Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-03-28 12:03:15
(#118) beküldve: 2007-03-28 12:02:49
(#117) beküldve: 2007-03-28 12:02:09
(#116) 2. Rurouni Kenshin
Asszem máris van nyertesünk...
Asszem máris van nyertesünk...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nem hiszem,hogy azok a felnőttek,akik eddig azt mondták hogy "fiam ne nézzé má' ilyen meséket,16 éves vagy" az most az Alivetól egyszerre megszereti..
Vagabond..hidd el,az jöhet enélkül a "kísérlet" nélkül is A mai fiatalok érettebbek már,pontosabban sok ilyesféle dolog érdekli a 14 év körülieket is..khm Mondjuk az,hogy meddig húzná ki anélkül,hogy "nagy felháborodást keltése miatt" bekerül a Passzívba vagy esetleg a Magellánba az kérdéses...jó,csak vicc volt,ettől eltekintve nagyon örülnék neki
Vagabond..hidd el,az jöhet enélkül a "kísérlet" nélkül is A mai fiatalok érettebbek már,pontosabban sok ilyesféle dolog érdekli a 14 év körülieket is..khm Mondjuk az,hogy meddig húzná ki anélkül,hogy "nagy felháborodást keltése miatt" bekerül a Passzívba vagy esetleg a Magellánba az kérdéses...jó,csak vicc volt,ettől eltekintve nagyon örülnék neki
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-27 21:09:56
Ne hülyéskedj, nem küldök el senkit sehova Az oldal azért is van, hogy te is írj, ha nem tetszik valami
Talán tényleg nem ez Takahasi legjobb munkája (bár nekem tetszik, de én nem számítok) de a jobbak mind sokkal elvontabbak is... (pl. Skyhigh) Meg aztán ez egy kísérlet: érdekli-e a felnőttebb korosztályt a manga. Ha igen, lehet hosszabbakat hozni. Egy Vagabondba mondjuk nem kezdenénk addig bele, amíg ez nem biztos.
Midori: rá lehet kattanni, ez a játék része a dolognak van valamennyi reklámértéke, persze, (mint minden újdonságnak) de mi inkább játéknak tekintjük.
Talán tényleg nem ez Takahasi legjobb munkája (bár nekem tetszik, de én nem számítok) de a jobbak mind sokkal elvontabbak is... (pl. Skyhigh) Meg aztán ez egy kísérlet: érdekli-e a felnőttebb korosztályt a manga. Ha igen, lehet hosszabbakat hozni. Egy Vagabondba mondjuk nem kezdenénk addig bele, amíg ez nem biztos.
Midori: rá lehet kattanni, ez a játék része a dolognak van valamennyi reklámértéke, persze, (mint minden újdonságnak) de mi inkább játéknak tekintjük.
Szerk: Csaba 2007-03-27 20:54:54
ejnye, ejnye... a modern technika gyermeke megfosztja magát a "könyv"olvasás örömétől, és nem hajtja a birtoklás vágya... kell a játék, kell a reklám mégis, de abbahagyom, mert én is csak a saját agymenésemet hajtom egy ideje, bocs mindenkitől
Leülhetsz, 1-es.
Csak egy megjegyzés volt, nem általános érvényű. A polcon nekem is megvannak az eddigi Árnybíró kötetek, németül: NGE, Battle Angel Alita, Hellsing, Gits stb. de van ingilizül is pár. Persze ez nem hasonlítható össze a merevlemezen tárolt dolgaimmal.
ok, értelek.
ejnye, ejnye... a modern technika gyermeke megfosztja magát a "könyv"olvasás örömétől, és nem hajtja a birtoklás vágya... kell a játék, kell a reklám mégis, de abbahagyom, mert én is csak a saját agymenésemet hajtom egy ideje, bocs mindenkitől
Leülhetsz, 1-es.
Csak egy megjegyzés volt, nem általános érvényű. A polcon nekem is megvannak az eddigi Árnybíró kötetek, németül: NGE, Battle Angel Alita, Hellsing, Gits stb. de van ingilizül is pár. Persze ez nem hasonlítható össze a merevlemezen tárolt dolgaimmal.
. Egyébként meg ott a net, ha nagyon újat és jót akarok olvasni (köszönet a scanner feltalálójának).
