Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
Eddig jó...
De miért muszály magyar cím? Alive néven nem jöhet ki?
De miért muszály magyar cím? Alive néven nem jöhet ki?
Hát... nem Még ha akarnánk is, akkor sem lehet, mert elvárás, hogy lefordítsuk a címet.
De miért is akarnánk, nem hiányzik, hogy a boltosoktól azt halljuk, hogy "abból az alivéből kéne még 200 példány." Szépen, fonetikusan olvasva Ne feledjük, ők csináltak Árnyékbárót az Árnyíróból, pedig az magyarul van.
(És elég sok olvasó sem tud angolul, őket nem készerítenénk szótárazásra, ha nem muszáj.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Most gonosz leszek. Jó lenne, ha a további 2 címben nem lenne InuYasha.
Én sem vagyok fanatikus IY rajongó, de megvenném, ha kijönne magyarul, sokan pedig már a Mangafan első ilyen bejelentése óta csak erre várnak... (Lenne vásárlóerő, szerintem... )
Most gonosz leszek. Jó lenne, ha a további 2 címben nem lenne InuYasha.
Követni foglak uram! No inuyasha
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-26 16:36:59
(#70) Megint le vagyok maradva, miből lehetett az IY-ra következtetni?
ha jól tudom, régebben volt szó róla, h a mangafan kiadó ki fogja adni az inu-t, mint 1. mangájukat.. (v rosszul emléxem? )
mondjuk télleg lehet, h most bejön, és az 1ik az inu lesz jó is lenne^^
Jól emlékszel, hiszen ezért került le a magyar rajongói fordítás is. Annakidején a Japanimániában részletesen foglalkoztak az üggyel, csak aztán jöttek a bajok... (lásd "tárgyalás japánokkal")
Tényleg nem lenne rossz, ha beindulna, sőt már az Alive is azt jelzi, hogy a "japán fronton" megtört a jég!
Megint le vagyok maradva, miből lehetett az IY-ra következtetni?
ha jól tudom, régebben volt szó róla, h a mangafan kiadó ki fogja adni az inu-t, mint 1. mangájukat.. (v rosszul emléxem? )
mondjuk télleg lehet, h most bejön, és az 1ik az inu lesz jó is lenne^^
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-26 15:57:16
(#67) beküldve: 2007-03-26 15:49:15
(#66) beküldve: 2007-03-26 15:08:26
(#65) Tonya ha az inus hír "igaz" már mint h. várhatjuk az inut akkor i'm so happy ...
bent a suliban meg csunyák voltak a fiúk .levok' tiltva a kutyás és az animes oldalakról és mén? mert anime, manga "ferdeszeműek letiltva" >_< de azért 5percre sikerült felméásznom elvégre már majd belehaltam a kivántsiságba
bent a suliban meg csunyák voltak a fiúk .levok' tiltva a kutyás és az animes oldalakról és mén? mert anime, manga "ferdeszeműek letiltva" >_< de azért 5percre sikerült felméásznom elvégre már majd belehaltam a kivántsiságba
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Hülye kérdés egy hülyétől : Az új mangák debütálása a most esedékes fesztiválra vagy a SakuraConra várható?
Az Alive-nek még magyar címe sincs kitalálva, a többi kettő meg be sincs még jelentve - valószínűleg jönnek a szombati fesztiválra, persze.
beküldve: 2007-03-26 14:51:52
(#63) Hülye kérdés egy hülyétől : Az új mangák debütálása a most esedékes fesztiválra vagy a SakuraConra várható?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-26 14:16:08
(#62) Nagyon örülök al Alive!-nak (még ha többé kevésbé lehetett is tudni), Takahashi Tsutomu munkái a kedvenceim közt vannak^^;;
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
beküldve: 2007-03-26 14:06:26
(#61) Várom szeretettel a többit is És egyre kiváncsibbá tesz a másik kettő! Bár az egyiket sejtem mi is lesz.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-26 13:45:36
(#60) Az Alive tényleg tudott dolog volt, név szerint volt említve az egyik Japanimania-ban. Én is a Noise-ra szavaznék, de ez sem tipp, hanem álom...
Azt meg lehet kérdezni, a többi egykötetes lesz-e vagy sorozat?
Azt meg lehet kérdezni, a többi egykötetes lesz-e vagy sorozat?
beküldve: 2007-03-26 13:31:35
(#59) Egyből egy bejött. Van egy sejtésem, hogy az igazán nagy meglepetések csak ezután jönnek...