Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Új MangaFan címek?
beküldve: 2007-03-25 20:11:08
(#28) Tényleg nem lehetne egy kisseb kompetíciót tartani, hogy aki eltalálja az egyiket, az megkapja annak az első kötetét?
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
beküldve: 2007-03-25 20:08:54
(#27) Inuyasha, Alive, Monster, szerintem...
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
beküldve: 2007-03-25 19:50:17
(#26) loona asszem kicsit félre értettél, én nem úgy értettem h. a yaoi erőszakos (én is szeretem) csak mint mangan belüli "műfajt" mondtam
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Hm,az animestars magazinban ott volt a Death Note *hányik* Nem erős az még egy kicsit?
mit értesz "erős" alatt? nem kötekszem, tényleg érdekel.
Már írtam,hogy a madzsar köztársaság nincs felkészülve az ilyen magasabb értelmi színvonalat kívánó mangákhoz
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-25 19:06:00
(#24) One-shot-ot mangának nem igazán örülnék (kivéve persze, ha a Death Note one-shot-ról van szó...), de a mostani viszonyokat elnézve a három izgalmas megjelenésből kettő szerintem "rövid", max. 3 kötetes manga lesz. Egy jó hosszú sorozatnak viszont örülnék, nekem mindegy hogy InuYasha, Naruto, One Piece vagy akár YuYu Hakusho kerül kiadásra. Az ilyesmire vevő vagyok!
beküldve: 2007-03-25 18:54:24
(#23) hát kiváncsi leszek. bár egy kérdésem azért előre lenne: a képregény fesztre fog megjelenni vagy az csak a bejelentése lesz ennek a három mangának h magyarra lesz fordítva?
szívem szerint ezek lennének: mai hime, strawberry panic, maria-sama ga miteru.
bár szerintem a strawberry panic-ra még nincs felkészülve magyaro. az biztos.
reális tippem: inu yasha (bár nem hiszem h én megvenném). de én örülnék vmi one shot mangának is, ami tényleg manga!
szívem szerint ezek lennének: mai hime, strawberry panic, maria-sama ga miteru.
bár szerintem a strawberry panic-ra még nincs felkészülve magyaro. az biztos.
reális tippem: inu yasha (bár nem hiszem h én megvenném). de én örülnék vmi one shot mangának is, ami tényleg manga!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-03-25 18:25:00
(#22) Ha reálisan gondolkozom, akkor INuyasha, Naruto, és vmi rövid. Logikám ellem szól, h e kettő közül egyik se rövid, ésszerűbb volna sztem rövidebbeket... no majd kiderül!
/és imádkozom erősen, nagyon erősen, h a Fullmetal Alchemist legyen az egyik, de úgyse lesz ilyen disznószerencsém.. /
/és imádkozom erősen, nagyon erősen, h a Fullmetal Alchemist legyen az egyik, de úgyse lesz ilyen disznószerencsém.. /
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Szerintem az egyik az Árnybiró 5 XD
Gondolod? Szerintem nem szeretnék, hogy egy egész közösség tépje a haját
Hm,az animestars magazinban ott volt a Death Note *hányik* Nem erős az még egy kicsit?
mit értesz "erős" alatt? nem kötekszem, tényleg érdekel.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-03-25 18:09:11
(#20) Én csak homályosan tippelgetek
Num. 1 - InuYasha (Nagyon keringenek róla a hírek bár engem hidegen hagy)
Num. 2 - Naruto (Talán az egyik kevésbé remélhető de csak azért erre tippelek mert a Naruto amúgy is híres ráadásul a Jetixen is fut. Szintén hidegen hagy)
Num. 3 - ALIVE (Sokan erre tippelnek így én is. Mivel nem ismerem nem itélem el rögtön szóval kiváncsian várom!)
Én személy szerint egy Love Hina-nak örülnék bár ennek a valoszinüségét nem tudom. Hiú remény marad vagy péntekig meglepődök?
Num. 1 - InuYasha (Nagyon keringenek róla a hírek bár engem hidegen hagy)
Num. 2 - Naruto (Talán az egyik kevésbé remélhető de csak azért erre tippelek mert a Naruto amúgy is híres ráadásul a Jetixen is fut. Szintén hidegen hagy)
Num. 3 - ALIVE (Sokan erre tippelnek így én is. Mivel nem ismerem nem itélem el rögtön szóval kiváncsian várom!)
Én személy szerint egy Love Hina-nak örülnék bár ennek a valoszinüségét nem tudom. Hiú remény marad vagy péntekig meglepődök?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-25 17:12:30
(#19) beküldve: 2007-03-25 17:06:51
(#18) beküldve: 2007-03-25 16:15:23
(#17) Hm,az animestars magazinban ott volt a Death Note *hányik* Nem erős az még egy kicsit?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-25 15:41:31
(#16)
Szerk: Midori 2007-03-25 15:56:13
beküldve: 2007-03-25 15:23:48
(#15) Intuíciós képességem azt suggalja, hogy az ALIVE lesz az egyik. Feltevésem azon alapszik, hogy már igéretek voltak rá. Szal jó lenne...
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.