Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-03-30 13:45:25
(#193) Miért kell meglepődni a Naruton? Szerintem teljes módon számitani lehetett rá miután a Jetix elkezdte nyomatni. Meg amúgyis a Narutot a Jetix elött is ismerték jópáran ugyhogy kész aranybánya ez a mangafan számára
Más: hogyhogy nincs munkacíme a Narutonak?
Más: hogyhogy nincs munkacíme a Narutonak?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-30 13:37:59
(#192) De jó!!! Naruto!!! A Kenshin után ilyesmire már nem számítottam Én is vevő vagyok mindhárom mangára
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-30 12:44:59
(#191) Úristen, a Naruto a 3. manga? Bár igazából nem reméletem, talán nem is szerettem volna, hogy ez legyen, de végül is örülök. Nagyon örülök. :)
beküldve: 2007-03-30 12:24:50
(#190) A nyerteseket megkeressük levélben
Lonewolf:
Lonewolf:
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-30 12:33:27
beküldve: 2007-03-30 12:22:31
(#189) Csaba:
Már várom!
Jelen pillanatban a legnagyobb bánatom viszont az, hogy bár itt vagyok Pesten, a képregényfesztiválra nem tudok kimenni. Pedig úgy terveztem. Nem szerettem volna lemaradni a szóbeli bejelentésről sem. Meg persze az Árnybíró (Árnyékbáró ) 5-ről sem. :(
Már várom!
Jelen pillanatban a legnagyobb bánatom viszont az, hogy bár itt vagyok Pesten, a képregényfesztiválra nem tudok kimenni. Pedig úgy terveztem. Nem szerettem volna lemaradni a szóbeli bejelentésről sem. Meg persze az Árnybíró (Árnyékbáró ) 5-ről sem. :(
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Hát, ha tudsz japánul, akkor neked kevés dolgot tudunk mutatni
A címekről: még a hétvégén írok egy bejegyzést arról, hogy miért pont ez a három, és mik a további tervek. Abból sok minden kiderül
Lonewolf közel van a lényeghez, de ennél még összetettebb a kép.
A címekről: még a hétvégén írok egy bejegyzést arról, hogy miért pont ez a három, és mik a további tervek. Abból sok minden kiderül
nem mondhatni h tudok japánul. ^^" csak olcsó volt és volt rá pénzem és és és... és nem tudom. kiváncsi voltam rá, de mondjuk a borítóján kívül annyira nem fogott meg ami benne volt. bocsi! ízlések és pofonok.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-30 12:19:36
(#187) Nagyon jó választás sztem mind a három. Ebből kettőt ismerek, és a Kenshinre tuti vevő leszek. Várom a további "terveiteket", nagyon kivi vagyok rájuk.
Jah, és 3-ből kettőt jól tippeltem, lesz jutalom?
Jah, és 3-ből kettőt jól tippeltem, lesz jutalom?
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Ha most sikerül a kiadónak két ilyen címmel robbantania (Bár a "tömeget" először biztosan a Naruto fogja vonzani, hisz azt ismerik többen.)az jelentősen megszilárdíthatná az anyagi és piaci helyzetüket, valamint a tárgyalási pozíciójukat is Japánban.
Tény, hogy Japánban is a sónen sokkal népszerűbb mint a sódzsó.( )
Mondjuk ha picit logikusan próbálunk gondolkodni, akkor az előző (Lányos manga) kérdésre megkaphatjuk a választ. Ha most sikerül a kiadónak két ilyen címmel robbantania (Bár a "tömeget" először biztosan a Naruto fogja vonzani, hisz azt ismerik többen.)az jelentősen megszilárdíthatná az anyagi és piaci helyzetüket, valamint a tárgyalási pozíciójukat is Japánban. Sztem érthető. Később biztosan számíthatunk csemegékre.
igazából én is ebben reménykedek. hogy azért jön a naruto h vonzza a tömeget a későbbi kiadványokhoz.
Hát, ha tudsz japánul, akkor neked kevés dolgot tudunk mutatni
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-03-30 12:19:14
beküldve: 2007-03-30 12:17:16
(#183) Mondjuk ha picit logikusan próbálunk gondolkodni, akkor az előző (Lányos manga) kérdésre megkaphatjuk a választ. Ha most sikerül a kiadónak két ilyen címmel robbantania (Bár a "tömeget" először biztosan a Naruto fogja vonzani, hisz azt ismerik többen.)az jelentősen megszilárdíthatná az anyagi és piaci helyzetüket, valamint a tárgyalási pozíciójukat is Japánban. Sztem érthető. Később biztosan számíthatunk csemegékre.
Midori, ma este elalvás előtt koncentrálj a lottósorsolásra!
á, szerintem ehhez alkat kell, nasty tud valamit
Bocs, asszem elnéztem, ki mondta, hogy megálmodta a megjelenést.... ^_^°
bár őszintén szólva azért nekem egy kicsit fáj a szívem, egy lányos manga sem jött ki. és a lányost ne shoujo-nak értsétek, hanem amelyikben lányok a főszereplők.
Sailor Moont szeretnék :)
(hogy mekkora kedvencem volt nekem ez 10 évvel ezelőtt :) persze most is szeretem :) )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-03-30 12:12:33
(#180) Minden elismerésem a kiadónak. Mind ahárom cím baromi jó választás. Az Alive és a Kenshin nálam biztos befutók, Narutora meg majd meglátom, hogy lesz e pénzem... Amit nem értek, hogy az Inut nem akarták odadni nektek, erre meg hozzátok vágják ezt a három címet??? Az Árnybíró ekkora bizonyítás lett volna feléjük, vagy Ti végeztetek el egy gyorstalpaló táltosképzőt???
Jól is hangzana. Csaba táltos és törzse ismét nagy varázslatra készül.
Jól is hangzana. Csaba táltos és törzse ismét nagy varázslatra készül.
beküldve: 2007-03-30 12:10:46
(#179) pont most vettem meg japánul az első 28 kötetét. nah mind1. max a 29. kötettől fogom venni, ha veszem. mivel lehet h addig már annyi manga ki fog jönni magyarul h inkább azokat fogom venni! még az a szerencse h nem vagyok naruto-fan, mert akkor marhára ki lennék akadva. mondjuk az azért érdekelne h miért pont naruto? mármint szerintem sokkal jobb sorozatokat meg tudnátok szerezni (pl mint kenshin)... mindenesetre erőt és kitartást kívánok a fordítónak! és a kiadónak meg sikert, h ne fuccsoljatok be. bár szerintem amennyien szeretik, biztos h nem fogtok belebukni!
bár őszintén szólva azért nekem egy kicsit fáj a szívem, egy lányos manga sem jött ki. és a lányost ne shoujo-nak értsétek, hanem amelyikben lányok a főszereplők.