Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-03-29 22:18:36
(#163) Naruto, Bleach, Berserk, Dragon Ball, Sailor Moon, Elfen Lied, Chrno Crusade, AH MY Goddess, Ai Yori Aoshi, Black Jack, AKira, GiTS, ....
Tulajdonképpen bármi lesz a harmadik, úgyis örülni fogok neki
Tulajdonképpen bármi lesz a harmadik, úgyis örülni fogok neki
Szerk: mazur51 2007-03-29 22:19:55
Én még nagyon örülnék valami CLAMP műnek, de az bizti nagyon drága.
én hasonló okokból vetettem el Kaori Yukit, pedig hogy-hogy-hogy örülnék neki... akárminek!!! (nem kell rögtön 20 kötetnyi Angel Sanctuary )
Kaori Yuki művei szerintem is nagyon jók!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-29 21:30:37
(#161) Én még nagyon örülnék valami CLAMP műnek, de az bizti nagyon drága.
én hasonló okokból vetettem el Kaori Yukit, pedig hogy-hogy-hogy örülnék neki... akárminek!!! (nem kell rögtön 20 kötetnyi Angel Sanctuary )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-29 21:29:18
beküldve: 2007-03-29 21:20:33
(#159) Én még nagyon örülnék valami CLAMP műnek, de az bizti nagyon drága. Ohhh a Chobitsot vagy a Cardcaptor Sakurát imádolnám... Oh my godess se lenne rossz, csak abból már vettem angolt ^^"
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-03-29 20:34:48
(#158) DNAngel, Death Note, DNAngel, Death Note
légyszilégyszilégyszilégys zilégyszi ^^
(ne inuyasha neinuyasha azt már sokszor láttam meg olvastam... nem mintha az előző kettővel nem ez lenne de az mellékes)
légyszilégyszilégyszilégys zilégyszi ^^
(ne inuyasha neinuyasha azt már sokszor láttam meg olvastam... nem mintha az előző kettővel nem ez lenne de az mellékes)
I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.
beküldve: 2007-03-29 20:04:52
(#157) ne inujasa-ne inujasa-ne inujasa
Princess Tutu-Princess Tutu-Princess Tutu
Igen,van egy "adult",van egy "alapból fiúknak készült nindzsás de mégis több a lány rajongót maga köré gyűjtő" és akkor most kéne jönnie valami kisgyerekesnek,valami magical-girl vagy mittudomén..de úgyis dísz nót lesz
Princess Tutu-Princess Tutu-Princess Tutu
Igen,van egy "adult",van egy "alapból fiúknak készült nindzsás de mégis több a lány rajongót maga köré gyűjtő" és akkor most kéne jönnie valami kisgyerekesnek,valami magical-girl vagy mittudomén..de úgyis dísz nót lesz
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-29 19:37:37
(#156) Én a Monster-nak tudnék örülni, de gondolom egy ilyen témát felölelő manga nem mostanában lesz.
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
beküldve: 2007-03-29 18:22:46
(#155) Tehát már van egy felnőttes mangánk, egy shounen is (mármint ha a kenshint lehet oda sorolni), most szerintem is egy ismertebb manga jön, amivel megfelelő hírverést lehet csinálni, és még jobban fel lehet futtatni a manga piacot idehaza.
Úgyhogy az én tippem Inuyasha! (na meg van még egy nyomós indokom, hogy miért gondolok erre, de ezt nem mondom el... )
A Death Note-nak én is nagyon örülnék, de mivel ez most nagy szám odaát, így biztos, hogy sokkal drágábbak is a jogok stb., és még itthon nem valószínű, hogy be lehetne hozni a kiadásokat.
De hát reménykedjünk.
Na meg az is igaz, hogy a japánokat nem feltétlenül a pénz érdekli, elég a bizalom is...
Úgyhogy az én tippem Inuyasha! (na meg van még egy nyomós indokom, hogy miért gondolok erre, de ezt nem mondom el... )
A Death Note-nak én is nagyon örülnék, de mivel ez most nagy szám odaát, így biztos, hogy sokkal drágábbak is a jogok stb., és még itthon nem valószínű, hogy be lehetne hozni a kiadásokat.
De hát reménykedjünk.
Na meg az is igaz, hogy a japánokat nem feltétlenül a pénz érdekli, elég a bizalom is...
beküldve: 2007-03-29 17:16:28
(#154) Ma este elmondok egy imát, hogy valami ütős sci-fi legyen a harmadik. Mondjuk egy kis Blame!...vagy Noise..? Milyen önző gondolataim vannak...
beküldve: 2007-03-29 16:30:53
(#153) dn angel vagy death note dn angel vagy death note... *nagyon szurkol*
Nathaniel never dies ^^
legyen A 3. DEATH NOTE manga
Istenemre könyörgöm legyen az!
igen-igen-igen-igen-igen-igen!!!!!!!!!Istenemre könyörgöm legyen az!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-29 12:06:37
(#151) Hmm, Death Note vagy D.Gray-Man jó lenne. Bár ez egy kicsit lehetetlennek hangzik. XD
Kíváncsi vagyok mi lesz a 3. cím.
Kíváncsi vagyok mi lesz a 3. cím.
Eddig kettőből kettőt eltaláltam. Na, milyen vagyok?
látnok vagy... de tényleg, zsolti, miért erre tippeltél? és ugye egyedül te tippeltél rá gratu
Pusztán a vakvéletlen plusz egy kis szerencse kellett hozzá, hogy eltaláljam. Valahogy kézenfekvőnek tűnt. De most már kezdek kételkedni abban, hogy a harmadik jelöltem is befutó lesz (inuyasha)...
beküldve: 2007-03-28 19:42:52
(#149)