Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2008-07-10 13:34:57
(#201) Ami most nagy favorit: Bishoujo Senshi Sailor Moon, vagy ahogy mi ismerjük, Sailor Moon. Tetszik az egész story,
Másik nagy kedvenc amibe beleéltem magam, az a Nana. Szép kis story-val látták el ezt is, és részemről ez ilyen (nyáltólcsöpögőláwsztori.. ), de épp ez benne a jó. És persze a mangának köszönhető, hogy ez is nagy kedvenc lett.
bár az már kissé unalmas, hogy mindig csak a végén vannak jó akciók, és csak nagy harcokban változik át a főhősnő hercegnővé. "Furcsa" -> (emberként pasinak ábrázolják, Holdharcosként pedig csajnak.) emberekről.. és ugyanígy a vonzalmak is..
Másik nagy kedvenc amibe beleéltem magam, az a Nana. Szép kis story-val látták el ezt is, és részemről ez ilyen (nyáltólcsöpögőláwsztori.. ), de épp ez benne a jó. És persze a mangának köszönhető, hogy ez is nagy kedvenc lett.
beküldve: 2008-07-10 10:32:26
(#200) kedvencek...hát igen , már a másik ilyenbe is írtam X):
Naruto, FMP (mindegyik évad, de a TSR nem annyira), Death Note, Elfen Lied, Haruhi Suzumiya no Yuutsu, stb.
Naruto, FMP (mindegyik évad, de a TSR nem annyira), Death Note, Elfen Lied, Haruhi Suzumiya no Yuutsu, stb.
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-10 07:05:55
(#199) Ezt a másik fórumba kellet volna írnod, mivel az a fölösleges. Ez már több, mint egy éve működött, mikor az megnyílt, tehát ez az eredeti. Nem tudom, miért nem lehet szétnézni, mikor témát nyit az ember.
ON: a kedvencek továbbra sem változtak.
ON: a kedvencek továbbra sem változtak.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-10 00:32:39
(#198) Hmmm, újabb hasznos topik van már Kedvenc Animéd és még Anime Kedvencek is. A különbségek a cím nyelvtanában keresendőek..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-02 20:57:38
(#197) Nos, sokat váratott magára, de összeállítottam a saját top 10-es listámat. Bocs, lusta vagyok megint begépelni, de ott az aláírásomban.
Ctrl+C, Ctrl+V
beküldve: 2008-07-02 16:50:15
(#195) Nekem is reneteg kedvencem van: Inuyasha, Slayers, Yu Yu Hakusho, Gravitation, FMA, Death Note, Ginban Kaleidoscope, Air ^^ És még ezen kívül rengeteg (ez nem sorrend volt ^^)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-07-02 16:41:18
(#194) Nos, sokat váratott magára, de összeállítottam a saját top 10-es listámat. Bocs, lusta vagyok megint begépelni, de ott az aláírásomban.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-01 20:39:42
(#193) Na, élesszük fel a topikot! Ha már kedvencek, akkor a mostani az Ouran High School Host Club meg a Naruto Shippuden. Mást nem is nagyon néztem ezen a kettőn kívűl a héten.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-21 23:57:55
(#192) Kedvenc az sok van. Hol is kezdjem...... ? A leg-leg az InuYasha !!!! Utána szorosan Yu-Yu Hakuso,Full Metal Panic és Naruto . Ja és hogy az egy estés filmeket se hagyam ki: Ghost in the shell, InuYasha moviek minden menyiségben .........és még sorolhatnám órákig de ugysem olvasnátok el végig
Szerk: Sesshoumaru 2008-05-21 23:59:48
beküldve: 2008-05-17 21:59:25
(#191) Nekem rengeteg kedvencem van: Yu Yu Hakusho,Fullmetal Panic-Fumuffu,Fullmetal Alchemist-Shamballa Hódítója,Bleach,Blood+,Yugioh -Gx még van egy csomó
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-05-17 21:59:56
beküldve: 2008-05-17 07:09:04
(#190) Nálam egy új kedvenc-esélyes újdonság bukkant föl, ez a Monochrome Factor. Először eléggé jellegtelennek indult, a sztori nem is nagy szám (még eddig), de amilyen hülyeségek vannak benne néha, az eléggé ütős és a szereplők is szimpatikusak.
beküldve: 2008-04-25 20:26:24
(#189) Nekem sok kedvencem van de legfőképpen a : Death Note ,
Naruto , Spirál , Fullmetal Panic, Fullmetal Alchemist ,
Yu Yu Hakusho ,
Ezeket mindenkinek ajánlom
Naruto , Spirál , Fullmetal Panic, Fullmetal Alchemist ,
Yu Yu Hakusho ,
Ezeket mindenkinek ajánlom
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-04-12 11:04:27
(#188) Az InuYashát és a Roasario+Vampire-t én is nagyon szeretem. Ezeken kívül nagyon szeretem még a Zero no Tsukaima-t, Hayate no Gotoku-t, Rurouni Kenshin-t, Love Hina-t, Mahou Sensei Negima!-t...(évekig tartana mire az összeset felsorolnám )
InuHoshi
beküldve: 2008-04-03 16:59:42
(#187) Nekem is jó sok kedencem van ^^
Inuyasha, FMA, Yu Yu Hakusho, Air, Naruto, rosario+vampire, ginban kaleidocope ^^
Inuyasha, FMA, Yu Yu Hakusho, Air, Naruto, rosario+vampire, ginban kaleidocope ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"