Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Kinnt voltak egyáltalán a saját rendezvényükön?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Biztos,mert már több tízezer példányban nyomassák kifele az új mangákat.Még arra sincs idejük,h levegőt vegyenek,mindenki a nyomdában van.Na ez jó indok,nem? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-03 21:30:11
beküldve: 2010-10-03 21:22:44
(#567) A holnapi bejelentéskor szivesen látnék egy indokot is, hogy miért maradt el hétvégén.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Viszont nincs is jobb, mint egy ilyen blamázs után a fórumot olvasgatni. Magyarázatot mindig talál valaki.
Meg a "mindenkirédzsel mint állat" műsor is nagyon aranyos. Heh.
*Nem hiányzik ide a személyes flame. A moderátor*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:52:32
beküldve: 2010-10-03 21:22:20
(#565) Ejj-ejj... "Hiába szidod a BKV-t, attól még nem lesz jobb."
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jajj,csakaztneeee! xD
És még ők sértődnek meg ezek után?
loooooool
És még ők sértődnek meg ezek után?
loooooool
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:50:45
beküldve: 2010-10-03 21:12:37
(#562) ha elolvassák et a forumot tuti bejelntik xD
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Azon háborgunk,hogy a bejelentések maradtak el... senki sem beszél kiadásokról
Én a címekre gondoltam nem a kötetekre, csak mangalica gondolt a kiadásra.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:50:23
beküldve: 2010-10-03 21:09:21
(#560) "ha három új címből kettőt kitalálsz kapsz közölük egyet"
A postás meg nullát szállít ki. XD Erősen csökkenő tendenciát mutatnak ezek a számok.
Azért nem a conon jelentették be, mert nem sikerült a nagyszínpadon időpontot biztosítani a bejelentésnek.
3 címet elmondani kb. 5 perc, de tudod mit, én elhiszem, mert így sokkal poénosabb, mint valami hihető indok.
.Néma anyának süket gyereke se lássa a fától az erdőt,nemde?
Haaajjaj. Mi lesz ha egyszer véletlen valami összejön? Apokalipszis?
Úgy tűnik, mivel ezt eddig szinte mindig elkerülték. Viszont nincs is jobb, mint egy ilyen blamázs után a fórumot olvasgatni. Magyarázatot mindig talál valaki.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-03 21:08:58
(#559) Emberek, ne csináljátok ezt, még a végén megsértődnek és nem adnak ki semmit!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
"ja amúgy lesz krnó, tessékörüjjéparaszt"
Ez így elhangzott?
El ám,én hallottam.
Hanon most csak egy tökéletes példát írt a dologra,de akkor is igaza van
Szerk: Souichiro 2010-10-03 21:07:45
beküldve: 2010-10-03 21:00:15
(#557) majd meg lesznek. jó elismerem szólhattak vona meg minden de hát most ez van ezt kell szeretni.de ez 1 taktika szerintem hogy mindenkit jól rápörgessenek és majd ha már néhány embert elvisz a mentő akkor mondják. vagy valami kkora dobásra készünek hogy akkor szinte nincs és azért van ez. nemtom csak tippelek
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
jólvan AZUR ha így pörögsz még leáll a szived xD de majd kijön és kész. meg meik kiadónál nincs csúszás???
Itt alapból arról volt szó, hogy ma cím bejelentések lesznek nem kiadás, ezen háborognak, hogy ez nem történt meg, de nagyon reklámozták.
Azon háborgunk,hogy a bejelentések maradtak el... senki sem beszél kiadásokról
Azé MER FÁN:D
"ja amúgy lesz krnó, tessékörüjjéparaszt"
Ez így elhangzott?
Linket vagy meg sem történt!
no pussy, just the dicks