Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
jólvan AZUR ha így pörögsz még leáll a szived xD de majd kijön és kész. meg meik kiadónál nincs csúszás???
Itt alapból arról volt szó, hogy ma cím bejelentések lesznek nem kiadás, ezen háborognak, hogy ez nem történt meg, de nagyon reklámozták.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Sztem a kutyát sem érdekli most,h ha kettőt eetalász a három címbű,akkó kapsz egyet ingye.Me azt eltalálni kb. olyan,mint a lottóötöst.Létezik úgy laza 10-30 ezer mangacím,na abból találd ki,h mit adnak ki.Nem,nyugi,ne mvitaképpen írom ezt,csak úgy általánosságban.Nem a nyereményes bizbasz a lényeg,hanem h nem szóltak a csúszásról,Rumoris is leírta,h a Conos előrejelzéás már 2-3 hónapja megvolt,miért nem tudták akkor tartani magukat ehhez? Fiksz dátum és sehol semmi?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-03 20:57:46
Mikbe vagy??? Jóég...sztem te pörögsz és írod a hülyeségeidet.... van csúszás csak szólnak is róla...nem látod a különbséget
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:48:50
beküldve: 2010-10-03 20:54:58
(#550) jólvan AZUR ha így pörögsz még leáll a szived xD de majd kijön és kész. meg meik kiadónál nincs csúszás???
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Szerk: MANGALICA 2010-10-03 20:55:15
Nem igazán látod jól a helyzetet. Itt nem arról van szó hogy nyereményjáték meg stb.... Semmi infót nem kapunk soha...ennyi...
A másik,hogy a facebookon már előttétek egyszer ezt a nyeremény játékosdit nem kedves mangafan???
A másik,hogy a facebookon már előttétek egyszer ezt a nyeremény játékosdit nem kedves mangafan???
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:48:28
beküldve: 2010-10-03 20:51:24
(#548) mindenki nyugodjon le!!!! nem kell parázni akor tuti hogy lessz. és majd megtzdjátok!! sztem jóötlet ez a tippelés és az hogy nyerhetsz eggyet ingyen. hol lehet iet tippelni??? és mint már montam majd ha bennlesznek a mangák közt az oldalon csak AKKOR vehetitek meg addig semmi értelme egymást szapulni.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Itt egy ÓRIÁSI PONT!!
Ezer köszönet,mindent megmondtál amit kellett és teljesen igaz is.!!!
Ezer köszönet,mindent megmondtál amit kellett és teljesen igaz is.!!!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:48:07
beküldve: 2010-10-03 20:47:43
(#546) Probléma? Hogy az egész mangafan fórum egy animefan gyűjtőhely tele felseleges témákkal és mondjuk a kiadót nem igazán érdekli, hogy helyzet van.
Itt példa, hogy kérdeztem nem egy dolgot amerikai kiadók főemberkéjeitől a fórumukon hipsz hopsz másnap ott díszelgett a válasz.
Nem tett boldogabbá, nem válaszolt meg semmit, de azért "éreztem a törődést". A mangafan szinte bármelyik topikjába írsz, még csak választ sem kapsz a "kiadótól". Holott nem ez lenne a fórum valódi értelme?
Mi a francnak egyáltalán visszaszámláló? Annyira felesleges. A Seven Seas twitteren közölt egy anagrammát a és egy versikét azt találd ki. Nem volt tétje, de mégis jól elszórakozott vele az ember, ugyanez igaz a Fumaxos bejelentésekre. Amit a mangafan csinál az már az arcpálma kategória.
Ha meg már valamit beígérünk arra a napra, akkor illik betartani. Mióta is van kint az őszi Con hirdetőtáblája, amin az első pont a manga bejelentések? 2 hónap esetleg 3? Ennyi idő alatt nem lehetett megcsinálni?
Itt példa, hogy kérdeztem nem egy dolgot amerikai kiadók főemberkéjeitől a fórumukon hipsz hopsz másnap ott díszelgett a válasz.
