Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
mikor elkezdtünk ezen az op-tucatshounen dolgon vitázni, pont arra gondoltam, hogy mit mondana v3g374. na kb vmi ilyesmire számítottam : leoltod a népet és szolidan megjegyzed hogy elcseszték és nincs igazuk. ami a hsz másik felét illeti : a reklámban igazad van. eddig eszembe se jutott nekem. tv-ben is pl ott az animax ott lehetne reklámozni. meg olyan ujságban is amit nem csak a stílus kedvelői olvasnak (és ezáltal 99% az esélye hogy többnyire tisztában vannak a hazai kinálattal)
Szerk: ssj2gohan1 2010-10-04 21:01:39
Az egyik cím az tipikusan lányoknak való, a másik cím grafikailag lányos - sztorilag érdekelheti a fiúkat is, a harmadik cím pedig totál vegyes közönségnek való (amúgy nekem ez az egyik kedvencem).
Megkérdezhetem, hogy az infóid mennyire biztosak?
És amit előzőleg írtál, hogy 2 közülük szerepelt shojo magazinban, az a Shojo Beat-et jelenti v. vmi mást? Mivel a hazai közönség leginkább az ebben megjelenő alkotásokat ismeri. (Én is meglepődtem rajta, hogy a Japánban legjobban fogyó shojo magazinban olyan címek futnak, amikről még életemben nem hallottam, ráadásul a grafikájuk sem vmi egyedi.) Mert ha ez igaz, akkor eléggé könnyen meghatározható, hogy mik lesznek.
Am. az elégedetlenkedő embereknek mondanám, hogy az egész bejelentősdinek semmi értelme. Nem tök mind1, hogy ma v. 2 hónap múlva tudod meg, hogy jövő májusban mi jön ki? Ugyanúgy hosszú lesz a várakozás. Abban viszont igazatok van, hogy az ígéreteket illik betartani. Csak éppen sztem a Mangafan már nem nagyon mer bejelenteni előre dolgokat, mert befürödtek vele néhányszor (ld. mangák gyűjtődobozai). Meg is tudom őket érteni; inkább megváratják az embereket, mintsem téves hírekkel látnak el.
Azt meg én is támogatnám, hogy a kiadó néha kommunikáljon a közönséggel. Eléggé kiábrándító, hogy a bal oldalon lévő legújabb cikkek is 1 évesek.
beküldve: 2010-10-04 20:57:39
(#628) Én komolyan nem értelek titeket. Azt észrevettétek hogy leírtam hogy shoujo magazinba futottak a címek, de addig már nem jutottatok el hogy ettől függetlenül az egyik cím tipikusan olyan manga amit ugyanannyira szerethetnek a fiúk mint a lányok! Biztos vagyok benne, hogy ezt a címet vegyesen fogjá(tok)k venni.
A másik címnél pedig a sztori miatt a fiúk is vevők lehetnek rá, attól függetlenül hogy grafikailag shoujo.
Yaven: Japán shoujo magazin.
A másik címnél pedig a sztori miatt a fiúk is vevők lehetnek rá, attól függetlenül hogy grafikailag shoujo.
Yaven: Japán shoujo magazin.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-10-04 20:59:29
beküldve: 2010-10-04 20:53:23
(#627) Jesszus mária. Tucatsónen. Behalok rajtatok. Tudjátok egyáltalán mit nevezünk tucatterméknek? :)
Csak halkan megsúgom a stílusteremtő dolgok nem számítanak tucatterméknek. (Dragon ball, One Piece)
Szóval három új lánymanga? Szuper, újfent megmarad a pénzem. Kedves mangafan ideje volna már olyan termékeket is kiadni, amik szépen fogynának, nemde? Illetve egy kis reklámozás sem ártana.
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:47:01
Ha igaz, hogy mindhárom shoujo cím, akkor a Mangafanbossok nagyon butaságra készülnek. Vagyis készülHETNÉNEK végre, ha kidobnának egy botverte mondatot amiben megmagyarázzák legalább a késés okát. Aztán jöhet a 3 shoujo cím megmagyarazásáa, ha tényleg igaz.
