Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Hú tényleg, lesz valami új kiadvány mondjuk a képregényfesztiválra? Vagy csak a conra lesz?
ez most honnan jött ide? le lennék maradva? infókat!
Csak erre jártam és felvetődött bennem a kérdés. Nincs semmi különösebb háttere a dolognak, csak gondoltam, hogy mivel az Alive már megjelent, ezért keresnek valami más rövidebbet is, mert sokan vannak olyanok, akik nem kezdenek bele még a legrövidebb (A 17 kötetes Árnybíró) sorozatba se.
Én speciel örülnék egy jó 3-5 kötetes mangának is, mert az mondjuk akár egy éven belül is megjelenhetne, és már így is teljes történetem lenne.
Hmm, én is örülnék a két kötetes Princess Tutu-nek =^.^=
Én a Wolf's Rainre lennék kíváncsi. De ez is jó ötlet!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-12-08 22:03:48
(#297) Hmm, én is örülnék a két kötetes Princess Tutu-nek =^.^=
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És akkor jönnek kis one-shot hentaiok?
háát. ahogy írtam én inkább Alive szintű művekre gondolok. a hentait nem igazán szeretem. de én örülnék a két kötetes Kannadzuki no Miko-nak is. ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Üdv!
Az Árnybíró Japánban már befejeződött. 17 kötet
hát, nem is tudom, az Árnybíró tudtommal még Japánban is fut
Az Árnybíró Japánban már befejeződött. 17 kötet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem a Mangafannak epp eleg egyenlore ennyi mangacim, majd ha elkezdenek befejezodni johet valami uj. ;)
hát, nem is tudom, az Árnybíró tudtommal még Japánban is fut, a Narutonak sosem lesz vége, Kenshin ha jól tudom megint szép nagy kötetszámmal rendlekezik....
Az emberek egy idő után rá fognak unni, és valami újra fenik majd a foguk. Ha nem is ilyen nagy hangvételő tizen akárhány köteteset, de mondjuk egy trilógiát, vagy egy öt kötetes sorozatos is el tudnék még képzelni.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
És akkor jönnek kis one-shot hentaiok?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerintem a Mangafannak epp eleg egyenlore ennyi mangacim, majd ha elkezdenek befejezodni johet valami uj. ;)
miért ne adhatnának közben ki egykötetest is? mint pl Alive. ;) végülis ha úgy vesszük az a cím befejeződött, végig ki lett adva.
Szerk: vadooc 2007-12-08 16:37:36
beküldve: 2007-12-08 16:33:31
(#290) Szerintem a Mangafannak epp eleg egyenlore ennyi mangacim, majd ha elkezdenek befejezodni johet valami uj. ;)
Hú tényleg, lesz valami új kiadvány mondjuk a képregényfesztiválra? Vagy csak a conra lesz?
ez most honnan jött ide? le lennék maradva? infókat!
Szerk: vadooc 2007-12-08 16:00:30
beküldve: 2007-12-08 15:03:16
(#288) Hú tényleg, lesz valami új kiadvány mondjuk a képregényfesztiválra? Vagy csak a conra lesz?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
a naruto második kötetére gondolsz? az júliusban. kéthavonta fog megjelenni felváltva a kenshin és a naruto.
arra gondoltam, köszi a választ :)
bocsi, lehet már volt, de új még új vok...mikor jelenik meg a Naruto 2. része?
a naruto második kötetére gondolsz? az júliusban. kéthavonta fog megjelenni felváltva a kenshin és a naruto.
beküldve: 2007-05-30 21:36:41
(#285) Bocs hogy ijen hülyeségeket kérdezek de mi az a Kensinés Alive ??
itt találsz infót és böngészgetni is tudsz: MANGAzin v3.hu
"Képregény=képsorokból álló művészet"