Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-03-30 17:44:39
(#223) Gyerekek ! Hát nem lehet igaz! belefogok őrülni! hogy miért mert a naruto és a kenshin is a nagy kedvenceim kőzé tartokzik. Ha nem lessz elég a vevő ahozz hogy folytassák (bár ezt nagyon kétlem) akkor rám számíthattok! Én szivesen felvásárolom az egész könyvesboltot!
ha továbbra is hasonló jó mangákat foktok kiadni akkor... izé akkor... na akkor az tök jó lessz!!!
ha továbbra is hasonló jó mangákat foktok kiadni akkor... izé akkor... na akkor az tök jó lessz!!!
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Igen igen,már durvultam egy kicsit,de itt már mondta Bácsi,hogy a nevek maradnak..elvileg.Vagy valamit nagyon félreolvastam
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csak most tűnt fel..vaCuki..maSZasi...Cutomu? Nem úgy volt hogy a nevek maradnak?
Nekem is feltűnt már. De engem nem zavar. Asszem ezt már egy másik topicban megvitattuk. (Nagy örömömre szolgált, hogy valakivel egy jót vitatkozhattam.) Az Alive első verzióján viszonzt még angol helyesírással volt fent. Az viszont jó a neveknéál, hogy vezeték- keresztnév szerint van felírva ha jól néztem...
A VaCUKI egyébként CUKI!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-03-30 16:57:20
beküldve: 2007-03-30 16:51:51
(#220) Csak most tűnt fel..vaCuki..maSZasi...Cutomu? Nem úgy volt hogy a nevek maradnak?
Szurkolok,hogy neked jusson Kenshin
Ez se rossz,de hagyjuk Bácsiékra a döntést
Köszi! Igazából én is jobban szeretem a kis sebhelyest, de fő a családi béke! A Kenshin (Kensin) mangából csak az első 4-5 kötetet olvastam, meg a tvsorozatot láttam, de az nagyon bejött. Narutóval meg úgy voltam, hogy fél évembe telt, mire rávettem magam, de nem olyan rossz. Gyakran szoktuk egymást szívatni edzésen, hogy mindjárt kapsz egy sexy no jutsu-t.
A címről pedig lehet, hogy tényleg jobb, ha a kiadónál döntenek.
Szurkolok,hogy neked jusson Kenshin
Szerk: Hanon 2007-03-30 16:40:19
beküldve: 2007-03-30 16:35:19
(#217) Nálunk meg sztem munkamegosztás lesz. Én veszem meg az Árnybírót meg az Alive-ot, Kensin és Narutó sorsáról meg majd pénzfeldobással döntünk asszonypajtással. (Mármint, hogy melyikőnk- melyiket veszi.)
Vagy: A vándorló Kensin - Romantikus szamurájtörténet a Meiji korsazakból
Vagy: A vándorló Kensin - Romantikus szamurájtörténet a Meiji korsazakból
Szerk: Lonewolf 2007-03-30 16:38:11
Pontosan,legyen Ámen Oszá vágig,azt az Alivet pedig megpróbálom aztán még lehet jól sül el..nárutót meg jól elkerülöm
Rourin Kenshin - Kenshin a vándor?
Rourin Kenshin - Kenshin a vándor?
Szerk: Hanon 2007-03-30 16:34:51
Szerintem most egy ideig leállnak az új címekkel,főleg így nárutóóó mellett..elég nekik ennyi egy időre,mondjuk..fél év?
Én sem hinném, hogy ezek mellé vásárolnának újakat. Remélem azért nem fog a minőség rovására menni a mennyiség. Nekem úgy is az lényeg, hogy legyen rendszeresen Árnybíró, meg Kenshin. Meg az Alive minél előbb!
Szerintem most egy ideig leállnak az új címekkel,főleg így nárutóóó mellett..elég nekik ennyi egy időre,mondjuk..fél év?
Off: rászokóban? XDDD
Szerk: Hanon 2007-03-30 16:26:08
A Viz is pontosan ugyan ezt az elterjedt üzleti politikát használja Bár remélem az Alive lesz az első utánna meg jöhet Kenshin! A Naruto meg teljes mértékben hidegen hagy...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-30 16:19:15
(#212) Van egy tippem, hogy hogy tervezik a kiadást. Mivel most van 3 hosszú és egy egykötetes címük, így az lenne a legkézenfekvőbb, ha mondjuk háromhavonta jönne ki egy cím, az Alive-ot meg besúvasszák valahová. Úgysem azzal fognak nagyot kaszálni. Azt inkább az ínyenceknek tartogatják. (Nyamm! ) Így minden hónapban jönbne ki valami, ami anyagilag sem akkora katasztrófa, valamint lenne mit olvasni is.
Épp ez az,úgy lenne értelme hogy az összeset kiadják,de abba meg belerokkan a kiadó anyagilag..értelmesebb lett volna valami rövidebbel kezdeni,vagy máris ilyen jól megy nekik?
Szerk: Hanon 2007-03-30 16:11:51
2. munkacím= az a cím amit le fognak fordítani magyarra, vagy magyar változatot keresnek neki. tehát a Naruto-nak ez lesz a címe. hisz minek neki más? ez egy név, ezért az is marad a címe.
Ez igaz. Bár a naruto tudtommal azt is jelenti, hogy sors/végzet. De azt sztem sem kell lefordítani, max úgy irják majd, hogy Narutó.
Más:
Az viszont a továbbiakban is nagyon jó ötlet lenne, ha kijönnének 1-2 kötetes cuccok a komolyabb fajtából. Nálam a sorrend (Az újakból.)
1. Alive
2. Kenshin
3. Naruto
Szerk: Lonewolf 2007-03-30 16:00:18
És a megjelenési dátumokról mikor kapunk hírt? (Tényleg van itt valami hírlevél-szerűség, arra vevő lennék.) Holnapra gondolom ne várjak csodát. Vagy mégis?
holnapra ne. már írta itt Csaba, amikor kiderült az első cím h "két napja" szerződték le.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~