Nem tett boldogabbá, nem válaszolt meg semmit, de azért "éreztem a törődést". A mangafan szinte bármelyik topikjába írsz, még csak választ sem kapsz a "kiadótól". Holott nem ez lenne a fórum valódi értelme?
Mi a francnak egyáltalán visszaszámláló? Annyira felesleges. A Seven Seas twitteren közölt egy anagrammát a és egy versikét azt találd ki. Nem volt tétje, de mégis jól elszórakozott vele az ember, ugyanez igaz a Fumaxos bejelentésekre. Amit a mangafan csinál az már az arcpálma kategória.
Ha meg már valamit beígérünk arra a napra, akkor illik betartani. Mióta is van kint az őszi Con hirdetőtáblája, amin az első pont a manga bejelentések? 2 hónap esetleg 3? Ennyi idő alatt nem lehetett megcsinálni?
Ike Ike Don Don!
Olvass vissza kicsit, aztán rájössz h mégis elhangzott az. Addig meg sztem nem kell oltogatni senkit!!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 10:47:39
Pff Olyan dolgot idézni, ami nem hangzott el
Menj inet!!!!
Menj inet!!!!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-10-03 20:37:34
(#543) Erről van szó.
Minek ekkora hacacáré. Mondják meg mik az új címek és kész. Nem kell túlspilázni a dolgokat.
Minek ekkora hacacáré. Mondják meg mik az új címek és kész. Nem kell túlspilázni a dolgokat.
Chronoról is csak egy fél mondatban hányták ki magukból, hogy "ja amúgy lesz krnó, tessékörüjjéparaszt"
De legalább akkoriban megtettek ennyit,mégha csak fél mondatban is.Úgy látszik a mai mangafanos éra nem érdemel meg még ennyit sem.
Haaajjaj. Mi lesz ha egyszer véletlen valami összejön? Apokalipszis?
Nyócadik világháború.
Vagy csak mindenki heppi lenne.De ezt túl szép és csodás vóna
Szerk: Souichiro 2010-10-03 20:30:28
Azért nem a conon jelentették be, mert nem sikerült a nagyszínpadon időpontot biztosítani a bejelentésnek.
GRATULÁLOK B
Nem tudom melyik a rosszabb. Ez, vagy az "azért, mert nem készült el a visszaszámláló amit még con előttre terveztek" című história.
Most mit kell itt tökölni. Ha alapból nem lett volna ilyen nyereményes cucc, akkor most minek húzzák. Mi baj az onlájn bejelentéssel? Történt, már ilyen. Chronoról is csak egy fél mondatban hányták ki magukból, hogy "ja amúgy lesz krnó, tessékörüjjéparaszt".
Haaajjaj. Mi lesz ha egyszer véletlen valami összejön? Apokalipszis?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Amit nagyon erősnek találtam, az a "becsapás". Nyilván jelezhették volna előre, hogy nem tudják bejelenteni a címeket, igen, ez az ő hibájuk. De mint látjuk, rajtuk valszeg kívüleső okok miatt nem tudták bejelenteni a címeket, tehát senkit sem "csaptak be".
És ha megkérhetlek szépen, ne "Nekrózz", inkább akormár "Necro" x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azurnál megint ott a pont.Ha tudták előre,h mi fog történni,akkor lehetett volna jelezni,h gyerekek,csúszni fogunk a bejelentéssel.Vagy vmi,csak szólni kellett volna.Néma anyának süket gyereke se lássa a fától az erdőt,nemde?
Am végre egy ember,Alister,aki a mai napon tudott értelmes infóval szolgálni.Vannak még csodák.Mostmár így akkor érthető ez-az.
Am végre egy ember,Alister,aki a mai napon tudott értelmes infóval szolgálni.Vannak még csodák.Mostmár így akkor érthető ez-az.
Szerk: Souichiro 2010-10-03 20:09:11