Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-04-05 18:32:04
(#268) Mondjuk a manga kiadásokat nem teljesen értem, de akkor ügye nem úgy fog kijönni a Naruto, hogy egy 16 oldalas rész, aztán köv. hóban megint 16 oldal? :) Mert azt tudom, hogy vannak volumek, amikben több szám van egyben, de jelennek meg ilyen rövid 16-17 oldalas mangák is Japánban, nem? Akkor ezek szerint voloumek jönnek ki?
Igen, le vagyunk maradva... mindenki dolgozik, hogy összehozzuk az új köteteket a Conra. Kis kiadó, kevés ember De lesz ápdét, nem felejtettük el.
Röviden válaszolva is: az eredeti japán kiadásokat követjük mindenben, kivéve, hogy kissé nagyobbak lesznek a kötetek (magasságra ugyanakkorák, mint az Árnybíró). Az Alive 1, a Kensin 28, a Naruto 37+ kötet hosszú. Összevonásra, hasonlókra nincs lehetőség (egyrészt önmagukban 200 oldal körül vannak, másrészt a Shueisha ránkküldeni a céges nindzsáit )
Röviden válaszolva is: az eredeti japán kiadásokat követjük mindenben, kivéve, hogy kissé nagyobbak lesznek a kötetek (magasságra ugyanakkorák, mint az Árnybíró). Az Alive 1, a Kensin 28, a Naruto 37+ kötet hosszú. Összevonásra, hasonlókra nincs lehetőség (egyrészt önmagukban 200 oldal körül vannak, másrészt a Shueisha ránkküldeni a céges nindzsáit )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-05 12:19:31
(#266) Úgy volt, hogy a Képregény Fesztivál után több infót kapunk a mangákról, de még mindig semmi, mikorra várható vmi infómorzsa? Legalább egy rövid leírást, hogy kb. hány részes az adott manga (vagy éppen hol tart), ha több számos, akkor milyen mennyiségben adjátok ki (pl. Narutot, remélem nem 1 számonként tervezitek, hanem többet 1-ben), kb. mennyibe fognak kerülni és hogy egyáltalán miről szól, szal' ilyeneket jó lenne tudni. :)
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-04-05 11:44:17
A visszaszámláló már lejárt.Na de mikor lehet beszerezni őket?
Ha jól alakulnak a dolgok, akkor a Naruto lehet hogy kint lesz már a SakuraCon-on. A többiről még nincs infó, valószínűleg majd a Japanimániában lesz szó a Kenshin és az Alive megjelenéséről
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
beküldve: 2007-04-05 09:59:35
(#263) A visszaszámláló már lejárt (márc. 30-án), ezek lesznek az új címek
Nemsokára átszabjuk kicsit az nyitóoldalt is.
(Hát, az Excel Saga Japánban van még )
Nemsokára átszabjuk kicsit az nyitóoldalt is.
(Hát, az Excel Saga Japánban van még )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-03 14:30:04
(#261) Miről is szól ez a topic pontosan és mijaz a visszaszámláló? Ez a három manga lesz a következő kiadások között? És hol az Excel saga?
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Szerk.: nem túl off ez már?
Lehetséges, úgyhogy be is kéne fejeznünk ebben a topicban. Megpróbálok létrehozni egy amolyan dühöngőt az offtopicsban, ahol lehetne minden ilyesmiről vitázni. Ha meg "elszemetelődik" , akkor lehet üríteni. Ahogy nézem szükségünk is lesz erre, mivel mi ahol lehet, ott összevitatkozunk.
Kezdelek megkedvelni!
Az előző hozzászólásodra viszont még itt válaszolnék. Max. kimoderálnak.
Az életfelfogásod teljesen érthető a mai világban, viszont nem biztos, hogy hosszútávon társadalmunk hasznot tud húzni abból, ha ez a gondolatmenet válik uralkodóvá mindenkinél. Ha üzletről van szó, akkor teljesen normális dolog. Sőt! Viszont most nem erről van szó, és ez a baj.
Erre a magatartásra (Mármint a tiedre.) jó példa lenne az, hogy mondjuk: Fuldokolsz egy tóban. Valaki megszán, és kihúz, mire te orrba vágod, mert biztosan ki akar rabolni.
Megfordult már az is a fejemben, hogy te nem vagy más, mint egy bérvitázó, aki azért kapja a fizetését, hogy mindig legyen téma az oldalon. (Persze ez csak vicc.)
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Igen,nekem pontosan ez az életfelfogásom..mindenki át akar baszni..itt kezdődnek nálam a dolgok
Ha ennyire jóindulatúak akarunk lenni,akkor már inkább tényleg el kéne hívni őket conozni egyet
Ha ennyire jóindulatúak akarunk lenni,akkor már inkább tényleg el kéne hívni őket conozni egyet
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-02 19:23:38
De ebben hol a logika? Bárkivel alá lehet iratni egy ilyen akármit,akkor is ha nem tudja miről van szó..szerintem nem feltétlenül fogják elhinni,hogy tényleg ennyi rajongó van és ennyi embert érdekel itt magyarhonban a manga
Ez a dolog itthon ma így is működik. Csak (szerencsére) ez a ma hazánkban eluralkodott "nem bízok senkiben, mert biztos át akar verni és át is fog" gondolkodásmód nem mindenhol uralkodó.
Meg ez egyébként egy önkéntes JÓINDULTÚ rajongói kezdeményezés. Ez senkinek nem kerül egy fillérjébe sem és senkit nem akarunk vele lehúzni. Pusztán egy gesztus, amivel esetleg picit rajongói eszközökkel is lendíthetünk valamit a hazai "manga helyzeten". (Ami jelzem egyre jobb! )
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
De ebben hol a logika? Bárkivel alá lehet iratni egy ilyen akármit,akkor is ha nem tudja miről van szó..szerintem nem feltétlenül fogják elhinni,hogy tényleg ennyi rajongó van és ennyi embert érdekel itt magyarhonban a manga
Kicsit negatív a hozzáállás, nem? Nem az a lényeg, hogy most mindenki írja oda nevét-címét, hogy utána is tudjanak nézni, hogy most tényleg manga-fan e az illető, hanem a szándék. Hogy a magyar rajongók olyan hálásak azért a 4 db mangáért, amit most a japánoktól megkaptunk, hogy még aláírást is gyűjtöttek köszönetként. XD
beküldve: 2007-04-02 15:39:03
(#256) Jah,vendégeljük meg a japókat egy animeconon,mekkora ötlet,körberöhögnek hogy mi ilyen kevesen vagyunk XD
beküldve: 2007-04-02 14:54:24
(#255) Szerintem jó ötlet. Ha meg nem hiszik járjanak utána és jöjjenek Magyarországra! ^^ (vmi conra vagy ilyesmi mert úgy magába nem sok animerajongó rohangál az utcákon csoportosan xD)
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2007-04-02 14:54:57