) díszdobozos kiadást.
Képek:
DVD: nem veszek DVD-ket (azért van egy pár: Akira, Cowboy Bebop stb), de azért greetings.
Na mindegy, ha mégis lesznek új manga címek, akkor remélem olyanok, amik bejönnek.
Szerintem a régeben tervezet Inuyasha manga lesz.
Szerintem inkább fejezzék be (=adják ki végig), amibe eddig belekezdtek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-09-09 23:06:25
beküldve: 2008-09-09 21:53:05
(#385) InuYashát én biztos nem venném.
Túl sok. És ANNYIRA azért nem szeressük :)
Túl sok. És ANNYIRA azért nem szeressük :)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-09 21:53:31
Már rég láttam Csaba-t, ez azt jelenti, hogy a háttérben valami készülődik
Biztos nincs internet a titkos földalatti high-tech bázison
(Nem vagyok ép...)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Remélem az új címek jók lesznek.
Túl szép lenne az InuYasha
Így igaz. Nekem főleg. Mert nekem csak egy végtelen manga lenne, amit egyáltalán nem vennék, maradna pénz másra, valamint a jónép örülne neki.
beküldve: 2008-09-09 20:38:05
(#382) Én Hitman reborn-t szeretnék, aminek az esélye, hogy kiadják magyarországon 0,00000000001 %
De, a lényeg, hogy csak inuyashát ne, akkor tuti nem megyek könyvesboltba mangát nézegetni, már a látványától is rosszul vagyok
De, a lényeg, hogy csak inuyashát ne, akkor tuti nem megyek könyvesboltba mangát nézegetni, már a látványától is rosszul vagyok
Túl szép lenne az InuYasha
beküldve: 2008-09-09 20:28:25
(#380) Már rég láttam Csaba-t, ez azt jelenti, hogy a háttérben valami készülődik
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-09-06 15:29:24
(#379) Igen erre gondoltam.
1 kötet nem sok és már a gamek is nagyon jók voltak.
Game szintén Japán. Manga előnye, hogy szerepel benne a kedvenc negatív szereplőm is.:)
1 kötet nem sok és már a gamek is nagyon jók voltak.
Game szintén Japán. Manga előnye, hogy szerepel benne a kedvenc negatív szereplőm is.:)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerintem Elhaym erre gondolt és ez nekem elég japánnak tűnik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ha rövid manga akkor Resident Evil.:)
Szerintem abból nincs manga. Én pl csak egy amerikai képregénysorozatról és egy manhuáról (kínai képregény) tudok.
Ha rövid manga akkor Resident Evil.:)
Nem hallottam róla sokat, de a címe alapján már jó.
beküldve: 2008-09-05 12:38:51
(#375) Ha rövid manga akkor Resident Evil.:)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Akkor már inkább a játékot!
Higurashi Daybreak? Nekem az megvan, torrentről :) Odabusz ^^
A kedvencem a zöld kontyos kimonós-katanás nőci...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White