Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Új MangaFan címek?		
beküldve: 2007-03-28 15:07:27
		(#133) 	Üdv. 

Hány oldalas a Takahasi Cutomu és a Vacuki Nobuhiro?
Nagyon kiváncsi vagyok már a 3. is!

Biztos beszerzem mind a 3-at.

Hány oldalas a Takahasi Cutomu és a Vacuki Nobuhiro?
Nagyon kiváncsi vagyok már a 3. is!
 Biztos beszerzem mind a 3-at.
 Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-03-28 14:54:25
		(#132) 	További Shueisha: Dragon ball, One Piece, Naruto, Bleach, Shaman King, stb...(röviden: Sónen Jump  
 )
Inu az Shogakukan. (Blame! meg Kodansha
 )
 )Inu az Shogakukan. (Blame! meg Kodansha
 )beküldve: 2007-03-28 14:43:35
		(#131) 	Volt itten némi lehetséges elszólás keretében szó Inush.. akarom mondani, Yasháról.
Viszont mostmár lassan kezdem remélni, hogy az lesz a 3., de csak azért, mert még1 ilyen durva címet nem tok kifizetni.

Apropó: Kenshin végig van meg, vagy csak első pár kötet, és majd a többi eldől fogadtatástól?
Viszont mostmár lassan kezdem remélni, hogy az lesz a 3., de csak azért, mert még1 ilyen durva címet nem tok kifizetni.
 Apropó: Kenshin végig van meg, vagy csak első pár kötet, és majd a többi eldől fogadtatástól?
beküldve: 2007-03-28 14:33:30
		(#130) 	

Szerk: Midori 2007-03-28 14:35:35

beküldve: 2007-03-28 14:01:42
		(#129) 	de eddig úgy tűnik h egy "lányos" manga sem lesz. 

nah mind1. ezeknek a kiadványoknak is nagyon örülök. alive-ot megveszem, mert egy kötetes (amúgy nem venném), kenshin meg az egyik legjobb szamurájos. szóval így is nagyon elégedett vagyok!
 nah mind1. ezeknek a kiadványoknak is nagyon örülök. alive-ot megveszem, mert egy kötetes (amúgy nem venném), kenshin meg az egyik legjobb szamurájos. szóval így is nagyon elégedett vagyok!
http://vadooc.blogspot.com/                ~yuri love~
beküldve: 2007-03-28 13:55:17
		(#128) 	Az lenne a sakk-matt ha kiderülne a 3. cím az egy antalógia lesz.  
 Végül is van már egy új oneshottunk, egy új sorozatunk már csak az nincs... Ez már majdnem olyan mintha karácsony lenne nem?
 Végül is van már egy új oneshottunk, egy új sorozatunk már csak az nincs... Ez már majdnem olyan mintha karácsony lenne nem?

Szerk: Daisuke Ido 2007-03-28 13:59:42

beküldve: 2007-03-28 13:34:59
		(#127) 	beküldve: 2007-03-28 13:23:54
		(#126) 	Jipijipijipijipijipijipi!!!!!!!! !! 

Én ezt nem hiszem el... Egy ekkora manga, mint a Kenshin.. jujujujujuj. 

Várom, hogy mi lesz belőle. ^^ Rám számíthattok, mint vásárló. 

Én ezt nem hiszem el... Egy ekkora manga, mint a Kenshin.. jujujujujuj. 

Várom, hogy mi lesz belőle. ^^ Rám számíthattok, mint vásárló. 
 beküldve: 2007-03-28 13:07:52
		(#125) 	Ezek szerint a Shueisha kiadóval (alapítva: 1926 
 ) tárgyaltatok. Ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Jujj, nekik van 1-2 ütős darabjuk. Akkor jön egy vágyálom tipp: Death Note (csatlakozom a sorban állókhoz  
 ). Ha képesek voltatok megszerezni a Rurouni Kenshint, akkor már minden lehetséges.  

) tárgyaltatok. Ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Jujj, nekik van 1-2 ütős darabjuk. Akkor jön egy vágyálom tipp: Death Note (csatlakozom a sorban állókhoz  
 ). Ha képesek voltatok megszerezni a Rurouni Kenshint, akkor már minden lehetséges.  
 beküldve: 2007-03-28 12:56:40
		(#124) 	iiiii domo!  

Kenshin-Kenshin hazáig ezt fogom dalolászni
 Kenshin-Kenshin hazáig ezt fogom dalolászni

"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
beküldve: 2007-03-28 12:18:14
		(#123) 	Íííííííííííííííí íííííííííííííííí k! ×3 wehehe! nagyon imádom a rurouni kenshint ^^ aligvárom!!!! 

beküldve: 2007-03-28 12:15:05
		(#122) 	Gratulálok szintén, és mikor kerül a boltokba?  

(Tényleg kezdhetünk pénzt gyűjteni, jelenleg csak a képregény feszten kb 6 kiadványra pályáznék elméletben... (Külföldi is magyar is.) Ennél soha ne legyen nagyobb bajunk!
 )

(Tényleg kezdhetünk pénzt gyűjteni, jelenleg csak a képregény feszten kb 6 kiadványra pályáznék elméletben... (Külföldi is magyar is.) Ennél soha ne legyen nagyobb bajunk!
 )

Szerk: drwest 2007-03-28 12:17:41

beküldve: 2007-03-28 12:12:28
		(#121) 	Minden elismerésem a tiétek! 
Egyrészt az Árnybíró és a már bejelentett Alive sem volt semmi, de most itt az első igazi klasszis, amely a kezetek alól kerül ki!
Másrészt merész vállalkozás is! Kenshin-t kiadni a maga 28 kötetével!? Nekem anno ez volt az első mangám, és bár nagyrésze ott fekszik angolul a polcomon, mindenképpen fogok erre is pénzt áldozni!

Szóval én személy szerint csak gratulálni tudok!
Egyrészt az Árnybíró és a már bejelentett Alive sem volt semmi, de most itt az első igazi klasszis, amely a kezetek alól kerül ki!
Másrészt merész vállalkozás is! Kenshin-t kiadni a maga 28 kötetével!? Nekem anno ez volt az első mangám, és bár nagyrésze ott fekszik angolul a polcomon, mindenképpen fogok erre is pénzt áldozni!
 Szóval én személy szerint csak gratulálni tudok!

Szerk: vmage 2007-03-28 12:16:50

beküldve: 2007-03-28 12:11:27
		(#120) 	Nem találtam el a másodikat, de cseppet sem bánom. Erről álmodni sem mertem! :)
         Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-28 12:06:41
		(#119) 	Alive és Kenshin...kezdhetem félrerakni a pénzt  

You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.