Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
De hát az. És egyre túlhypeoltabb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-04 16:50:54
(#599) Úr Isten, a Hana Yori Dango is Shoujo... ANNAK NAGYON örülnék! Uhh..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-04 16:51:17
beküldve: 2010-10-04 16:49:38
(#598) Remélem, a full shoujo nem a HanaKimi lesz ^_^;;
Viszont Obana Miho jöhetne, nagyon jók a művei :)
(vagy Fruits Basket; de az hosszú... viszont végre lenne lehetőségem rendesen elolvasni )
Viszont Obana Miho jöhetne, nagyon jók a művei :)
(vagy Fruits Basket; de az hosszú... viszont végre lenne lehetőségem rendesen elolvasni )
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2010-10-04 16:55:51
beküldve: 2010-10-04 16:36:40
(#596) Említették lentebb, hogy mindhárom shoujo, úgyhogy a One Piece, Bleach, DB, meg hasonlók eleve kilőve, mert mind shounen. Bocs.
(Az már csak a személyes véleményem, hogy sokan túlnézhetnének már a tucatshouneneken, nem csak abból áll a piac...)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-10-04 16:38:48
Csak nem a Dragon Ball-ra gondolsz?
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-10-04 15:41:18
(#594) És Inuyashával mi a helyzet? Három éve ez lett volna az első Mangafan cím. Valami hivatalos infót nem tud valaki? Egyáltalán nem lesz már, vagy függőben van?
Egyébként shounen-re egy tippem van. Ami úgyse lesz, de kíváncsi vagyok ki ismer rá. Nyereményjáték, aki rájön kap tőlem valamit :)))
Hiánypótlás.
Nagy dobás lenne.
Volt már róla szó, azt hiszem.
Befejezett, de elég hosszú.
Animax már 1 éve ígérgeti kb.
Egyébként shounen-re egy tippem van. Ami úgyse lesz, de kíváncsi vagyok ki ismer rá. Nyereményjáték, aki rájön kap tőlem valamit :)))
Hiánypótlás.
Nagy dobás lenne.
Volt már róla szó, azt hiszem.
Befejezett, de elég hosszú.
Animax már 1 éve ígérgeti kb.
Szerk: waterhorse 2010-10-04 15:41:57
beküldve: 2010-10-04 14:28:01
(#593) remélemnem a blech mert azt még japánban sem fejezték be. de jó vola mondjuk. én az FMA-ra tippelek meg a nodame cantabilére vagy méz és lóherére vagy vampirkningtre (lányoknak szánt) meg a soul eater-re
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-04 14:19:11
(#592) shounenre van tippem : Reborn, One Piece(ennek eszméletlenül örülnék!!), vagy Bleach. Bleachnek örülnék a legkevésbé (azon felül venném mer hát shounen fight), de kapkodnák az emberek rendesen.
bár jobban belegondolva... vadooc irta, hogy "totál vegyes közönségnek való (amúgy nekem ez az egyik kedvencem)". Ez és a blogja alapján elég valószinű hogy one piece az (blog alapján db is lehetne, de az nem hiszem hogy vegyes közönséghez szolna)
bár jobban belegondolva... vadooc irta, hogy "totál vegyes közönségnek való (amúgy nekem ez az egyik kedvencem)". Ez és a blogja alapján elég valószinű hogy one piece az (blog alapján db is lehetne, de az nem hiszem hogy vegyes közönséghez szolna)
Szerk: ssj2gohan1 2010-10-04 14:56:27
beküldve: 2010-10-04 14:13:10
(#591) Minek fórum FMA, Pretty Face, Ral Ω Grad. Tudom FMA hosszú de a másik 2 rövid és jó.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-10-04 13:39:29
(#590) megvan már a forum ahol lehet tippelni??? lehet hogy szerencsém lessz
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-04 13:03:45
(#589) Miért erősödik egyre jobban bennem a gyanú, hogy az egyik a Vampire Knight lesz...?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerintem amúgy mindhárom címet vehetik vegyesen fiúk-lányok. Az egyik cím az tipikusan lányoknak való, a másik cím grafikailag lányos - sztorilag érdekelheti a fiúkat is, a harmadik cím pedig totál vegyes közönségnek való (amúgy nekem ez az egyik kedvencem).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
akkor viszont vicces a sztori. odamentem a pultjukhoz, h mikor lesz a fórum, amin elmondják az ú címeket. válasz: nem tudjuk. megnézték a füzetkét: nincs benne... jöjjek vissza vasárnap, talán csurran-cseppen egy kis infó. és itt mondták a shonen-t (ami mitt majd a seggemet vertem a földhöz)... dehát akkor ez így lol.
mindegy, ilyenen nem érdemes felbosszantanom magam...
mindegy, ilyenen nem érdemes felbosszantanom magam...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A wikipedia szerint mindhárom cím shoujo, de ebből kettő tuti hogy shoujo magazinba is futott. Úgyhogy nem jön ki shounen a Mangafantól.
Most nagy keresgetések árán kiderítettem hogy a 3. cím is (ami elvileg Animekarácsonyra jön) shoujo magazinba futott.
Most nagy keresgetések árán kiderítettem hogy a 3. cím is (ami elvileg Animekarácsonyra jön) shoujo magazinba futott.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:42:53