Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-04-01 19:27:12
(#238) Tényleg,visszatérve a neves dologhoz...a Naruto is lehetne csak munkacím,elvégre ha ennyira magyarosítási-mánia van akkor a helyes cím ~Nárutó~ lenne
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kapható volt...csak párszor elmentünk mellette,kicsit tolongtak arrafelé
Én vettem Hellsing vol 2,Gravitation EX vol 1,Princess Ai vol 2 és Árnyékbáró vol 5-öt (megj.: A gravitationt végül is eladom kedvezményes 2000 Ft-ért a barátosnőmnek..eszembe jutott utólag,hogy én ezt nem szeretem XD)
Hangulat?Az jó volt,meg büdös is volt,mindenki izzadt mint a ló...Meg valami elmebeteg elvette előlem a Hellsing vol 3-at De azért összességében nagyon tetszett
Én vettem Hellsing vol 2,Gravitation EX vol 1,Princess Ai vol 2 és Árnyékbáró vol 5-öt (megj.: A gravitationt végül is eladom kedvezményes 2000 Ft-ért a barátosnőmnek..eszembe jutott utólag,hogy én ezt nem szeretem XD)
Hangulat?Az jó volt,meg büdös is volt,mindenki izzadt mint a ló...Meg valami elmebeteg elvette előlem a Hellsing vol 3-at De azért összességében nagyon tetszett
beküldve: 2007-04-01 10:10:58
(#236) Igen, Árnybíró 5, igen. xDD
Igen kapható volt, meg is vettem és nagyon rácuppantam a poszterre. Legutóbbi képregényfeszten is adtak kitűzőket, ott kanjisat vettem, most meg ilyen hegyeset. (ezt most jólmegaszontam xD)
A hangulat is jó volt, én jól éreztem magam. ^^
Igen kapható volt, meg is vettem és nagyon rácuppantam a poszterre. Legutóbbi képregényfeszten is adtak kitűzőket, ott kanjisat vettem, most meg ilyen hegyeset. (ezt most jólmegaszontam xD)
A hangulat is jó volt, én jól éreztem magam. ^^
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-01 10:07:01
(#235) Kapható volt az Árnybíró 5. kötete a Fesztiválom?
Melyik magát (mangákat) vettétek meg?
Jó volt a hangulat?
Melyik magát (mangákat) vettétek meg?
Jó volt a hangulat?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-03-31 17:34:06
(#234) Csak a Kenshinben az Oro? -t le ne fordítsa valaki, mert az a képregény halála lenne! Amúgy már alig várom a megjelenéseket. Igaz a Kenshin kb. 13. volume-ját , ill. a Naruto kb. 11 volume-ját már olvastam, de egyrészt nosztalgiából, meg támogatási célból (nem beszélve az élvezetről) mindet meg fogom venni.
beküldve: 2007-03-31 15:11:24
(#233) Arról pont lekéstem mert csocsóztam a húgommal (-.-) szal azt én is remélem, hogy lesz fennt infó ^^
Nathaniel never dies ^^
... mennyibe fognak ezek kerülni? ...
Gondolom 1500, legfeljebb 2000 ft. Még mindig olcsóbb, mint külföldről rendelni. (Plusz még magyar is ugye.)
Oks, az még jó ár.
Amúgy estére várhatóak újabb infók, pl. megjelenésről? Mert ügyebár a Képregény Fesztiválon mondanak többet, akkor az oldalra kb. mikorra kerülnek ki?
... mennyibe fognak ezek kerülni? ...
Gondolom 1500, legfeljebb 2000 ft. Még mindig olcsóbb, mint külföldről rendelni. (Plusz még magyar is ugye.)
beküldve: 2007-03-31 09:37:52
(#230) Uhhh... nagyon jó címek! Nem is gondoltam volna, hogy a közeljövőben pl. Naruto kijön magyarul. Igazi meglepetés, ügyesek vagytok, nagyon várom mindet :)
beküldve: 2007-03-30 22:49:04
(#229) Sry, tudom buta kérdés és lehet volt már róla szó, de lehet már tudni mennyibe fognak ezek kerülni? Engem leginkább az Alive érdekelne. Kenshin nem foglalkoztat, Narutot meg imádom, de minden egyes számot nem biztos, hogy megvennék, esetleg nem lehetne több számot egyben kiadni?
beküldve: 2007-03-30 22:44:05
(#228) Tényleg szeretném tudni,hogy ezt a Nárutót hogyan gondoltátok..az összes kötetet ki akarjátok adni,vagy csak egy próba,hogy mennyi fogy belőle és lesz ami lesz?...
Naruto magyarul. Kenshin magyarul. Csak bírjam pémzzel!
Na ez az ami nekem nem fog menni :(///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-30 18:42:43
(#226) Naruto........ ÓÓÓÓÓÓ KÖSZÖNÖM MANGAFAN!
Csak jöjön már! Nagyon örülök neki. Először a hiányzó Árnybírók kellenek, aztán ha kijön, ez is egytől egyig!!! Pedig az első két cím után megijedtem (nekem ezek nem anyira bejövősek), de ez nagyon yooooooooooo!!!!
(viszontha egy ilyen NAGY mangát sikerült elintéznetek, talán nem is olyan hiú ábránd egy valamikori Death Note... Nem?)
Csak jöjön már! Nagyon örülök neki. Először a hiányzó Árnybírók kellenek, aztán ha kijön, ez is egytől egyig!!! Pedig az első két cím után megijedtem (nekem ezek nem anyira bejövősek), de ez nagyon yooooooooooo!!!!
(viszontha egy ilyen NAGY mangát sikerült elintéznetek, talán nem is olyan hiú ábránd egy valamikori Death Note... Nem?)
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-03-30 17:59:37
(#225) beküldve: 2007-03-30 17:50:18
(#224)