• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Új MangaFan címek?
Oldalak: ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... <<>>
beküldve: 2007-03-30 13:45:25
(#193)
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Miért kell meglepődni a Naruton? Szerintem teljes módon számitani lehetett rá miután a Jetix elkezdte nyomatni. Meg amúgyis a Narutot a Jetix elött is ismerték jópáran ugyhogy kész aranybánya ez a mangafan számára

Más: hogyhogy nincs munkacíme a Narutonak?

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-03-30 13:37:59
(#192)
Izumi
Izumi
[ Rászokóban ]
De jó!!! Naruto!!! A Kenshin után ilyesmire már nem számítottam Én is vevő vagyok mindhárom mangára

People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-30 12:44:59
(#191)
pansy
pansy
[ Rászokóban ]
Úristen, a Naruto a 3. manga? Bár igazából nem reméletem, talán nem is szerettem volna, hogy ez legyen, de végül is örülök. Nagyon örülök. :)

beküldve: 2007-03-30 12:24:50
(#190)
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
A nyerteseket megkeressük levélben

Lonewolf:

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-30 12:33:27
beküldve: 2007-03-30 12:22:31
(#189)
Lonewolf
Lonewolf
[ Rászokóban ]
Csaba:
Már várom!

Jelen pillanatban a legnagyobb bánatom viszont az, hogy bár itt vagyok Pesten, a képregényfesztiválra nem tudok kimenni. Pedig úgy terveztem. Nem szerettem volna lemaradni a szóbeli bejelentésről sem. Meg persze az Árnybíró (Árnyékbáró ) 5-ről sem. :(

Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-30 12:21:02
(#188) Válasz Csaba (#184) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Hát, ha tudsz japánul, akkor neked kevés dolgot tudunk mutatni

A címekről: még a hétvégén írok egy bejegyzést arról, hogy miért pont ez a három, és mik a további tervek. Abból sok minden kiderül

Lonewolf közel van a lényeghez, de ennél még összetettebb a kép.

nem mondhatni h tudok japánul. ^^" csak olcsó volt és volt rá pénzem és és és... és nem tudom. kiváncsi voltam rá, de mondjuk a borítóján kívül annyira nem fogott meg ami benne volt. bocsi! ízlések és pofonok.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-30 12:19:36
(#187)
Tatsu-san
Tatsu-san
[ Gyalog ]
Nagyon jó választás sztem mind a három. Ebből kettőt ismerek, és a Kenshinre tuti vevő leszek. Várom a további "terveiteket", nagyon kivi vagyok rájuk.
Jah, és 3-ből kettőt jól tippeltem, lesz jutalom?

"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-30 12:19:32
(#186) Válasz Lonewolf (#183) üzenetére
drwest
drwest
[ Gyalog ]
Ha most sikerül a kiadónak két ilyen címmel robbantania (Bár a "tömeget" először biztosan a Naruto fogja vonzani, hisz azt ismerik többen.)az jelentősen megszilárdíthatná az anyagi és piaci helyzetüket, valamint a tárgyalási pozíciójukat is Japánban.

Tény, hogy Japánban is a sónen sokkal népszerűbb mint a sódzsó.( )

beküldve: 2007-03-30 12:19:26
(#185) Válasz Lonewolf (#183) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Mondjuk ha picit logikusan próbálunk gondolkodni, akkor az előző (Lányos manga) kérdésre megkaphatjuk a választ. Ha most sikerül a kiadónak két ilyen címmel robbantania (Bár a "tömeget" először biztosan a Naruto fogja vonzani, hisz azt ismerik többen.)az jelentősen megszilárdíthatná az anyagi és piaci helyzetüket, valamint a tárgyalási pozíciójukat is Japánban. Sztem érthető. Később biztosan számíthatunk csemegékre.

igazából én is ebben reménykedek. hogy azért jön a naruto h vonzza a tömeget a későbbi kiadványokhoz.

beküldve: 2007-03-30 12:17:23
(#184) Válasz vadooc (#179) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Hát, ha tudsz japánul, akkor neked kevés dolgot tudunk mutatni

A címekről: még a hétvégén írok egy bejegyzést arról, hogy miért pont ez a három, és mik a további tervek. Abból sok minden kiderül

Lonewolf közel van a lényeghez, de ennél még összetettebb a kép.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-30 12:19:14
beküldve: 2007-03-30 12:17:16
(#183)
Lonewolf
Lonewolf
[ Rászokóban ]
Mondjuk ha picit logikusan próbálunk gondolkodni, akkor az előző (Lányos manga) kérdésre megkaphatjuk a választ. Ha most sikerül a kiadónak két ilyen címmel robbantania (Bár a "tömeget" először biztosan a Naruto fogja vonzani, hisz azt ismerik többen.)az jelentősen megszilárdíthatná az anyagi és piaci helyzetüket, valamint a tárgyalási pozíciójukat is Japánban. Sztem érthető. Később biztosan számíthatunk csemegékre.

beküldve: 2007-03-30 12:17:14
(#182) Válasz Midori (#178) üzenetére
drwest
drwest
[ Gyalog ]
Midori, ma este elalvás előtt koncentrálj a lottósorsolásra!

á, szerintem ehhez alkat kell, nasty tud valamit

Bocs, asszem elnéztem, ki mondta, hogy megálmodta a megjelenést.... ^_^°

beküldve: 2007-03-30 12:13:52
(#181) Válasz vadooc (#179) üzenetére
Loona
Loona
[ Rászokóban ]
bár őszintén szólva azért nekem egy kicsit fáj a szívem, egy lányos manga sem jött ki. és a lányost ne shoujo-nak értsétek, hanem amelyikben lányok a főszereplők.

Sailor Moont szeretnék :)
(hogy mekkora kedvencem volt nekem ez 10 évvel ezelőtt :) persze most is szeretem :) )

"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-03-30 12:12:33
(#180)
Lonewolf
Lonewolf
[ Rászokóban ]
Minden elismerésem a kiadónak. Mind ahárom cím baromi jó választás. Az Alive és a Kenshin nálam biztos befutók, Narutora meg majd meglátom, hogy lesz e pénzem... Amit nem értek, hogy az Inut nem akarták odadni nektek, erre meg hozzátok vágják ezt a három címet??? Az Árnybíró ekkora bizonyítás lett volna feléjük, vagy Ti végeztetek el egy gyorstalpaló táltosképzőt???
Jól is hangzana. Csaba táltos és törzse ismét nagy varázslatra készül.

beküldve: 2007-03-30 12:10:46
(#179)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
pont most vettem meg japánul az első 28 kötetét. nah mind1. max a 29. kötettől fogom venni, ha veszem. mivel lehet h addig már annyi manga ki fog jönni magyarul h inkább azokat fogom venni! még az a szerencse h nem vagyok naruto-fan, mert akkor marhára ki lennék akadva. mondjuk az azért érdekelne h miért pont naruto? mármint szerintem sokkal jobb sorozatokat meg tudnátok szerezni (pl mint kenshin)... mindenesetre erőt és kitartást kívánok a fordítónak! és a kiadónak meg sikert, h ne fuccsoljatok be. bár szerintem amennyien szeretik, biztos h nem fogtok belebukni!
bár őszintén szólva azért nekem egy kicsit fáj a szívem, egy lányos manga sem jött ki. és a lányost ne shoujo-nak értsétek, hanem amelyikben lányok a főszereplők.

Oldalak: ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... <<>>