Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Remélem nem kamu volt ez az egész bejelentés dolog...
Amúgy meg arról volt szó,hogy az Őszi MondoConon 3 új manga bejelentés lesz. Kár ezen vitatkozni.
Amúgy meg arról volt szó,hogy az Őszi MondoConon 3 új manga bejelentés lesz. Kár ezen vitatkozni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:45:50
Sajnos én sem tudtam menni, de pont most hívtam egyik haveromat, aki kint van jelenleg.
Semmi új cím... Csak a mostani sorozatokból jelentek meg új kötetek, amiket már kiírt a MangaFan.
Semmi új cím... Csak a mostani sorozatokból jelentek meg új kötetek, amiket már kiírt a MangaFan.
私は日本のファンです。
beküldve: 2010-10-03 09:38:37
(#521) Sajnos nem tudtam elmeni a conra. Volt valami? Vagy ma lesznek az "új manga bejelentések" ?
beküldve: 2009-02-21 19:00:37
(#520) Tényleg volt korábban Csabának egy olyan megjegyzése, hogy a Chrno Crusade mellett vannak más új címeik is, de nem csinálnak visszaszámlálót, mert ősznél előbb nem indítják el az új sorozatokat. Hogy ebből egszerre megjelenő 4 ícc kötet let, az már az információtorzulás egy elég extrém formája.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-21 19:01:04
beküldve: 2009-02-21 17:08:35
(#519) Hír így szólt:
Manga 8 kötetes és jövőre valószínűleg négy további kötetre lehet számítani majd a kiadótól. Nem egyszerre 4, hanem ebben az évben 4, gondolom minden évszakban 1.
Manga 8 kötetes és jövőre valószínűleg négy további kötetre lehet számítani majd a kiadótól. Nem egyszerre 4, hanem ebben az évben 4, gondolom minden évszakban 1.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
úgy néz ki én is beszerzőt váltok Az 4 db cím volt,(valszeg naruto,nana és deathnote) és 4. a chrno crusade,te szerencsétlen...
Nem! FMA DVD, Hellsing, NANA, Death Note volt!
És utána bejelentették a C.C-t.
szerk: A másik 3 cím Bleach DVD, Death Note DVD, Kukucska DVD.
Szerk: baniaa3 2009-02-21 13:55:18
úgy néz ki én is beszerzőt váltok Az 4 db cím volt,(valszeg naruto,nana és deathnote) és 4. a chrno crusade,te szerencsétlen...
Az meglehet és ahogy most mondod már tutti. Akkor biztos bevoltam lőve, vagy mi
Táncolj Hercegnő!
Fene vigye... Ki az az őrült aki nem adta ki a Trigun-t könyvben... Ha igen feljelentem
Örülj hogy a Delta Vision kiadta.
Akkor mi volt a probléma?? ( O _o)??
Fene vigye... Ki az az őrült aki nem adta ki a Trigun-t könyvben... Ha igen feljelentem
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-19 19:36:05
(#514) úgy néz ki én is beszerzőt váltok Az 4 db cím volt,(valszeg naruto,nana és deathnote) és 4. a chrno crusade,te szerencsétlen...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát peddig nem is volt olyan régen, hogy viszaszámlálót terveztek, de nem lett belőle semmi, mert valakinek sikerült elfecsegnie. És ott 4 cím volt. Mind a 4 Chrone Crusade volt.
És arról volt szó, hogy egyszerre 4.kötet jelenik meg.
Ez milyen anyag? Én is kérek belőle! És arról volt szó, hogy egyszerre 4.kötet jelenik meg.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az rémlik, hogy lett volna visszaszámláló, meg kiderült a Chrno... De hogy négy kötet? Semmi ilyesmi nem rémlik... Oo
Hát peddig mintha 4 új címet mondtak volna és mind a 4 Chrno volt.
De ha mégtöbben ellenem vallanak akkor igazat adok nekik.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-19 19:04:07
(#510) Fene vigye... Ki az az őrült aki nem adta ki a Trigun-t könyvben... Ha igen feljelentem
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Az rémlik, hogy lett volna visszaszámláló, meg kiderült a Chrno... De hogy négy kötet? Semmi ilyesmi nem rémlik... Oo
9/28 NEVER FORGET