Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2008-04-02 17:05:35
(#186) Kedvencek? Abból van egy pár^_^ Bár az örök kedvenc nálam a Yu Yu Hakusho marad, azt nem hinném, hogy bármi más kiütné a nyeregből.
Ezen kívül nem hagy hidegen a Death Note, Inuyasha, Black Cat, D.N.Angel, Elfen Lied... Talán összeszedve ezek^_^
Ezen kívül nem hagy hidegen a Death Note, Inuyasha, Black Cat, D.N.Angel, Elfen Lied... Talán összeszedve ezek^_^
"Runaway, runaway, runaway...!"
^^° eeehh, jah a második részből már rájöttem... ehhehe... az elsőből még nem esett le, hogy ennyire direkt... ^^! eehh... le is álltam a témáról, nekem kicsit sok a kicsi! O_O
....
most megyek és elásom magam egy 6 láb mély gödörbe @.@
....
most megyek és elásom magam egy 6 láb mély gödörbe @.@
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-02 15:34:31
Te Lanwell, ez direkt lolicon anime, a lányok 12 évesek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-02 14:23:13
(#183) Azt hiszem találtam egy új favoritot.
Kodomo no Jikan - こどものじかん
Egy fiatal osztályfőnök megpróbáltatásai egy új iskolában, ahol a kis átokfajzatok (főleg a lányok) igencsak próbára teszik az idegrendszerét... tulképp itt van egy kis problémám, mert nem tudom pontosan hány évesekről is lehet szó, de még ált.... hát egy kicsit furi, de mindenképpen nagyon vicces! ^^°
Kodomo no Jikan - こどものじかん
Egy fiatal osztályfőnök megpróbáltatásai egy új iskolában, ahol a kis átokfajzatok (főleg a lányok) igencsak próbára teszik az idegrendszerét... tulképp itt van egy kis problémám, mert nem tudom pontosan hány évesekről is lehet szó, de még ált.... hát egy kicsit furi, de mindenképpen nagyon vicces! ^^°
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-02 14:34:46
beküldve: 2008-03-26 14:23:05
(#182) Sokáig tartogattam, de végül csak leporoltam és megnéztam a Yamada család c. Ghibli munkát. Aki az első 10 perc nem kapja ki a lejátszóból (szokatlan rajzstílus, vázlatos animáció, fakó színvilág...), az belepillanthat egy japán család mindennapos kalandjaiba, rengeteg mindennapi bölcsességgel és kedves humorral tálalva.
Csak Basho mester kis idézetei nem voltak mindig tiszták...
Csak Basho mester kis idézetei nem voltak mindig tiszták...
beküldve: 2008-03-26 13:56:02
(#181) Death Note , Naruto , Full Metal Alchemist ,Dragon Ball ,
Ezeket ajánlom mindenkinek
Ezeket ajánlom mindenkinek
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-03-25 20:17:47
(#180) Shinkai Makoto összes művét imádom. A nyugis történet, a gyönyörű látvány, a szép zenék. Engem szinte mindíg megnyugtatnak. Aki esetleg nem ismerné a mestert:
Beyond The Clouds
[Link]
5 Centimeters per Second
[Link]
Voices of a Distant Star
[Link]
She and Her Cat
[Link]
Ajánlom mindenkinek, kivéve azoknak akik nem szeretik a lassú animéket...
Beyond The Clouds
[Link]
5 Centimeters per Second
[Link]
Voices of a Distant Star
[Link]
She and Her Cat
[Link]
Ajánlom mindenkinek, kivéve azoknak akik nem szeretik a lassú animéket...
beküldve: 2008-03-25 20:14:47
(#179) Dragonball a top..utána naruto, bleach és az össz. shounen...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-25 20:10:31
(#178) kedvencek ? eléggé bővelkedik a listám
Bleach, Kaleido Star, InuYasha, Elfen Lied, Loveless, Samurai X (Ruroni Kenshin), Peace Maker Kurogane, Vándorló palota, Chihiro szellemországban... és ne kelljen sorolnom a többit
Bleach, Kaleido Star, InuYasha, Elfen Lied, Loveless, Samurai X (Ruroni Kenshin), Peace Maker Kurogane, Vándorló palota, Chihiro szellemországban... és ne kelljen sorolnom a többit
Death note
Ez már messziről is meglátszik. Mint nekem.
Én már az előtt láttam hogy Death Note rajongó vagy hogy elolvastam az írásodat
"Mert unatkoztam" - Light
Szerk: kollak 2008-03-25 19:53:21
beküldve: 2008-03-20 19:03:52
(#176) kaleido stage nkem is bejön.. én fou-t szeretem a legjobban( nem is értem h fordíthatták fantomnak) na de mindegy...nálam chihiro szellemországban..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nem mertem kitenni,mert multkor is mindenki lemesézte ,de a kaleido star is a kedvenceim közt van
Kaleido nekem is az egyik kedvencem. Az egész estések közül a Vándorló palota nálam az egyértelmű favorit. És igen, a Baccano! is nagyon jó sorozat.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nem mertem kitenni,mert multkor is mindenki lemesézte ,de a kaleido star is a kedvenceim közt van
Képzelheted, hol érdekelnek a többiek...
Most aktuális kedvenceim: Hokuto no Ken és Naruto (végre elkezdtem nézni), YuYu Hakusho (megjenlent dvd-n hálistennek) s kész.
Korábbi kedvencek: Love Hina, Cowboy Bebop és Death Note, mint sorozat; egészestés filmek közül Chihiro, Tokyo Godfathers, Perfect Blue, Totoro (nagyon), kábé ennyi.
Lehet fikázni.
beküldve: 2008-03-20 11:56:34
(#173) Nem tudjátok mi a jó. XD Nézzétek meg a Baccano!-t. Nah azután egy új kedvenc kerülhet fel a listátokra.