Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-04-04 17:05:39
(#36) Nálam a Bleach a number 1 - anime legyen a talpán, ami ezt nálam túlszárnyalja
Aztán:
- Fullmetal Alchemist
- Ouran High School Host Club
- Karin
Van még pár, amit szeretek, de így most ezek jutottak az eszembe^^"
Nemrég kezdtem bele a Rozen Maidenbe, és van egy olyan érzésem, hogy az is a favoritok közé fog kerülni^___^ az 1. sorozat openingjét meg imádom
Aztán:
- Fullmetal Alchemist
- Ouran High School Host Club
- Karin
Van még pár, amit szeretek, de így most ezek jutottak az eszembe^^"
Nemrég kezdtem bele a Rozen Maidenbe, és van egy olyan érzésem, hogy az is a favoritok közé fog kerülni^___^ az 1. sorozat openingjét meg imádom
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-04 14:49:07
(#35) Kedvenc animéim;
-Excel saga (a mangában a történet ugyanaz, de a cselekmények teljesen különböznek).
-Noir
-Kannazuki no miko
-Kashimashi
-Rozen Maiden
Ezekben mind van dráma mert én azt nagyon szeretem, az más kérdés hogy mivel mással van még megfűszerezve. Akció, vígjáték, stb...
-Excel saga (a mangában a történet ugyanaz, de a cselekmények teljesen különböznek).
-Noir
-Kannazuki no miko
-Kashimashi
-Rozen Maiden
Ezekben mind van dráma mert én azt nagyon szeretem, az más kérdés hogy mivel mással van még megfűszerezve. Akció, vígjáték, stb...
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Szerk: Excel 2007-04-04 14:51:45
beküldve: 2007-04-04 14:06:56
(#34) Nekem a kedvenceim között van a Hellsing mellett a Ghost in the Shell 1/2 ill a SAC sorozat és a Vampire Hunter D.Na meg a Cowboy Bebop.
beküldve: 2007-04-03 20:11:36
(#33) Cowboy bebop,Blue gender,Requiem a.k.a Anal sanctuary 1./2.,Dream quest a kedvenceim,de a Vampire hunter-t is meg kéne szereznem..érdekesnek tünik.
beküldve: 2007-04-01 14:47:33
(#32) Nah, ide még asszem nem írtam. Nálam az örök favorit a Kenshin OVA, sztán Bleach és végül asszem a Peace Maker Kurogane és a Jyu Oh Sei vetekszik a 3. helyért. Mindhárom (vagy inkább négy ) animét csak ajánlani tudom mindenkinek.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-04-01 14:12:03
(#31) Az én kedvencem a Naruto!! Egyszerűen nem lehet abbahagyni, és Naruto ezerszer-ezerszer-ezerszer jobb, helyesebb, aranyosabb, erősebb, kedvesebb, cukibb, szőkébb mint Sasuke! (nekem mindenképp )
Olyan nagyon kár, hogy a magyar változat több szempontból is gyenge (szinkron, vágás).
Amit még nagyon szeretek, az a Ranma. (sokkal jobb (számomra) mint az Inuyasha (különben az sem rossz, csak kár, hogy nem fejezték be az animét (ja, ugyanez a Ranmánál )
Olyan nagyon kár, hogy a magyar változat több szempontból is gyenge (szinkron, vágás).
Amit még nagyon szeretek, az a Ranma. (sokkal jobb (számomra) mint az Inuyasha (különben az sem rossz, csak kár, hogy nem fejezték be az animét (ja, ugyanez a Ranmánál )
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-03-31 10:01:13
(#30) ezt az utóbbi utálós kérdést figyelmen kívül hagyva, az én kedvenceim: melancholy of haruhi suzumiya, cowboy bebop, bleach. ezeken kívül persze még sokat szeretek, de ez a dobogós három.
Koko... daremo... inai... zutto... hito...
Tulajdonképpen nem tud érdekelni..ő dolguk ha nem szeretik,úgyis az a legjobb amit én bálványozok
És úgyis fight lesz belőle,ha egyáltalán válaszol rá valaki..remélem nem
És úgyis fight lesz belőle,ha egyáltalán válaszol rá valaki..remélem nem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nagy hülyeség volt ezt megkérdezni...érdekes lesz..jön egy Naruto-hater és mondja hogy "hát a naruto nem jön be.." aztán a Naruto fanok csoportban támadják le és így tovább...
Jó, jó... Tom, nem volt valami nagy ötlet, de nem is azért mondtam, hogy ez legyen belőle... Egyébkét az élet csupa kockáztatás, és nem feltétlenül történik mindig a legrosszabb... De ne mond, hogy azért ne lennél kiváncsi arra, hogy végülis melyik műnek van a legnagyobb ellentábora??
kawaii^^
Nagy hülyeség volt ezt megkérdezni...érdekes lesz..jön egy Naruto-hater és mondja hogy "hát a naruto nem jön be.." aztán a Naruto fanok csoportban támadják le és így tovább...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-30 10:08:28
(#26) Van egy jobb kérdésem, mint a téma indító cucc, meg a topic neve... tátárárárárárármmmmm... (dobpergés, meg minden ) Melyik az az Anime amit kifejezetten még a hátatok közepére sem kívánnátok?? Melyik az amitől még a talpatokon is feláll a szőr?? Egyszóval melyik az, ami szerintetek a legroszabb alkotás?? Előre szólok, ez a topik most életveszélyes lesz, szóval kérem aki nem akar megsértődni, illetve nem akarja, hogy nagy kedvencét valaki a szégyenlistájára írja, kérem hagyja el a fórumot MOST! Illetve, akit érdekel, az maradjon, mert senkit sem szavazunk ki!
kawaii^^
beküldve: 2007-03-30 08:43:13
(#25) Hmm.. Ahogy látom itt sokan szeretik a vámpíros animéket ^^. Ennek örülök
Kedvenceim:
Trinity Blood : érdekes anime, a történet de elsősorban a kidolgozása fogott meg.