Már miért kéne magyarázkodniuk? Ilyen alapon eddig is magyarázkodhattak volna, hogy miért adtak ki olyan kevés shoujo mangát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
a Kaichou wa Maid-sama?! vagy a Dengeki Daisy-vel is ki tudnék egyezni ó! vagy Skip Beat! ;P ... ha már egyszer shojou-ról szól itt a "fáma"
Ezekért is megvesznék Dengeki nagyon nagy kedvenc De ha szóba jönne még a Kyou, Koi wo Hajimemasu... csak nehogy nagyon bilibe lógjon a kezem
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:00:26
beküldve: 2010-10-04 20:00:09
(#624) Ha igaz, hogy mindhárom shoujo cím, akkor a Mangafanbossok nagyon butaságra készülnek. Vagyis készülHETNÉNEK végre, ha kidobnának egy botverte mondatot amiben megmagyarázzák legalább a késés okát. Aztán jöhet a 3 shoujo cím megmagyarazásáa, ha tényleg igaz.
A One Piece egyébként tényleg nem tucatshónen vagy egy túlhájpolt darab, hanem csak szimplán:
Off vége.mielőtt még valaki rosszra gondolna: ritka rossz napom volt és nem vagyok túl jó kedvemben, a One Piece pedig egy nagyon jó sorozat
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
A Kaichou wa Maid-sama és a Dengeki Daisy téll naon joo lenne *.* Imdáom őket!
De még a Black Cat-nek naon örülnék meg a Soul Eater-nek.
Na meg a Vampire Knight is jöhetne már
De még a Black Cat-nek naon örülnék meg a Soul Eater-nek.
Na meg a Vampire Knight is jöhetne már
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:59:31
megnézegettem mangazinon...sajnos nincs lepaccsolva. bár remél(em)jük, csak rejtegetik
(előjött a naív Én)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azt nagyon bírnám XD
Bár a Kaichou wa Maid-sama?! vagy a Dengeki Daisy-vel is ki tudnék egyezni ó! vagy Skip Beat! ;P ... ha már egyszer shojou-ról szól itt a "fáma"
Pedig lefogadtam volna, hogy a Bleach vagy a Fullmetal Alchemist lesz a következő projekt
Bár a Kaichou wa Maid-sama?! vagy a Dengeki Daisy-vel is ki tudnék egyezni ó! vagy Skip Beat! ;P ... ha már egyszer shojou-ról szól itt a "fáma"
Pedig lefogadtam volna, hogy a Bleach vagy a Fullmetal Alchemist lesz a következő projekt
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:58:31
beküldve: 2010-10-04 19:15:13
(#620) beküldve: 2010-10-04 19:10:08
(#619) Mindhárom új cím shoujo lesz? Na szép, én még pár napja Fullmetal Alchemistről meg Black Lagoonról ábrándoztam...
Titkon valami jó tökös seinen mangában reménykedtem, hiszen most, hogy véget ért az Árnybíró, a Hellsing meg hamarosan befejeződik, adná magát a dolog, hogy valami hasonló zsánerű mangával töltik be az utánuk maradt űrt.
Így sajnos már elég szkeptikusan várom az új bejelentéseket.
Titkon valami jó tökös seinen mangában reménykedtem, hiszen most, hogy véget ért az Árnybíró, a Hellsing meg hamarosan befejeződik, adná magát a dolog, hogy valami hasonló zsánerű mangával töltik be az utánuk maradt űrt.
Így sajnos már elég szkeptikusan várom az új bejelentéseket.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Le Chevalier d'Eon
tucatshonen? *röhög miközben jobb kezével a klaviatúrát veri, ballal meg lapoz az OP-antológiában. egyéni gondolatok kifejtése: Off.*
új mangafan címek: Midori no Hibi? (na?na?na?)
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:45:51