Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-11-07 20:02:43
(#141) beküldve: 2007-11-07 18:47:19
(#140) Magical Girl Lyrical Nanoha, a második sorozata az A's és a harmadik sorozata a Strikers. Örök kedvenc. Először első 3 rész után azt hittem sima Magical Girles sorozat lesz de nem. Nagyon jó kis karakterek, remek dráma jellemzi, na meg jó kis mágia és világ.
Fate az egyik szereplő benne, aki a 2006 legjobb női anime szereplői közül a második lett, éppen hogy lecsúszva néhány szavazattal a Rozen Maidenes Suisei Seki mögött... Mondjuk nálam Fate nyert
Nézzétek meg miért...
Fate az egyik szereplő benne, aki a 2006 legjobb női anime szereplői közül a második lett, éppen hogy lecsúszva néhány szavazattal a Rozen Maidenes Suisei Seki mögött... Mondjuk nálam Fate nyert
Nézzétek meg miért...
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
A Dragon ball a legjobb anime a világon De az InuYashat sem vetem meg
Igen igen! Dragonball RULEZ!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
az én kedvenceim a Read or Die, innen is a nevem meg képem Maggie Mui
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Naruto épp tegnap rendeltem meg az 1 kötetet
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
LOOOL Kaleido Stage? Nem inkább Kaleido Star?
Én már hallottam mindkétféleképpen is... és bár értelmi szerző/fordítója nem én vagyok...
Maradjunk a starnál
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Én már hallottam mindkétféleképpen is... és bár értelmi szerző/fordítója nem én vagyok...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-06 20:37:08
(#136) A Dragon ball a legjobb anime a világon De az InuYashat sem vetem meg
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
beküldve: 2007-10-21 14:26:14
(#134) Pacseee! Látom a topic megnyitása óta már írtatok jópáran, én viszont nem mostanában^^ (hogy bírtam ki? >_<) Ugyebár a suli réges-régen elkezdődött, a kollégisták legnagyobb szomorúságára nem nézhetünk hajnalig animéket, viszont olvashatunk mangákat, ha a neveleő nem veszi észre hogy a mosdóba költöztünk a kis könyvecskékkel Ennek ellenére azt ember hétvégenként próbálja azért bepótolni lemaradásait és a gépe egész hétvégén le- és feltöltéseken munkálkodik Az egyreinkább fagyos szombatokra pedig nagyon jó volt egy kis Bokura ga Ita, meg a Host Club ismételt végigröhögése Szóval még mielőtt bárki is elszomorodna, hogy Con már csak tavasszal lesz,(neeeeeeee ) addig szerezze be a legfinibb újdonságokat mind az animék és mind a mangák köréből is!
kawaii^^
Az volt az igazi mikor az Ezüstnyíl volt terítéken, majd ötven szereplő mindegyik más hangszínell ...
Húha Majdnem ötven szereplőt? Nem semmi...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-10-12 15:45:50
(#132) az én kedvenceim a Read or Die, innen is a nevem meg képem Maggie Mui
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
beküldve: 2007-08-27 19:16:28
(#131) Ettől függetlenül jó móka hülyülni rajta
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
a Kukucska kalandjai kábé arra jó, h nézés közben kicikizheted nálam aludt barátnőm, néztük Animaxot, jött a Kukucska... fanszinkronizáltunk, jó elfoglaltság voltXDDD
A Kukucskánál azt ne felejtsük el, hogy 4-5 éveseknek készült. Nem kell nézni ennyi az egész. Felesleges cikizni. Az kb. olyan mintha a Teletubbies-ból hiányolná az ember a filozófiai tartalmat.
beküldve: 2007-08-27 17:51:13
(#129) Öcsém igazi ász fanszinkronizálásból, legutobb az Árnybíró animéje alá nyomta a szöveget, szinte sírtam a röhögéstől Munsu hangszinét nagyon jól eltalálta
Az volt az igazi mikor az Ezüstnyíl volt terítéken, majd ötven szereplő mindegyik más hangszínell ...
beküldve: 2007-08-27 17:38:18
(#128) a Kukucska kalandjai kábé arra jó, h nézés közben kicikizheted nálam aludt barátnőm, néztük Animaxot, jött a Kukucska... fanszinkronizáltunk, jó elfoglaltság voltXDDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-27 17:28:13
(#127) Én megragadtam az Inuyashánál.Mondjuk a Bújj bújj szellem se rossz de néha a frászt hozzák az emberre!! És most van az az anime az animaxon a Kukucska kalandjai vagy mi...na az kész!! Én csak pár részt bírtam ki de hát az nagyon állat!!Na mind egy igy az öcsémnek is van mit nézni-e!!
Rock 4 Ever!!!!