Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2008-11-12 12:38:58
(#448) Már csak ott tartanánk...mi számít hónap végének?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-12 12:35:44
(#447) Én az Übel Blatt (Evil Blade) mangát látnám szívesen a visszaszámlálóban, de aztán az végképp nem hypolt, így sok esélyem nincs rá...
Tippelgetni meg nem fogok, majd meglátom és örülök, ha van minek.
Tippelgetni meg nem fogok, majd meglátom és örülök, ha van minek.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
ez mind igaz de ha jól sejtem akk se Árnybíró se élni nincs 50 kötet...
ebbe nem gondoltam bele.
mondjuk szerintem ettől függetlenül a mangafan bevállalná. de ez tényleg már csak nagyon egyéni vélemény.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-11-12 12:05:13
(#445) ez mind igaz de ha jól sejtem akk se Árnybíró se élni nincs 50 kötet...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
csak kár h a japánok annyira szigorúak. főleg a DB-lal szemben, hiszen a magyar kiadása befuccsolt. elég nehéz lenne rávenni őket arra h újra menjenek bele a kiadásba. persze nem lehetetlen, hiszen már kezd bejáratott dolog lenni a manga. de ha annyira szigorúak mint amennyire hallom (másoktól is), akkor lehet h nem mennének bele. ez amolyan fájó pont lehet náluk. XD h az egyik leghíresebb manga befuccsolt Magyarországon. (persze ezt nagyban befolyásolta a formátum is)
Mondjuk nekem személy szerint lényegtelen h kijön e magyarul, mert az angol vizbig kiadás úgyis a beszerzendő listámon van. :) ha meg mégis kijön, akkor a magyart is venni fogom. :)
One Piece meg szerintem nem lehetetlen. az nem érv h nincs hypolva. az Élni hypolva volt amikor még ki sem adták? aztán milyen kurva jól megy ahhoz képest h seinen! vagy mondjuk az Árnybírót hányan ismerték nálunk mielőtt kiadták volna? szvsz a OP-t többen ismerik, tehát nem lehetetlen h kiadja majd vki a jövőben. ;)
Mondjuk nekem személy szerint lényegtelen h kijön e magyarul, mert az angol vizbig kiadás úgyis a beszerzendő listámon van. :) ha meg mégis kijön, akkor a magyart is venni fogom. :)
One Piece meg szerintem nem lehetetlen. az nem érv h nincs hypolva. az Élni hypolva volt amikor még ki sem adták? aztán milyen kurva jól megy ahhoz képest h seinen! vagy mondjuk az Árnybírót hányan ismerték nálunk mielőtt kiadták volna? szvsz a OP-t többen ismerik, tehát nem lehetetlen h kiadja majd vki a jövőben. ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-11-11 15:08:46
(#442) A Magyar piacon, én azt mondom már csak találgatni lehet.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 15:07:45
(#441) tom h nem engem kérdeztél, de sztem a OPnincs ithon annyira hájpolva h érdemes legyen kiadni, de DBt elképzelhetőnek tartom akár (és venném is)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-11 10:21:16
(#440) Lenne egy ártatlan kérdésem, miszerint a Dragonball / One Piece párost elkezdjem-e venni idegen nyelven, vagy várjak még egy picit a következő Mangafan-bejelentésre?
Azért azt kicsit furcsállom, hogy ennyi ember máris hiányolja a bejelentés-visszaszámlálót. Van most elég sorozat, 3-4 manga befejezéséig nem nagyon kellene új SZVSZ.
A bejelentés visszaszámláló az mindig jól jön
Kiváncsi vagyok, hány címet tud még eltartani ez a picurka piac.
Nekem elég jó ösztöndíjam van, de így is meg kell válogatnom, mit veszek. Pl: elkezdtem venni a Nanát, mert érdekel, de úgy látszik a sok más cím közül ki fog esni.
A Bleach dvd már tény. :) Legalábbis, ha jól emlékszem a legutóbbi hírlevélre.
beküldve: 2008-10-25 17:59:01
(#437) 1.D.Gray man(kevés esély)
2.Bleach dvd(sok esély)
3.Vampire kinght(közepes esély)
2.Bleach dvd(sok esély)
3.Vampire kinght(közepes esély)
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Azért azt kicsit furcsállom, hogy ennyi ember máris hiányolja a bejelentés-visszaszámlálót. Van most elég sorozat, 3-4 manga befejezéséig nem nagyon kellene új SZVSZ.
A bejelentés visszaszámláló az mindig jól jön
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-29 20:19:23
(#435) Azért azt kicsit furcsállom, hogy ennyi ember máris hiányolja a bejelentés-visszaszámlálót. Van most elég sorozat, 3-4 manga befejezéséig nem nagyon kellene új SZVSZ.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Conon a kiadók közül csak a Mangafan nem játszott nyílt kártyákkal
Úgy emlékszem, a Delta Vision is azt mondta, hogy a meglepetés legyen meglepetés...