Szerk: Midori 2007-03-27 14:20:24
Midori: ízlések és pofonok... Az ilyen "reklám" nekem nem jön be. Szerintem ettől nem lesz keresettebb, eladhatóbb a termék. Most őszintén, szerinted ettől többen fogják megvenni ezeket a mangákat? Teljesen felesleges ez a visszaszámlálósdi.
szerintem igen - persze szűkebb értelemben nem reklám, értem én, csaba, de aki játszik, tippel, az utánaolvas egy csomó mindennek, beírja a google-ba a kiadó nevét, vagy mangacímeket, rá lehet ám így kattanni dolgokra...
és igenis a kiadóknak kell reklám, a kis példányszámúaknak kell csak igazán, meg az újnak, meg ami új dolgokkal foglalkozik... de ezt én gondolom, a fogyasztó, belülről nem tudom, hogy működnek a dolgok.
szószó, jó játék
beküldve: 2007-03-27 13:11:21
(#108) Love Hina, Death Note..... Hú... Dejó lenne...
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Írtam, hogy nem akarok kötekedni, de úgy néz ki azért sikerült kihúznom a gyufát. Azért az tény, hogy ilyen kedvesen még nem küldtek el a francba.
Lonewolf érvelését elfogadom. Így szemlélve tényleg újszerű ez az oldal.
Takahasi Cutomuval semmi bajom. Szvsz nem ez a legsikerültebb munkája, de ennek is kimondhatatlanul örülök. Már az is nagy teljesítmény hogy ezt össze tudtátok hozni. Egyébként meg ott a net, ha nagyon újat és jót akarok olvasni (köszönet a scanner feltalálójának).
Lonewolf érvelését elfogadom. Így szemlélve tényleg újszerű ez az oldal.
Takahasi Cutomuval semmi bajom. Szvsz nem ez a legsikerültebb munkája, de ennek is kimondhatatlanul örülök. Már az is nagy teljesítmény hogy ezt össze tudtátok hozni. Egyébként meg ott a net, ha nagyon újat és jót akarok olvasni (köszönet a scanner feltalálójának).
Csaba:
amúgy a hétvégén már lehet majd kapni ezeket a mangakat vagy csak bejelentitek őket
amúgy a hétvégén már lehet majd kapni ezeket a mangakat vagy csak bejelentitek őket
Nem lehet, dehogy Csak most szerződtünk, még hosszú az út az első kötetig
Későbbiekre általában: a visszaszámláló nem reklám, na. Egy játék, lehet szurkolni, megdumálni, ilyesmi. Ez a célja. Ha reklámozni akarunk, akkor szétküldjük a címeket minden mangás-animés oldalra, meg teleszórjuk az oldalt bannerekkel.
Na de most már annyit pofáztam, hogy sok is
Szerk: Csaba 2007-03-27 12:27:28
Egyrészt ugye még nincs teljesen kész Másrészt Lonewolf látja jól: ez az oldal azért is jött létre, hogy a lehessen tőlünk kérdezni, vitatkozni a megoldásainkkal, legyen visszacsatolás a véleményeteknek arról, amit csinálunk. Megtehetnénk, hogy lesz*rjuk, akkor sem lenne sokkal kevesebb olvasónk, hidd el De nem ez a cél, hanem az, hogy jó mangák legyenek a boltokban, amiket mindenki (még te is) szívesen vesz kézbe, hm?
És ezért új ez az oldal. Mondanám, hogy nem kötelező ide járni, de a te véleményed is érdekel...
És ezért új ez az oldal. Mondanám, hogy nem kötelező ide járni, de a te véleményed is érdekel...
Ashihei, csak és kizárólag számodra, egyszerre jelentjük be pénteken mindhárom címet, korrektül, ahogy kell. Addig hagyd figyelmen kívül ezt a topikot meg a nyitóoldalt, és jól is vagy. Ne idegeld magad, ez nem arra van.
(Nevenincs one-shot? 4 újrakiadással, egy díszkiadással, és egy Kitamura-kultfilmmel a háta mögött? Az, hogy idehaza valamit nem ismernek, még nem sokat jelent, lássuk be. Takahasi Japánban a mangaszupersztárok közé tartozik, csak épp nem a kommerszebb vonalon ismert.)
(Nevenincs one-shot? 4 újrakiadással, egy díszkiadással, és egy Kitamura-kultfilmmel a háta mögött? Az, hogy idehaza valamit nem ismernek, még nem sokat jelent, lássuk be. Takahasi Japánban a mangaszupersztárok közé tartozik, csak épp nem a kommerszebb vonalon ismert.)