• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Új MangaFan címek?
Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... <<>>
beküldve: 2010-10-04 18:34:03
(#615)
Asako
Asako
[ Rászokóban ]
Miken nem tudtok vitatkozni!!
Nem az a lényeg hogy mi tucat manga vagy anime ...Ha szeretsz valamit akkor így is úgy is megveszed,vagy megnézed. Vampire Knight-nak magam is örülnék.

Kacsincs rám kicsi bárány.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-10-04 18:20:56
(#614) Válasz Mariko (#612) üzenetére
Chizuru-chan
Chizuru-chan
[ Gyalog ]
A Vampire Knightra én is jó esély látok

A VK is nagyon jóó lenne^^

Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-10-04 18:14:22
(#613)
MANGALICA
MANGALICA
[ Gyalog ]
tényleg lessz vampir knight az animaxon??? és még mi???

"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-04 18:04:16
(#612)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Örülök, hogy végre shoujo címek jönnek, a kimondottan lányos mangákat eddig kissé hanyagolta a kiadó.

A Vampire Knightra én is jó esély látok, főleg most, hogy bejelentette az animét az Animax, bár ez nálam pont nem lenne bejövős, de ha mondjuk lenne egy Ouran is a csomagban, akkor már nem panaszkodnék.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2010-10-04 18:04:42
beküldve: 2010-10-04 17:54:58
(#611)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Baszki, ha tényleg mind a három új cím shojo lesz, akkor én szét ölöm magam! :S
Főleg, mert fölöslegesen izgattam magam azon, hogy vajon miket fognak bejelenteni.
Amúgy nekem korábban az egyik tippem az Azumanga lett volna, tekintve a rövidségét, és mert eléggé népszerű, és a "Mit kéne magyarul kiadni" topikban is elég sokan írták.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-04 17:53:34
(#610)
Chizuru-chan
Chizuru-chan
[ Gyalog ]
Szerintem max 20 kötetes lesz. Éés shoujo. Bokura ga ita, Special A nagyon jó lenne : ) Éés ha van egy icipici esély shounenre, akkor Soul Eater lenne az abszólúút tökély : )

Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-10-04 17:19:21
(#609)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]

Csak az értékrendünk más, ennyi.
Számomra a tucat nem ezt jelenti.
Naruto mangát is csípem, ami jelenleg japánban fut, de ezt tucatnak tekintem...

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-04 17:21:51
beküldve: 2010-10-04 17:16:23
(#608) Válasz Necrokid Moonshadow (#607) üzenetére
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]

Ott a pont. Na jó, részemről befejeztem, ez már nagyon off.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-04 17:12:46
(#607) Válasz SötétOldal (#605) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

A shounen maga egy tucattermék. Szerintem ha hordozza a tipikus sagákból felépített, harcolósdis rendszert, akkor már tucat. Végülis, az összes ugyanaz, mindegy, hogy csillagharcosok, nindzsák, kalózok, vagy halálistenek verik szét egymást, akik bankait/szuper sayiant/remete formát alkalmaznak, hogy erősebbek legyenek, és lövik az átnevezett Hadoukenjüket. Szvsz. minden shounen eredeti és tucattermék egyben. A Narutoban, Bleachben, One Pieceben mind megvan a saját egyedisége. De rettentően hasonlítanak is.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-04 17:11:02
(#606)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]

Ja, hogy ez lenne a probléma! (Meg sem fordult a fejemben, hogy valaki ezen megsértődik. Amúgy is ízlések... na mindegy.) Akkor a félreértések elkerülése végett: nem sértő jelzőnek szántam, nálam azt jelenti, hogy az ide tartozó cucc a műfaj tartozékainak nagy részét hozza, le sem tagadhatná, hogy hova tartozik és nem is feltétlenül akar nagy durranás lenni. Persze az már más dolog, hogy az elvakult otakuk mit hoznak ki belőle...
És nem, a népszerűség =/= tucatdolog!

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-10-04 17:12:52
beküldve: 2010-10-04 17:09:02
(#605)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]

DB-re se mondanám soha, hogy tucat.

Arról nem tehetek, hogy ami már kicsit is sikeres, az már másoknak tucatshounen...

Mellesleg kérném szépen, MITŐL lesz valami tucat szerintetek?

*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*

MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:44:44
beküldve: 2010-10-04 17:05:36
(#604) Válasz SötétOldal (#601) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

Szerintem te a tucatshounent egy sértő jelzőnek veszed. Ne érts félre, én is szeretem a One Piecet, rengeteg egyedi dolog van benne, egyedi szereplők. De attól még ugyanolyan, mint a többi. Verekedés, ésatöbbi. Lehet védeni, meg hűdenagyfannak lenni, attól még fact.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-04 17:03:15
(#603) Válasz ssj2gohan1 (#602) üzenetére
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]

A DB a legtipikusabb shounen a műfajban, ezt nem is lehet cáfolni. A személyes elfogultság egy dolog, de azért a nyilvánvalót nem kellene tagadni.

beküldve: 2010-10-04 16:57:03
(#602)
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]

A One Piece nem tucatshounen!!! Meg a db sem (az eleje végképp nem!)!!! az hogy a naruto meg bleach meg khr az tucatshounen az oké.(bár megjegyzem, hogy szerintem a khr az eggész jó és nem tipikus elaposodós unalmas, meg eredeti is!)

*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:44:25
beküldve: 2010-10-04 16:57:00
(#601) Válasz Necrokid Moonshadow (#600) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]

Közelébe se ér a másik kettő, ami itthon fut.
túlhypeolt? Végre egy cím, ami meg is érdemelné..........
Mert van mire!

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-04 16:58:53
Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... <<>>