Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
BTW vajon miért Chrno Crusade a hivatalos latin betűs átírása a címnek, amikor a japánok ezt se kiejteni se leírni nem képesek a saját írásjeleikkel.
Mert az kúl.
beküldve: 2008-11-28 17:49:24
(#477) Szerintem valszeg az lesz, mint az amcsiknál, akik az egyszerűség kedvéért Chrono Crusade-nek írták át a címet.
BTW vajon miért Chrno Crusade a hivatalos latin betűs átírása a címnek, amikor a japánok ezt se kiejteni se leírni nem képesek a saját írásjeleikkel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-27 21:28:06
(#476) beküldve: 2008-11-27 21:22:51
(#474) Mondd ki gyorsan, hogy Brtyszlv (=Pozsony) gyorsan!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-27 19:07:06
(#473) Javaslat: Mindenki arcátlanul mondja csak "kronó"-nak
no pussy, just the dicks
Nem hinném, hogy le fogják fordítani a Chrno Crusade címét, bár lehet, hogy kéne mert ez így kiejthetetlen, kivéve, ha cseh az ember.
Teljesen mindegy, mert a(z egyik) főszereplő neve is Chrno, szóval pusztán címfordítással nem lehet kikerülni a nyelvtörőt. Amúgy egy kis gyakorlás után már nem is olyan rémes.
beküldve: 2008-11-27 16:42:30
(#471) Nem hinném, hogy le fogják fordítani a Chrno Crusade címét, bár lehet, hogy kéne mert ez így kiejthetetlen, kivéve, ha cseh az ember.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-27 16:34:54
(#470) mért szted a csendes domb jobb cím lett volna? mert sztem 1átalán nem ^^" ( max meghagyhatták volna szájlent hillnek oszt kész)
on: Remélem mielőbb megjelenik, az animét még csak nemrég láttam de nemvolt rossz (nemlett a kedvencem, de pár jelenet viszont bekerült a kedvencek közé) mindenképp beruházok rá, főleg h csak 8 ktet
on: Remélem mielőbb megjelenik, az animét még csak nemrég láttam de nemvolt rossz (nemlett a kedvencem, de pár jelenet viszont bekerült a kedvencek közé) mindenképp beruházok rá, főleg h csak 8 ktet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-27 16:36:19
beküldve: 2008-11-27 16:24:38
(#469) Olyan gagyi magyar fordítások vannak néha, főleg filmek terén. Pl Silent Hill - Halott Város, Bloodrayne - Az igazság árnyékában.
Nemsokára vetítik a Seven Pounds című filmet, annak mi lesz ugyan a magyar címe? Három kiló hetven deka?
Nemsokára vetítik a Seven Pounds című filmet, annak mi lesz ugyan a magyar címe? Három kiló hetven deka?
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
A Chrono Crusade meg úgy jó ahogy van.
Persze, hisz mire is fordítanák, a Chrono Crusade-et?
Chrno Kereszteshadjáratára, lol!
A Chrono Crusade meg úgy jó ahogy van.
Persze, hisz mire is fordítanák, a Chrono Crusade-et?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-17 19:30:38
(#466) Ó mamám, egy hétvégére tűnök el és kapásból ilyen bejelentésekről maradok le!
Chrono magyarul?! Juhé! Kicsit persze mérges vok, hiszen megvan az egész sorozat angolul... deh sebaj, az első meg az uccsó kötetet bizti megveszem, meg a kedvenceket
Amúgy nem nagyon hinném, hogy lesz magyar cím... vagyis nekem nem rémlik h lenne alcím az angol kiadásban. A Chrono Crusade meg úgy jó ahogy van.
Chrono magyarul?! Juhé! Kicsit persze mérges vok, hiszen megvan az egész sorozat angolul... deh sebaj, az első meg az uccsó kötetet bizti megveszem, meg a kedvenceket
Amúgy nem nagyon hinném, hogy lesz magyar cím... vagyis nekem nem rémlik h lenne alcím az angol kiadásban. A Chrono Crusade meg úgy jó ahogy van.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-11-17 18:47:34
(#465) Tökjó h kiadjátok a Chrno Crusade-t, kár h nemvehetem meg, de azért örülök!
Sok sikert;)
Sok sikert;)
Na jó, ebbe már nem megyek bele mert nyilvánvalóan elbeszélünk egymás mellett.