Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Ugyan-ugyan, mi ez a fájdalmas pesszimizmus? Várjatok csak, már nem kell sokat aludni
Hiszen már így is el vagyunk kényeztetve!
Ha őszi con előtt megint bejön egy visszaszámlálósdi, szerintem megint kihullajtom fele hajam. Bár én már így is a mangakánaánban érzem magam
Ugyan-ugyan, mi ez a fájdalmas pesszimizmus? Várjatok csak, már nem kell sokat aludni
Mennyit?
no pussy, just the dicks
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Azt hiszem legalább két sorozat befejezéséig ez a topik is oka fogyott...
Akkor most miért is írunk ide?
Hááát... Azért írtam ide, mert a régi topikok között lapozgatva megláttam ezt, és eszembe jutott, hogy egy darabig bizony nem lesz min pörögni benne...
Hogy te miért írtál? Nem tudom, de feltételezem, hogy azért mert én írtam...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-01 00:12:25
(#309) Azt hiszem legalább két sorozat befejezéséig ez a topik is oka fogyott...
Akkor most miért is írunk ide?
beküldve: 2008-08-31 23:33:05
(#307) Azt hiszem legalább két sorozat befejezéséig ez a topik is oka fogyott...
beküldve: 2007-12-18 19:06:51
(#306) Cowboy Bebopból csak az animét ismerem, az nem volt rossz.
Dragon ballról meg annyit hogy épp elég függő voltam kiskoromban, de valahogy már elmúlt nálam a kézremegés, meg a körömfájás. Lehet hogy megvenném ha megjelenne, nemtom,(olyan ez mint a kensin, azt se vettem még meg) most viszont van egyelőre más amit szívesen olvasnék magyarban. pl: Death Note, meg hasonlók
Ja és még annyit hogy narutohoz hasonló hosszú sorozatot (itt kifejezetten a bleachre gondolok, és társaira) ha be is hoznak úgy kéne nyomni hogy havonta legyen megjelenés, de felváltva, így ugyanannyi idő maradna elkészíteni, mégis lenne állandóan valami új cumó.
Függetlenül a fentiektől akkoris azt mondom hogy legalább egy kis ideig ne indítsanak most hosszú sorozatot. Max 12 kötet (desznóót)
Csabi voltam röff
Dragon ballról meg annyit hogy épp elég függő voltam kiskoromban, de valahogy már elmúlt nálam a kézremegés, meg a körömfájás. Lehet hogy megvenném ha megjelenne, nemtom,(olyan ez mint a kensin, azt se vettem még meg) most viszont van egyelőre más amit szívesen olvasnék magyarban. pl: Death Note, meg hasonlók
Ja és még annyit hogy narutohoz hasonló hosszú sorozatot (itt kifejezetten a bleachre gondolok, és társaira) ha be is hoznak úgy kéne nyomni hogy havonta legyen megjelenés, de felváltva, így ugyanannyi idő maradna elkészíteni, mégis lenne állandóan valami új cumó.
Függetlenül a fentiektől akkoris azt mondom hogy legalább egy kis ideig ne indítsanak most hosszú sorozatot. Max 12 kötet (desznóót)
Csabi voltam röff
Sztem nem kell dragon ball, inkább aktuálisabb sorozatok, vagy komoly oneshotok, esetleg párkötetes cuccok.
Nem kell Dragonball...az egyetlen mondat amiért ölni tudok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sztem nem kell dragon ball, inkább aktuálisabb sorozatok, vagy komoly oneshotok, esetleg párkötetes cuccok.
Azért valld be: egy Cowboy Bebop mangától nem sírnád el magad...
maximum az örömtől
beküldve: 2007-12-13 17:23:16
(#303) Sztem nem kell dragon ball, inkább aktuálisabb sorozatok, vagy komoly oneshotok, esetleg párkötetes cuccok.
beküldve: 2007-12-13 16:23:45
(#302) beküldve: 2007-12-13 15:15:19
(#301)
Szerk: Fiore-chan 2007-12-13 15:15:51
beküldve: 2007-12-12 00:02:39
(#300) beküldve: 2007-12-09 17:19:50
(#299) Na most már én is kíváncsi lennék, hogy kihoznak-e valami újat. Valami insider emberke esetleg tudna szivárogtatni egy kis infót? ^.^" Tervezitek-e egyáltalán a következő conra, vagy még szóba se jött?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!