Hellsing: no comment, egy remekmű.
Fullmetal Alchemist: szintén egy csoda, a történet jó, és fordulatos.
Elfen Lied: véres, pont nekem való
Trigun: ezt sem kommentezem
Naruto: örök kedvenc marad, a harcos jelenetei és a poénok miatt.
Kedvenceim:
Trinity Blood : érdekes anime, a történet de elsősorban a kidolgozása fogott meg.
Hellsing: no comment, egy remekmű.
Fullmetal Alchemist: szintén egy csoda, a történet jó, és fordulatos.
Elfen Lied: véres, pont nekem való
Trigun: ezt sem kommentezem
Naruto: örök kedvenc marad, a harcos jelenetei és a poénok miatt.
beküldve: 2007-03-30 08:39:52
(#24) Kedvenceim (nem sorrendben, nem tudok sorrendet felálítani ^^"): Death Note, Fullmetal Alchemist, Chrno Crusade, Higurashi no Naku Koro ni, Loveless, Shingetsutan Tsukihime, Elfen Lied
dráma animék rulza
dráma animék rulza
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-29 20:06:53
(#23) kedvenceim:
Hellsing: ha valaki szereti a Vámpirós műfajt ez alap
Final Fantasy: Unlimited, crystals, last order, Advent Children(ha sorolható ide)mega sima FF is testszik. Egy Fanatikus FF rajóngónak alap.
Slayers:Harc.Mágia.Örültsé g. 1 szóval Remekmű!
Love hina: hát 1. anime amiról tudtam hogy anime egyépként LOVE Shinobu
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora(Looking up at the Half-Moon)
Dráma. els anime amely könyekettudot csalni a szemembe.
Death Note: 2 zseni harca. Páratlan.
na és amit mindenki ismer: Dragon Ball
Elfen Lied: nagyon jó
FMP gyönyörű
Bleach: még csak most keztem bele de eddig nagyon ott van.(kedvenc jelölt)
Naruto:hát...izé...magyarul még nem halottam de amit láttam eddig részeket feliratozva hát...nem valami jónak tünik...
Hellsing: ha valaki szereti a Vámpirós műfajt ez alap
Final Fantasy: Unlimited, crystals, last order, Advent Children(ha sorolható ide)mega sima FF is testszik. Egy Fanatikus FF rajóngónak alap.
Slayers:Harc.Mágia.Örültsé g. 1 szóval Remekmű!
Love hina: hát 1. anime amiról tudtam hogy anime egyépként LOVE Shinobu
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora(Looking up at the Half-Moon)
Dráma. els anime amely könyekettudot csalni a szemembe.
Death Note: 2 zseni harca. Páratlan.
na és amit mindenki ismer: Dragon Ball
Elfen Lied: nagyon jó
FMP gyönyörű
Bleach: még csak most keztem bele de eddig nagyon ott van.(kedvenc jelölt)
Naruto:hát...izé...magyarul még nem halottam de amit láttam eddig részeket feliratozva hát...nem valami jónak tünik...
Szerk: NaGeL 2007-03-29 20:14:12
beküldve: 2007-03-29 19:40:54
(#22) Én kifejezetten szeretem a vérengzős animéket, illetve amiben harc van, kicsit felnőttesebb harc (nem a kártyás, előidézéses harc). De igényt tartok az olyanra is, aminek van valami mondanivalója vagy elgondolkoztat. Az Elfen Lied nekem is tetszik, de kiemelten az openingje fogott meg. A Hellsing alapból az elsők között van, mert vámpíros és náluk csodásabb mitológiai lények számomra nincsenek is. (Az összes vámpíros animét még nem láttam, de tervezem). Viszont - most jön talán az ellentmondás önmagammal - nagyon szeretem Hayano Miyazaki sensei két filmjét (ami ha nem tévedek anime): A Chihiro szellemországbant és a Vándorló palotát. Illetve ki nem hagynám az Akira c. animét sem, mert ez volt az első, amit kezdő fejjel láttam, de akkor is csak pár részletet, és akkor el is döntöttem: nekem ez kell. Ja és a gyerekkori kedvencek: Sailor Moon, Dragon Ball, bár egyiket se láttam teljesen végik (hála a magyaroknak) "ők" indítottak el Japán irányába, és Candy Candy. Kedvencek még: Yu YU Hakusho, Trigun, Slayers, Full Metal Panic... Egyébként a magyar szinkronos animéket egyre kevésbé szertem, inkább megnézem feliratosan, mert kíváncsi vagyok az eredeti hangokra.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Szerk: Renma 2007-03-29 19:41:27