Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Pff. Ez azért egy picit így erős. Nem lettünk átverve - nyilván közbejött valami, ami miatt nem tudták még bejelenteni az új címeket. lehet, hogy nem volt elég erős a hátterük, vagy valami. Nem kell rögötn arra gondolni, hogy "jajj deszemethek, uhram-jéhzusom, behcsaphthak minketh".
Nyilván kapunk majd egy kielégítő magyarázatot, hogy miért nem jelentették be.
Mondd már meg kérlek,hogy ebben mi olyan nagyon erős?? Több hónapja tart ez a dolog.
Hagyjuk már ezt Nekro...
A másik: de akkor miért nem jeleztek előre,h az új bejelentések csúszni fognak?
Nehéz kiadni infókat,biztos azért. Hányan írták itt,hogy valami infót adjanak. Ez a PFF!!
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-10-03 20:02:29
(#537) Nem kell kelteni a feszültséget.
A conon beszéltem erről Csabával. Lesznek új címek és minden valószínűség szerint lesz bejelentés-visszaszámláló és az ahhoz kapcsolódó, "ha három új címből kettőt kitalálsz kapsz közölük egyet" nyereményjáték is. Azért nem a conon jelentették be, mert nem sikerült a nagyszínpadon időpontot biztosítani a bejelentésnek.
A conon beszéltem erről Csabával. Lesznek új címek és minden valószínűség szerint lesz bejelentés-visszaszámláló és az ahhoz kapcsolódó, "ha három új címből kettőt kitalálsz kapsz közölük egyet" nyereményjáték is. Azért nem a conon jelentették be, mert nem sikerült a nagyszínpadon időpontot biztosítani a bejelentésnek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-03 20:01:54
(#536) ja. meg úgyis majd bennelessz a mangák közt. és amíg ott nincs 1 percel elöbb nem olvashatjátok akkor meg minek parázni. türelem
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Pff. Ez azért egy picit így erős. Nem lettünk átverve - nyilván közbejött valami, ami miatt nem tudták még bejelenteni az új címeket. lehet, hogy nem volt elég erős a hátterük, vagy valami. Nem kell rögötn arra gondolni, hogy "jajj deszemethek, uhram-jéhzusom, behcsaphthak minketh".
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sajnos átlettünk verve!! El kell fogadni.
Mára volt ígérve!
Mára volt ígérve!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:46:52
beküldve: 2010-10-03 18:39:56
(#533) Baszus, pedig annyira reménykedtem, hogy ma fogják bejelenteni! :S
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-03 18:38:41
(#532) AZ mintha lett volna már facebookon egyszer.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-10-03 18:32:34
(#531) Én azt hallottam, hogy állítólag itt az oldalon fogják bejelenteni a az új címeket a jövő héten, lesz bejelentés visszaszámláló, tippelős nyereményjáték, meg minden.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-03 18:17:05
(#530) Na de MIKOR lesznek a bejelentések? Ezt szeretném én tudni!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-03 14:46:04
(#529) ha bemutatják az uj cimeket a con-on akkor irjátok majd le ide. és azok szerintem bennelesznek majd a mangáknál egy két napon belül
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-03 14:13:08
(#528) Mikor fogják bejelenteni amúgy az új címeket?
A 3 új címet meg homály fedi.
Fedje is, egye csak a fene a fanokat.Sztem vki már felkötötte magát az izgalomtól...
Örülök én az új köteteknek,de azért sokkal jobban vártam(várom) azt a 3 új címet.
Énis-énis.Természetesen a megjelent újdonságokra majd mihánt lesz keret,le is csapok
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
az inkább 3 új kötet.
Örülök én az új köteteknek,de azért sokkal jobban vártam(várom) azt a 3 új címet,ha már okt 2-3ra volt beígérve.
Örülök én az új köteteknek,de azért sokkal jobban vártam(várom) azt a 3 új címet,ha már okt 2-3ra volt beígérve.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:46:22
Végülis haz azt nézzük,kedves Azur barátom,a 3 új cím megvan.
Muháháháhááá.
*taps-taps*
Muháháháhááá.
*taps-taps*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-03 11:48:19
beküldve: 2010-10-03 11:46:20
(#524) Csak bejelentések lesznek egyelőre, az új kötetek még nem jönnek. Kijött egy csomó új kötet a régiekből, egyelőre ennek is lehet örülni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-10-03 11:47:08