Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-03-26 21:32:27
(#6) Az egy kemény magical-girl balettal
és szépen benne vannak a Diótörő,Hattyúk tava és egyéb szép balettek dalai
nem tudom ez most mennyire rémisztett el XD What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-26 21:43:54
beküldve: 2007-03-26 21:16:41
(#5) Az eddig elhangzottakból én a Slayerst, Lovelesst és a Read or Diet szeretem. Bár a Lovelesst még nem végig láttam. A Princess Tutu milyen?
Az élettel nem az a bajom, hogy nem elég hosszú; hanem hogy nem elég széles!
beküldve: 2007-03-26 19:35:48
(#4) Amiket felsoroltam azok mind ^_^ De nevem és avám alapján Mermaid Melody vs. Hellsing csata van
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Attól függ milyen műfajokat kedvelsz...magical-girl-ből azt mondom hogy Mermaid Melody (sajnos nem túl ismert ).Shounen-ből Shaman King,szigorúan eredeti vágatlan verziót,nem a köcsög 4Kids kreálmányát Vámpíros téma egyértelmű Hellsing & Vampire Hunter D
Aztán kedvencek még Read or Die,Slayers,Yu Yu Hakusho (bár ne lenne ilyen fenehosszú ),Princess Tutu (szigorúan magical-girlösöknek) és a Loveless (annyi cuki kicsifiú és melegek )
Aztán kedvencek még Read or Die,Slayers,Yu Yu Hakusho (bár ne lenne ilyen fenehosszú ),Princess Tutu (szigorúan magical-girlösöknek) és a Loveless (annyi cuki kicsifiú és melegek )
Hmmm... ezeket már láttam, hát nem vok szörnyű?? XD aszem csak a Shaman King-et és a Princess Tutu-t nem végig... Neked Hanon egyébként mik a kedvenceid, már ha ez a téma :P ?
kawaii^^
beküldve: 2007-03-26 19:05:22
(#2) Attól függ milyen műfajokat kedvelsz...magical-girl-ből azt mondom hogy Mermaid Melody (sajnos nem túl ismert ).Shounen-ből Shaman King,szigorúan eredeti vágatlan verziót,nem a köcsög 4Kids kreálmányát Vámpíros téma egyértelmű Hellsing & Vampire Hunter D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-26 18:28:54
(#1) Sajnos jobb nevet nem tudtam kitalálni a témának, de azért jó nem ?
Én személy szerint úgy vok vele, h idejét nem tudom mikor néztem utoljára Anime-t... Tudom nagy bűn, de ne kövezzetek meg, könyörgöm XD ... Szóval, kiváncsi lennék, hogy mit ajánlanátok?
Én személy szerint úgy vok vele, h idejét nem tudom mikor néztem utoljára Anime-t... Tudom nagy bűn, de ne kövezzetek meg, könyörgöm XD ... Szóval, kiváncsi lennék, hogy mit ajánlanátok?
kawaii^^