Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem az a lényeg hogy mi tucat manga vagy anime ...Ha szeretsz valamit akkor így is úgy is megveszed,vagy megnézed. Vampire Knight-nak magam is örülnék.
A VK is nagyon jóó lenne^^
A Vampire Knightra én is jó esély látok, főleg most, hogy bejelentette az animét az Animax, bár ez nálam pont nem lenne bejövős, de ha mondjuk lenne egy Ouran is a csomagban, akkor már nem panaszkodnék.
Főleg, mert fölöslegesen izgattam magam azon, hogy vajon miket fognak bejelenteni.
Amúgy nekem korábban az egyik tippem az Azumanga lett volna, tekintve a rövidségét, és mert eléggé népszerű, és a "Mit kéne magyarul kiadni" topikban is elég sokan írták.
Csak az értékrendünk más, ennyi.
Számomra a tucat nem ezt jelenti.
Naruto mangát is csípem, ami jelenleg japánban fut, de ezt tucatnak tekintem...
Ott a pont. Na jó, részemről befejeztem, ez már nagyon off.
A shounen maga egy tucattermék. Szerintem ha hordozza a tipikus sagákból felépített, harcolósdis rendszert, akkor már tucat. Végülis, az összes ugyanaz, mindegy, hogy csillagharcosok, nindzsák, kalózok, vagy halálistenek verik szét egymást, akik bankait/szuper sayiant/remete formát alkalmaznak, hogy erősebbek legyenek, és lövik az átnevezett Hadoukenjüket. Szvsz. minden shounen eredeti és tucattermék egyben. A Narutoban, Bleachben, One Pieceben mind megvan a saját egyedisége. De rettentően hasonlítanak is.
Ja, hogy ez lenne a probléma! (Meg sem fordult a fejemben, hogy valaki ezen megsértődik. Amúgy is ízlések... na mindegy.) Akkor a félreértések elkerülése végett: nem sértő jelzőnek szántam, nálam azt jelenti, hogy az ide tartozó cucc a műfaj tartozékainak nagy részét hozza, le sem tagadhatná, hogy hova tartozik és nem is feltétlenül akar nagy durranás lenni. Persze az már más dolog, hogy az elvakult otakuk mit hoznak ki belőle...
És nem, a népszerűség =/= tucatdolog!
DB-re se mondanám soha, hogy tucat.
Arról nem tehetek, hogy ami már kicsit is sikeres, az már másoknak tucatshounen...
Mellesleg kérném szépen, MITŐL lesz valami tucat szerintetek?
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerintem te a tucatshounent egy sértő jelzőnek veszed. Ne érts félre, én is szeretem a One Piecet, rengeteg egyedi dolog van benne, egyedi szereplők. De attól még ugyanolyan, mint a többi. Verekedés, ésatöbbi. Lehet védeni, meg hűdenagyfannak lenni, attól még fact.
A DB a legtipikusabb shounen a műfajban, ezt nem is lehet cáfolni. A személyes elfogultság egy dolog, de azért a nyilvánvalót nem kellene tagadni.
A One Piece nem tucatshounen!!! Meg a db sem (az eleje végképp nem!)!!! az hogy a naruto meg bleach meg khr az tucatshounen az oké.(bár megjegyzem, hogy szerintem a khr az eggész jó és nem tipikus elaposodós unalmas, meg eredeti is!)
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Közelébe se ér a másik kettő, ami itthon fut.
túlhypeolt? Végre egy cím, ami meg is érdemelné..........
Mert van mire!