Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2008-09-01 19:59:38
(#328) Azé jó lenne tudni időpontot hogy mikor lesz a visszaszámlálás , de mivel lesz biztos kitaláltak valami jó stratégiát hogy adják ki csúszás nélkül a mangákat
Öhm, várjunk már említette Csaba szó szerint, hogy mangák lesznek O.o? Múltkor is volt benne szópacs >). Aztán jönnek itt a DVD-k, pólók meg a többi bizgentyű x)
Bocs csak most olvatam vissza.Viszont ezeknek a póloknak,táskáknak stb. örülök.
beküldve: 2008-09-01 19:56:22
(#326) Öhm, várjunk már említette Csaba szó szerint, hogy mangák lesznek O.o? Múltkor is volt benne szópacs >). Aztán jönnek itt a DVD-k, pólók meg a többi bizgentyű x)
beküldve: 2008-09-01 19:48:52
(#325) beküldve: 2008-09-01 19:47:11
(#324) Új címeknek már nem igazán örülnék. Kivéve ha shounen seinnen v kodome. De ezekre nemsok esély. Inkább a régiek haladjanak mint h újak jöjjenek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Pontosan. SakuraCon-ra 4 új cím jött (1 DVD, és 3 manga), és tippelni lehetett. Aki mellé a szerencse szegődött, és a 4-ből 3-at eltalált, az megnyerte az egyiket. (Javítsatok ki, ha tévednék.)
beküldve: 2008-09-01 19:38:27
(#322) Ezt amúgy hogy szokták? Kiraknak egy kérdőjelet és egy adott időt és visszaszámlál és közbe lehet tippelni?
beküldve: 2008-09-01 19:30:29
(#321) Megint lesz egy jó pár álmatlan éjszakánk az új cím(ek) miatt. (Nem tudom, hogy egy új cím lesz, vagy több.) De az biztos, hogy megint nőni fog a látogatottság.
Annyiért nem örülök az új cím(ek)-nek, mert félek, hogy sok csúszás lesz [nem tud érdekelni], de egy kis ütemterv már jól jönne. Nana 2-ről gondolom még semmi hír nincs.
Előtte szokott lenni. Utána egyébként se lenne sok értelme.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
És mikor lesz?
Con előtt, vagy utána?
Con előtt, vagy utána?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én még azt se tudom mi az a visszaszámlálás mivel új vagyok itt kb 1 hónapja gyűjtöm a mangákat
A visszaszámlálás arra szolgál, hogy leleplezenek egy új mangafanos cuccot. A kép helyén egy kérdőjel van, allata pedig egy viszaszámláló. Ha letel a kiszabot idő lelepleződik egy új Mangafanos cucc.
A visszaszámláló a főoldalon lesz.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-09-01 19:22:34
beküldve: 2008-09-01 18:52:50
(#317) Jujj, már most be vagyok kicsit sózva! Nekem még van mit várnom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Úgy néz ki gyorsan keresni kell valamit, amiért legalább úgy sóvároghatnék, mint a Hellsing.
Hát nem pont ezt mondtam a múltkor...? : P
beküldve: 2008-09-01 12:11:26
(#315) Én még azt se tudom mi az a visszaszámlálás mivel új vagyok itt kb 1 hónapja gyűjtöm a mangákat
beküldve: 2008-09-01 12:09:53
(#314) Van ennek az egésznek egy negatív oldala. Mostmár egyszerűen nem tudok olyan feszengve várni minden egyes visszaszámláló előtt. Hiányzik ez az érzés. Úgy néz ki gyorsan keresni kell valamit, amiért legalább úgy sóvároghatnék, mint a Hellsing.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!