Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Nem hülyeség... meggondoljuk
Ha mégis lenne belőle valami és bármiben tudok segíteni, akkor szóljatok nyugodtan.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-02 12:17:11
(#252) Szerintem sem hangzik rosszul, én benne lennék!
off
(Erről jut eszembe semmit nem hallottunk arról, Otomo san mit szólt az aláírt Akira molinónkhoz...
/off
off
(Erről jut eszembe semmit nem hallottunk arról, Otomo san mit szólt az aláírt Akira molinónkhoz...
/off
beküldve: 2007-04-02 10:08:30
(#249) Hali!
Lehet, hogy hülye ötlet, de az új megjelenések kapcsán eszembe jutott egy dolog. Ha jól tudom japánban igencsak divat az ajándékozás és a diszkrét "pozitív megerősítés". Nem biztos, hogy rossz ötlet lenne mondjuk a conon egy amolyan aláírásgyűlytés egy "köszönőlevélhez", amit el lehetne juttatni a japán félhez/kiadóhoz. Ha elég tisztes mennyiségű aláírást sikerülne csatolni, attól biztosan hízna 1-2 emberke mája, akik a ti projektetekkel is foglalkoznak, valamint egy kézzelfoghatóbb bizonyítékot is kaphatnának a hazai rajongó/vásárló bázisról. Mondjuk az igaz, hogy a magyar piac az ő léptékeikkel nevetséges, viszont az is, hogy nem tudok még egy hazai kiadóról, aki ilyet tudott robbantani... Persze ez csak egy ötlet volt.
Most lehet dobálni a köveket.
Lehet, hogy hülye ötlet, de az új megjelenések kapcsán eszembe jutott egy dolog. Ha jól tudom japánban igencsak divat az ajándékozás és a diszkrét "pozitív megerősítés". Nem biztos, hogy rossz ötlet lenne mondjuk a conon egy amolyan aláírásgyűlytés egy "köszönőlevélhez", amit el lehetne juttatni a japán félhez/kiadóhoz. Ha elég tisztes mennyiségű aláírást sikerülne csatolni, attól biztosan hízna 1-2 emberke mája, akik a ti projektetekkel is foglalkoznak, valamint egy kézzelfoghatóbb bizonyítékot is kaphatnának a hazai rajongó/vásárló bázisról. Mondjuk az igaz, hogy a magyar piac az ő léptékeikkel nevetséges, viszont az is, hogy nem tudok még egy hazai kiadóról, aki ilyet tudott robbantani... Persze ez csak egy ötlet volt.
Most lehet dobálni a köveket.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-04-02 10:09:46
nem veszem meg, ha úgy is megjelenik magyarul
Múltkor a Hungarocomix-on majdnem én is megvettem az első két kötetet :)
De Bleach-et sem vettem, reménykedek, hogy Naruto után talán azt is... XD
Hát abban én is. Mint ahogy a One Piece-ben is.
beküldve: 2007-04-02 08:15:13
(#247) Egyébként ez annyira jellemző. Utoljára Naruto mangát tavaly képregényfeszten tudtam venni, Conon soha nem maradt, mire oda jutottam. Most meg megint volt, (1-10 vol.), de most meg már azt mondom, nem veszem meg, ha úgy is megjelenik magyarul. (Egy angol manga árából két magyart tudok venni... ^^")
Egyébként én még mindig azt mondom, hogy nem gáz a magyar átírás, hipp-hopp meg lehet szokni.
Egyébként én még mindig azt mondom, hogy nem gáz a magyar átírás, hipp-hopp meg lehet szokni.
beküldve: 2007-04-02 07:33:50
(#246) Hát igen. A jetix-es szinkronról szerintem mindenkinek megvan a maga véleménye, aki ismeri a japán változatot. Bár az is tény, hogy kár volt megvenni az amcsiktól, mert azok is elrontották. Azután nálunk csak tovább torzult. (bocsi az off-ért)
Visszakanyarodva, szerintem remek választás volt a Naruto minden szempontból. Elég populáris és sokan is szeretik. Szerintem a hazai megjelenésével még többen megismerik/megszeretik. Egyetlen, ami nem fog benne tetszeni, az a magyaros átírás (ha az lesz benne...). Egyrészt meg van szokva a Hepburn, másrészt a magyar átírást kicsit idiótának tartom. No de mindegy. Ennek ellenére is meg fogom venni. Remélem ez is elég gyorsan fog megjelenni. Ha olyan tempóban, mint az Árnybíró, akkor utol fogjuk érni az amcsikat. Ők most a 13.-nál járnak és évente kb 4 új volume jelenik meg. A franciáknál és a németeknél gyorsabb a kiadás. Bár a Part II eléréséig (28-as volume-től) legalább 2-3 év kell.
Visszakanyarodva, szerintem remek választás volt a Naruto minden szempontból. Elég populáris és sokan is szeretik. Szerintem a hazai megjelenésével még többen megismerik/megszeretik. Egyetlen, ami nem fog benne tetszeni, az a magyaros átírás (ha az lesz benne...). Egyrészt meg van szokva a Hepburn, másrészt a magyar átírást kicsit idiótának tartom. No de mindegy. Ennek ellenére is meg fogom venni. Remélem ez is elég gyorsan fog megjelenni. Ha olyan tempóban, mint az Árnybíró, akkor utol fogjuk érni az amcsikat. Ők most a 13.-nál járnak és évente kb 4 új volume jelenik meg. A franciáknál és a németeknél gyorsabb a kiadás. Bár a Part II eléréséig (28-as volume-től) legalább 2-3 év kell.
Tévedsz az tipikusan az angol cím rossz kiolvasása, lásd még Jetix szinkron...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-01 22:14:48
(#244) Juuj, már alig váromX33 Biztos, h beszerzem Princess Ai 3. (uccsó), meg a Tarot Café 2. kötetét
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
szeretnék (és most ezen van a hangsúly) animeconra kihozni ha jól hallottam. ha nem akkor gomen.
és az vajh mikor lesz?
Az majd most lesz május 5-6án. (http://animecon.hu/)
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
Szerk: Daisukamaru 2007-04-01 22:08:27
OH YEAH!!!! :metálvilla:
bárcsak minden kivánságom igy teljesülne
már csak azt kéne megtudni mikor lesznek kaphatóak az új mangák....
biztos van valaki aki kompetens
szeretnék (és most ezen van a hangsúly) animeconra kihozni ha jól hallottam. ha nem akkor gomen.
és az vajh mikor lesz?
OH YEAH!!!! :metálvilla:
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-01 21:44:50
(#240) OH YEAH!!!! :metálvilla: