Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Nem kötelező megvenni ezeket a bizgentyűket, aki eddig is rá volt kattantva az örülni fog nekik, akit meg eddig nem érdekelt azt ezután sem fogja szerintem :)
beküldve: 2008-09-03 14:00:08
(#357) Manga szerintem sem lesz, DVD viszont biztos, hisz az Elemental kiadónak az FMA mellé még simán belefér más sorozat kiadása. Death Notenak, Blood+nak és a Miragének nagyon örülnék.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-03 13:02:28
(#356) Vajon mikor Mangafanék befejeznek egyes dvd sorozatokat kiadnak egy díszdobozt+díszdoboz dvd-kkel, vagy egy díszdoboz a dvd-knek+ egy szebb kisebb digipackes, vagy fém stb dobozt az animékkel?
no pussy, just the dicks
Korábban lett említve a Mangafan részéről, hogy várhatóak fancuccok. Sajna lesznek. :/
beküldve: 2008-09-03 10:17:35
(#354) Hát nem tom, remélem nem lesznek ilyen bigyo cuccok, nem is értem ez most honnan jött.
Az olyan lenne h amig nem jön új manga ki elterelje a nép figyelmét, de azért a pénztárcából azért kicsalogassa a pénzt és sztem ez tök lehangolo lenne mangafantól, és ök nem is ilyenek. Ha valaki fancuccokat akar az meg ugyis megtudja venni ahol akarja...
Ha meg lesznek is majd mangafanos dolgok az ugysem ilyen visszaszámolos lesz, hanem max marketinges, kicsit reklám cucc, talán.
Az olyan lenne h amig nem jön új manga ki elterelje a nép figyelmét, de azért a pénztárcából azért kicsalogassa a pénzt és sztem ez tök lehangolo lenne mangafantól, és ök nem is ilyenek. Ha valaki fancuccokat akar az meg ugyis megtudja venni ahol akarja...
Ha meg lesznek is majd mangafanos dolgok az ugysem ilyen visszaszámolos lesz, hanem max marketinges, kicsit reklám cucc, talán.
beküldve: 2008-09-03 08:36:28
(#353) Manga szerintem sem kellene egyelőre, dvd igen: mondjuk a Death Note-nak, vagy a Honey and Clovernek örülnék. Egyébnek meg attól függ.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Bizgentyűt a népnek!
Random weird gizmos ftw
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Mangából bevállalnak még 1-2 sorozatot és akkor még jobban fog csúszni minden. jobb lenne meglepinek pár új munkatárs, akik által gyorsabb lehet a kiadás. :)
Ezen jót nevettem, klassz ötlet ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-02 21:15:47
(#350) Mangából bevállalnak még 1-2 sorozatot és akkor még jobban fog csúszni minden. jobb lenne meglepinek pár új munkatárs, akik által gyorsabb lehet a kiadás. :)
Öhm, várjunk már említette Csaba szó szerint, hogy mangák lesznek O.o? Múltkor is volt benne szópacs >). Aztán jönnek itt a DVD-k, pólók meg a többi bizgentyű x)
Nagyon is igazad van. Én úgy vélem, mindig jól meg kell nézni, mit köt ki a másik. Bár most nem így tettem (késő van ). Én örülnék ilyesmiknek, mangáknak nem, DVD-knek sem igazán. Bizgentyűt a népnek!
beküldve: 2008-09-02 15:08:19
(#348) Sztem most nem manga lesz, nem rég jelent meg 3 új cím, szóval most DVD-re szavazok... ott a Blood+, DN, Honey and Clover... még volt valami? ja Bleach
szerintem sem manga lesz hanem, lehetne mondjuk honey and clover dvd vagy amikor majd kijön Naruto animaxon az...
beküldve: 2008-09-02 15:04:19
(#346) Sztem most nem manga lesz, nem rég jelent meg 3 új cím, szóval most DVD-re szavazok... ott a Blood+, DN, Honey and Clover... még volt valami? ja Bleach
beküldve: 2008-09-02 13:06:11
(#345) Ténleg feléledt ez a topik már csak Csabát kell várni hogy elmondja mikor indul
Szerk: Sabani Urim 2008-09-02 13:06:19
Szerintem az FMA dvd-re O.o... (De ez csak tipp, majd megmondja ő)
Igen valszeg arra gondolt
no pussy, just the dicks