Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-03-28 19:25:47
(#148) a 3. lehetne a DN Angel is
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-28 19:15:36
(#147) Eddig jó 2-ből 2-re vevő vagyok
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hát,jó.A bácsinak hiszek Amúgy hány fejezetet vett meg a mangafan Kenshinből? (infók a barátnőmnek,csak azért kérdezem..)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-28 16:56:25
(#145) Juj ezek után alig várom a harmadikat. Eredetileg nem akartam elmenni a képregényfesztiválra, mert messze van, de így tuti megyek ^^ Kenshin rulzz! ^^
Nem lesznek kaphatóak...De jöhetsz!
Eddig kettőből kettőt eltaláltam. Na, milyen vagyok?
látnok vagy... de tényleg, zsolti, miért erre tippeltél? és ugye egyedül te tippeltél rá gratu
beküldve: 2007-03-28 16:51:03
(#142) Juj ezek után alig várom a harmadikat. Eredetileg nem akartam elmenni a képregényfesztiválra, mert messze van, de így tuti megyek ^^ Kenshin rulzz! ^^
Nathaniel never dies ^^
minden puding próbája az evés majd kölcsönkéred a barátnődtől. (a anime hírhedetten rossz egyébként, animált Kenshinből csak az első OVAt tudnám ajánlani nyugodt szívvel)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-28 16:03:28
(#140) ÁÁÁH KENSHIN!!! Barátnőm meg fog őrülni Én meg nem,valami jobbra számítottam -.-" Mondjuk eddig csak az animével találkoztam,de az valahogy nem nyerte el a tetszésemet...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-28 16:16:23
beküldve: 2007-03-28 15:52:06
(#139) WoooWW!!!!!!!! Kenshin???? Nah erre aztán nem számítottam!!! Az már biztos, hogy meg fogom venni
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-28 15:49:55
(#138) Rurouni Kenshin, HIHETETLEN és MÉG IS IGAZ
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-03-28 15:41:16
(#137) Az mondjuk jó választás lenne. Főleg, ha valamikor kijön a Cameron féle változat is végre...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-28 15:38:46
(#136) Az Árnybíró is Shogakukan (Sógakkan magyarul )
Hű, a Claymore-ból anime lesz? Rég olvastam rosszabb mangát annál...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-28 15:19:43
(#134) Akkor már inkább One Piece. Narutohoz meg Bleachoz nincs kedvem. :P
Viszont én találtam másik érdekességet:
Outlaw Star.
Egy kedvenc anime, de mangát neten sehol nem bírtam találni, szal mekkora jó lenne már magyarban. :P
Dogs. Eredti kiadásban is irtó jó lenne. Az egy dolog, hogy nekem ki van nyomtatva a fanfordítás, eredetiben mégis jobb. xD
Claymore. Áprilisban indul az anime Japban. Jó csaj nagy karddal (vagy valami ilyesmi :P).
Battle Angel Alita. Ugyanaz, mint Dogs. ;)
Viszont én találtam másik érdekességet:
Outlaw Star.
Egy kedvenc anime, de mangát neten sehol nem bírtam találni, szal mekkora jó lenne már magyarban. :P
Dogs. Eredti kiadásban is irtó jó lenne. Az egy dolog, hogy nekem ki van nyomtatva a fanfordítás, eredetiben mégis jobb. xD
Claymore. Áprilisban indul az anime Japban. Jó csaj nagy karddal (vagy valami ilyesmi :P).
Battle Angel Alita. Ugyanaz, mint Dogs. ;)