Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-03-29 18:17:16
(#21) Hmmm... Számomra az Elfen Lied egy hatalmas kedvencé vált , egyszer még az is sikerült, hogy egy nap végignézzem a teljes szériát De ne ilyedjetek meg, nem vagyok fanatikussan eltájolt fan^^ Csak úgymond teccccccett Most, hogy témánál vagyunk, ti meddig tudjátok elviselni a vérengzős animekat?? Illetve ki olyan, aki még csak rá sem bír nézni az ebben a műfajban alkotottakra??
kawaii^^
Hujuj, most, hogy már végignyomtam ajátékot, már nincs olyan jó véleményem az animéről, pedig előtte kedvenc volt az is.
Én is végignyomtam. Tán azt sajnáltad, hogy kimaradtak a hentai részek?
Vagy fejezetekre kellett volna osztani, hogy minden végződés szerepeljen (Kohaku true ending jeee )?
Szerintem nagyon jó az anime úgy ahogy van.
Elfen Liedet nem szeretem, nem igazán értem miért van oda érte szinte mindenki. Erős közepes, de nem több.
Az elfen lied-et úgy kell ejteni, hogy "elfen líd"... Mert német. Csak ennyit akartam mondani. :)
Az Elfen Liedot lehet szeretni és utálni Annó én is tartottam tőle mert hallottam egyet's mást de csak nekikezdtem és nem bántam meg! Op, Ed tökéletes maga a story pedig szintén szép még akkor is amikor néha csak vöröses a képernyő Nállam nagyon bejött legalábbis
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ha a vámpíroknál tartunk akkor Hellsing helyett inkább Shingetsutan Tsukihime.
De igazi kevenceim: Serial Experiments Lain, Texhnolyze, .hack//SIGN.
Hujuj, most, hogy már végignyomtam ajátékot, már nincs olyan jó véleményem az animéről, pedig előtte kedvenc volt az is.
Azzal kezdtem smeretségemet a Type-Moon univerzummal (Fate/stay night is oda tartozik).
Elfen Liedből én 6 részig jutottam.
Mostanában nekem nincs is állandó kedvenc, mindig csak aktuális, ami épp lagutóbb megfogott valamiért.
Ilyen az NHK ni youkoso.
beküldve: 2007-03-28 16:26:03
(#16) Az FMP tényleg nagyon jó!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-28 16:11:28
(#15) Juj,tőlem minden lövöldözős távol áll...nálam az az alap,hogy van benne valami természetfeletti
Bennem az Elfen Lied csak annyi nyomot hagyott,hogy nagyon erőltetett..bár lehet,hogyha végignézném megváltozna a véleményem,de 2 rész elég volt belőle.
Bennem az Elfen Lied csak annyi nyomot hagyott,hogy nagyon erőltetett..bár lehet,hogyha végignézném megváltozna a véleményem,de 2 rész elég volt belőle.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-28 13:41:23
(#14) Ja és ha már meg lett említva a Full Metal Panic!, akkor én is csatlakaozom eme remekmű méltatóinak népes táborához.
Aki jó anime-t akar látni az feltétlenül nézze meg.És az a jó, hogy mindhárom széria más hangulatú, szóval minenki megtalálja a neki tetszőt.A Fumoffu a pihent elmék kedvence, a Second Raid a komolyabb kategória, az első sorozat meg valahol a kettő között.
Szóval FMP rulz !!!
Aki jó anime-t akar látni az feltétlenül nézze meg.És az a jó, hogy mindhárom széria más hangulatú, szóval minenki megtalálja a neki tetszőt.A Fumoffu a pihent elmék kedvence, a Second Raid a komolyabb kategória, az első sorozat meg valahol a kettő között.
Szóval FMP rulz !!!
beküldve: 2007-03-28 13:37:47
(#13) Elfen Lied rulz ! Még nem hallottqam olyan emberről akiben nem hagyot mély nyomot. Nomeg a zenés animéket kedvelőknek a BECK tuti tetszik.
Magical girl stílusban Sailor Moon-t lehetett itthon látni, de a német RTL2-n sokkal normálisabb verziót adtak le(már ami a szinkront illeti )
Magical girl stílusban Sailor Moon-t lehetett itthon látni, de a német RTL2-n sokkal normálisabb verziót adtak le(már ami a szinkront illeti )
beküldve: 2007-03-28 08:27:16
(#12) Ha a vámpíroknál tartunk akkor Hellsing helyett inkább Shingetsutan Tsukihime.
beküldve: 2007-03-27 23:45:55
(#11) Üdv!
Nálam most a Cowboy Bebop-Trigun-Gunslinger girl "szentháromság" vezet animék terén (szemfülesek ebből rögtön leszűrik, hogy kedvencem a lövöldözős-de-azért-mondani valóval -is-bíró műfaj... ), kiegészítve a Full Metal Panic!-kal és az új kedvenc Nerimai Retkes Bratyókkal
Nálam most a Cowboy Bebop-Trigun-Gunslinger girl "szentháromság" vezet animék terén (szemfülesek ebből rögtön leszűrik, hogy kedvencem a lövöldözős-de-azért-mondani valóval -is-bíró műfaj... ), kiegészítve a Full Metal Panic!-kal és az új kedvenc Nerimai Retkes Bratyókkal
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-03-27 23:46:34
beküldve: 2007-03-27 22:21:06
(#10) Hmmm... Megy ám a társalgás a Princess Tutu-ról^^ az tényleg jó kis anime , habár én nem mindig vagyok oda a magical-girl-es műfajért, de azért vannak kivételek... Mint például életem első animeje a Sailor Moon (asszem jól írtam^^) nya az utóbbi akkoriban mondhatni létfontosságú volt ... hát igen, azok a régi szép idők... XD
kawaii^^
Épp most néztem meg azt az amv-t amit te linkeltél be... Egész jónak tűnik De maga az amv is igazán jóra sikerült
Az élettel nem az a bajom, hogy nem elég hosszú; hanem hogy nem elég széles!
Nem annyira,bár igen "keményen" balettoznak benne,tudod megmentik a világot XD Najó,nem,de azért megment benne a kiscsaj balettal egy-két embert
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-27 17:53:06
huhh, hát nemis tudom... magical girl balettal párosítva... nem lesz ez már túlságosan... őő.... hogy is mondjam... rózsaszín, habos-babos, sikitozós, ujjongós, álmodozós? mármint szeretem a magical girl műfajt, de ha azt a balett világába belerakom a fejemben, akkor kábé minden maradék harciasság és "belevalóság" kiveszik belőle. NA jó, nem... ezt mostmár meg kell néznem, már csak azért is hogy ne legyenek totális tévképzeteim, mert tuti az van
Az élettel nem az a bajom, hogy nem elég hosszú; hanem hogy nem elég széles!