Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-06-10 15:18:04
(#81) Hát igen Tailor, ebben igazad van^^ Bleachet semmi sem überelheti
Kira, nagyon ajánlom az Ourant, én imádom Az első sorozat, amit meg akarok végig szerezni mangában
Kira, nagyon ajánlom az Ourant, én imádom Az első sorozat, amit meg akarok végig szerezni mangában
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Nekem nem kell Shana, nem vagyok leszbikus:P
Én meg belekezdtem a Narutóba... és hát... engem eléggé idegesít, hogy egy harcot vagy 5-6 részen keresztül is elhúznak Talán egyszer majd folytatom tovább, de egyenlőre abbahagyom...
Én meg belekezdtem a Narutóba... és hát... engem eléggé idegesít, hogy egy harcot vagy 5-6 részen keresztül is elhúznak Talán egyszer majd folytatom tovább, de egyenlőre abbahagyom...
Már ott hibáztál hogy belekezdtél a Bleach után!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Én ajánlom személyes kedvenceimet a Bleachen kívül: Ouran High School Host Club, Fullmetal Alchemist, Chrno Crusade, Rozen Maiden... vagy akár Karin, de ha akciósabbra vágysz, mondjuk D.Gray-man vagy Shakugan no Shana (én most nézem, és erősen TOP esélyes)
Amit ezek közül láttam, az a Chrno Crusade és a Karin, és ami érdekelne, az az Ouran High School
A beszélő szerencsesüti...
... engem eléggé idegesít, hogy egy harcot vagy 5-6 részen keresztül is elhúznak ...
Erről eszembe jutott egy vicces: a Dragonballban a Dermesztő elleni harc 3 köteten keresztül (igen! nem oldal, nem fejezet, hanem kötet!) tart. Világrekord?
beküldve: 2007-06-10 10:42:48
(#77) Nekem nem kell Shana, nem vagyok leszbikus:P
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Tailor, egyszer RPG meetre majd elhozhatnád, hogy én is megtekintsem :P
Túl lett tárgyalva De Shana csak is az enyém! xD
beküldve: 2007-06-09 22:13:12
(#75) Tailor, egyszer RPG meetre majd elhozhatnád, hogy én is megtekintsem :P
Na de nem offolok tovább^^"
Na de nem offolok tovább^^"
Nem hiszem el... Tudom, hogy a kicsi kawaii rajzolt lánykákra gerjedsz.
Shana magasra rakta a mércét A mangával meg csak még jobban elméjült a viszonyunk xD
beküldve: 2007-06-09 19:45:42
(#73) Én ajánlom személyes kedvenceimet a Bleachen kívül: Ouran High School Host Club, Fullmetal Alchemist, Chrno Crusade, Rozen Maiden... vagy akár Karin, de ha akciósabbra vágysz, mondjuk D.Gray-man vagy Shakugan no Shana (én most nézem, és erősen TOP esélyes)
Nem a kislányok, hanem a nagy puskák miatt
Egyetértek Nem volt erőm végignézni még de a fegyverek miatt direkt beletekertem
Nem hiszem el... Tudom, hogy a kicsi kawaii rajzolt lánykákra gerjedsz.
Egyetértek Nem volt erőm végignézni még de a fegyverek miatt direkt beletekertem
Kérem a további címeket! (Ugyanis jegyzetelek )
Gunslinger girl -egyik nagy kedvencem
Trigun -szintén nagyon jó (mondjuk van, akit Vash idegesít...)
Samurai Champloo -hm, most látom csak, hogy Nightwing-szan már ajánlotta... nos, egyetértek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-09 16:42:59
Mivel már sok jó címet említettek, ezért én már csak egyet említek:Texhnolyze
Nézzük csak...Samurai Champloo, FLCL, Witch Hunter Robin,
Gungrave...szerintem ezeket érdemes megnézni
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-09 11:31:59
(#67) A Bleach jelenleg a 128. résznél tart, de még jóóó pár rész lesz belőle Ne is legyen soha végeXD