Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Lonewolf: nem látom a felbolydulást, és az újszerű közösségi oldalt, de nem szeretnék állandóan kötekedni (tudom: pedig most is azt csinálom).
Nem veszem kötekedésnek. Csak megjegyezném, hogy szerintem, mióta elindult a számlálósdi, azóta megötszöröződött a postok száma. Ezt egy ilyen pici oldalnál szerintem joggal lehet felbolydulásnak nevezni.
Az újfajta oldalról meg annyit, hogy sztem nincs más ilyen jellegű kiadói oldal. Ha megnézed a többi "konkurensét", akkor...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-27 11:16:23
(#102) drwest: van igazság abban, amit írsz. Tegnap megfogadtam, hogy egy darabig nem jövök erre az oldalra, aztán ma reggel mégis megeresztettem egy kommentet és ez lett belőle. De ettől még tartom az előbbi állításaimat.
Lonewolf: nem látom a felbolydulást, és az újszerű közösségi oldalt, de nem szeretnék állandóan kötekedni (tudom: pedig most is azt csinálom).
beküldve: 2007-03-27 10:40:44
(#101) A cél szerintem is az érdeklődés felkeltése volt, úgy néz ki ez sikerült, most pont erről vitatkozunk.
drwest: Teljesen felesleges ez a visszaszámlálósdi.
Én speciel nem így látom. Nem figyelted, mekkora felbolydulást keltett? Az emberek beszélnek róla. "Hú, már csak pár óra." Meg: "Láttad a mangafan oldalát?"
Én úgy látom, hogy ez az apró fogás is része a nagyon beígért "Újfajta közösségi oldal"-nak. Nekem bejött.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-27 09:54:06
(#99) drwest: ez egy alacsony példányszámokkal dolgozó kiadó, nem országos tv. Ami országosan beválik (bár erről is lehetne vitatkozni), az ilyen szinten többnyire nem alkalmazható.
Midori: ízlések és pofonok... Az ilyen "reklám" nekem nem jön be. Szerintem ettől nem lesz keresettebb, eladhatóbb a termék. Most őszintén, szerinted ettől többen fogják megvenni ezeket a mangákat? Teljesen felesleges ez a visszaszámlálósdi.
Midori: ízlések és pofonok... Az ilyen "reklám" nekem nem jön be. Szerintem ettől nem lesz keresettebb, eladhatóbb a termék. Most őszintén, szerinted ettől többen fogják megvenni ezeket a mangákat? Teljesen felesleges ez a visszaszámlálósdi.
Lehet, hogy a kereskedelmi TV-knek a kereskedelmi Tv-s szintű fogások miatt magas a nézettsége?
Nem tudom, hogy ezt a kereskedelmi tv-s színvonalú fogást, hogy a bejelentésig visszaszámláltok minek kell csinálni. .
micsoda kérdés! mert a könyvkiadás kereskedelem, vannak vevők és eladók. én vevő vagyok, és nyitott a reklámra
beküldve: 2007-03-27 08:59:21
(#96) Szerintem, ha már lesz két Takahasi (Cutomu és Rumiko, ők nem rokonok?) igazán lehetne két Cutomu is (Takahasi és Nihei), nem?
(Több ötletem nincs Blame!/NOISE vonal népszerűsítésére... egyelőre... )
(Több ötletem nincs Blame!/NOISE vonal népszerűsítésére... egyelőre... )
beküldve: 2007-03-27 07:10:06
(#95) Nem tudom, hogy ezt a kereskedelmi tv-s színvonalú fogást, hogy a bejelentésig visszaszámláltok minek kell csinálni. Ha már megvannak a címek, miért nem lehet korrekt módon, egyszerre közölni mindent, és nem idegelni a jónépet?
Egyébként meg Ti írtátok le, hogy a japánokkal milyen nehéz tárgyalni, és valami tűrhető, nem híres mangát megszerezni. Ezek után mégis mit lehet várni? Nevenincs one shot műveket? Hát biztos nem Death note-ot (bár ne lenne igazam).
Egyébként meg Ti írtátok le, hogy a japánokkal milyen nehéz tárgyalni, és valami tűrhető, nem híres mangát megszerezni. Ezek után mégis mit lehet várni? Nevenincs one shot műveket? Hát biztos nem Death note-ot (bár ne lenne igazam).
beküldve: 2007-03-27 05:37:45
(#94) Csaba:
amúgy a hétvégén már lehet majd kapni ezeket a mangakat vagy csak bejelentitek őket
juj az inuyasha-t lehetne cifrázni :P
inu(kutya) Yasha(nösténydémon...ez is csak azért állítólag mert Rumikonak megtetszett), vagy ahogy ismerem a mo-kat a kutyaszellem elnevezéstől sem riadnak vissza XD,bár ezt jó hallani h. nem lesz semmi belőle
amúgy a hétvégén már lehet majd kapni ezeket a mangakat vagy csak bejelentitek őket
juj az inuyasha-t lehetne cifrázni :P
inu(kutya) Yasha(nösténydémon...ez is csak azért állítólag mert Rumikonak megtetszett), vagy ahogy ismerem a mo-kat a kutyaszellem elnevezéstől sem riadnak vissza XD,bár ezt jó hallani h. nem lesz semmi belőle
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Remélem a másik a Death Note lesz. Nagyon örülnék neki. Meg szerintem mások is. :)
Én momentán, kimennék a Hősök terére és fejenállásban szökdelnék örömömbe...
Jól van, azthiszem én mindkettőhöz csatlakoznék
IGENIGENIGEN! Csatlakozom! XD Death Noteot a népnek!
YAOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-03-26 22:37:02
(#92) Aki szeretne egy rövid ismertetőt olvasni az Alive!-ról az itt megteheti:
Yashiro Tenshuu 1990-ben 5 ember - köztük barátnője - meggyilkolása miatt elfogják, Osakába szállítják majd halálra ítélik. Kivégzését 1993-ban hajtják végre, addig börtönben kell ülnie. A börtön idők nagyon megviselik a férfit, ezért nagyon várja a végrehajtás napját. Mikor eljön végre a "várva-várt" nap megjelenik 2 ember, akik kiutat ajánlanak fel Tensuu számára. A férfi elfogadja az egyességet, bár ekkor még nem tudja mire is vállalkozott tulajdonképpen... Csak azt tudja megmenekült és él... még...
Remélem a másik a Death Note lesz. Nagyon örülnék neki. Meg szerintem mások is. :)
Én momentán, kimennék a Hősök terére és fejenállásban szökdelnék örömömbe...
Jól van, azthiszem én mindkettőhöz csatlakoznék
Az élettel nem az a bajom, hogy nem elég hosszú; hanem hogy nem elég széles!
beküldve: 2007-03-26 20:36:16
(#90) Árban mennyiek lesznek, az uj mangák ???
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Oké oké,elfogadom Csúnya,rossz japánok..
És ezzel most elszóltad magad...tehát lesz inujasa
És ezzel most elszóltad magad...tehát lesz inujasa
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!