Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Conon a kiadók közül csak a Mangafan nem játszott nyílt kártyákkal
végülis mindenki csak azt meri elmondani amire már biztos szerződésük van, mármint ami úgymond a "kezükbe" van már. voltak már furcsa esetek (vmelyik publikus, vmelyik nem) és emiatt óvatosabbak a kiadók. és a mangattack sem árulta el addig a címeket, amíg folyt a játék, így természetesen a mangafan sem mondta meg. de ha nem lenne ilyen játék ők is elárulták volna szvsz (bár ez csak saját feltételezés).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Conon a kiadók közül csak a Mangafan nem játszott nyílt kártyákkal, hogy a jó kis visszaszámlálójukat a hamarosan újra beüzemelhessék, pedig kíváncsi lettem volna. Annyi azért kiderült, hogy az Árnybíró extra kötete a teljes sorozat megjelenése után várható, ami kb. egy év múlva lesz.
Azért kíváncsi leszek, hogy mikor lesz újra bejelentés visszaszámláló.
Hamarosan^_^
Nincs is jobb annál, mint amikor az összes felhasználó, fórumos és tag a számítógép előtt ül tágranyílt szemmel és nézi a képernyőt...3...2...1...! Ezazz^^!!!
Vagy éppen nem ezaz, de az pedig másnak az x)
Értitek, gondolom
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-29 13:35:32
(#431) Conon a kiadók közül csak a Mangafan nem játszott nyílt kártyákkal, hogy a jó kis visszaszámlálójukat a hamarosan újra beüzemelhessék, pedig kíváncsi lettem volna. Annyi azért kiderült, hogy az Árnybíró extra kötete a teljes sorozat megjelenése után várható, ami kb. egy év múlva lesz.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Viszont lehet, hogy eddig is népszerüek voltak, de a DN nagy löketet adott a témának. Erről jut eszembe, Sayonara Zetsubo Sensei? Most olvasom és tetszik Buli lenne, ha kiadnák. De ha az Ouran High School Host Club is benne lesz akkor kész, kidőlök
Hát én nem is tudom mi lenne az amit én szivesen olvasnák mangában. gondolkodik....>>>>& gt;>talán a Parakiss, de egyébként nem jut eszembe semmi
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2008-09-20 20:06:12
(#429) Viszont lehet, hogy eddig is népszerüek voltak, de a DN nagy löketet adott a témának. Erről jut eszembe, Sayonara Zetsubo Sensei? Most olvasom és tetszik Buli lenne, ha kiadnák. De ha az Ouran High School Host Club is benne lesz akkor kész, kidőlök
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jaja. Death Note óta elég népszerű lett a Shinigami-téma
Mindig is népszerű volt, bár, aki nem csak Animaxon néz animét, az tudja ezt jól. Ráadásul Bleach például régebbi, mint DeathNote, szóval ez kissé elhamarkodott általánosítás
Nem az Animaxon nézek animét, a DN-t hónapokkal előbb néztem meg, mint hogy a szánalmas magyar szinkronos verzió a tv-be került volna. a Bleach-et pedig nem nézem, mert nem tetszik a Cowboy Bebopot is először japán szinkronnal néztem végig. Ennyit a csak Animaxot nézőkről Continue?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azt én nem ismerem milyen? Nekem mindegy mi jön csak ne az amit nem szeretek vagy nem fogok szeretni
Keress rá animeaddictson, ott az animének az ismertetője. De remélem van mangája is!
halálkasza XD De jól hangzik
Érdekesen hangzik ez a lélek, iskola meg ezmeg az shinigami gyerekek hmm Még lehet én is megnézem
Mindig is népszerű volt, bár, aki nem csak Animaxon néz animét, az tudja ezt jól. Ráadásul Bleach például régebbi, mint DeathNote, szóval ez kissé elhamarkodott általánosítás
no pussy, just the dicks
Azt én nem ismerem milyen? Nekem mindegy mi jön csak ne az amit nem szeretek vagy nem fogok szeretni
Keress rá animeaddictson, ott az animének az ismertetője. De remélem van mangája is!
beküldve: 2008-09-20 18:52:59
(#422) Azt én nem ismerem milyen? Nekem mindegy mi jön csak ne az amit nem szeretek vagy nem fogok szeretni
Ah vampire knight! Az tényleg jó lenne
Ahamm! Bár én nemrég kezdtem el nézni a Soul Eatert is, azt is szívesen látnám mangában.
beküldve: 2008-09-20 18:50:14
(#420) Ah vampire knight! Az tényleg jó lenne
beküldve: 2008-09-20 18:39:56
(#419) Remélem a vidékbe beletartozik Dunaújváros is Halljátok mennyit szenvedtünk mire szállást találtunk Conra, erre kiderült, hogy az unokatesóm, akiknél alszunkszintén animés és jön Conra A mangákra meg én is kíváncsi vagyok, de szerintem tuti jók lesznek mert eddig a Mangafanban nem csalódtam nagyot! Szerintem elég népszerű most a Vampire Knight, esélyes lehet nem? Bár, ha jól tudom még otthon sincs befejezve