Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
Most új jövevény a Higurashi no naku koro ni, mondjuk még nem néztem meg, kicsit félek a psziho-thriller témától...azért kicsit meglapődtem a grafikáján. Ilyen elmebetegség ilyen szép rajzolással...
Olvastam hogy a játék nélkül nem teljesen érthető, de az csak PS2-s, vagy esetleg tévedek? :S
Olvastam hogy a játék nélkül nem teljesen érthető, de az csak PS2-s, vagy esetleg tévedek? :S
Jujj, a Higurashi no naku koro ni-t én is meg szeretném nézni, mióta láttam róla 1 wallpapert... szeretem a psziho-thrillert is bocsi az offért, de nem tudnád megírni ímélben, honnan tölthetem le?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-30 17:33:46
(#50) Most új jövevény a Higurashi no naku koro ni, mondjuk még nem néztem meg, kicsit félek a psziho-thriller témától...azért kicsit meglapődtem a grafikáján. Ilyen elmebetegség ilyen szép rajzolással...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-30 17:33:57
beküldve: 2007-05-16 08:40:27
(#49) Üdvözlet a közösségnek, akkor én is beszállok.
Toppok:
Ghost in the Shell (+Innocence)
Akira (bár még mindig vannak homályos foltok...)
Hellsing
Trigun
Afro Ninja
Appleseed
Dragonball (Z nélkül!!!)
Princess Mononoke (és kb. az összes többi Miyazaki film )
kb... még nem láttam eleget.
Toppok:
Ghost in the Shell (+Innocence)
Akira (bár még mindig vannak homályos foltok...)
Hellsing
Trigun
Afro Ninja
Appleseed
Dragonball (Z nélkül!!!)
Princess Mononoke (és kb. az összes többi Miyazaki film )
kb... még nem láttam eleget.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-04-24 19:35:29
(#48) Hát nekem a kedvenceim:
-Black Blood Brothers
-Rozen Maiden
-Inuyasha
-Spirál
-Csaj kommandó
-Hakaima Sadamitsu
-Naruto
-Full Metal Panic
-Slayers
Na, hát kb. ennyi lenne
-Black Blood Brothers
-Rozen Maiden
-Inuyasha
-Spirál
-Csaj kommandó
-Hakaima Sadamitsu
-Naruto
-Full Metal Panic
-Slayers
Na, hát kb. ennyi lenne
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-17 12:21:26
(#47) Kb a kedvencek: NGE, Fullmetal Alchemist, Wolf's Rain, GITS (Filmek és sorozatok), Lupin III, Serial Expeiments lain, Boogiepop Phantom,Haibane Renmei, GTO, Le Portrait de Petit Cossette, Rurouni Kenshin OVA 1, ROLW Ova,Vision of Escaflowne, CB, Meg persze Hayao Miyazaki filmjei.....
Asszem ezek a legek de valószínű még jópár van csak az én agyam rövid...
Asszem ezek a legek de valószínű még jópár van csak az én agyam rövid...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2007-04-17 12:25:06
beküldve: 2007-04-16 19:20:05
(#46) Naruto, Naruto Shippuuden, Azumanga Daioh, Death Note, Akira, Ghost In The Shell. :)
beküldve: 2007-04-16 18:32:11
(#45) Nekem a legújabb kedvenc a Naruto:Shippuuden.Nagyságrendek kel jobb mint az alap!
beküldve: 2007-04-15 18:42:28
(#44) Na,kihagytam az Excel Sagát ahogy így visszaolvasgattam a hsz-aimat.Mondjuk eddig csak a 3. részig jutottam el,de folyamatban van ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-14 20:47:37
(#43) Nagy kedvenc a Prince of Tennis *csillogó szemek*, a Nana, a Princess Tutu, a Loveless... huh, nem mondhatnám, hogy a bőség zavarától szenvedek XD.
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
beküldve: 2007-04-14 19:48:19
(#42) Nálam a nagy kedvenc a Naruto és a Bleach. Nekem a shounenek tetszenek a leginkább. De azeken kívül szerintem jó a Ghost in the Shell + az Ergo Proxy
beküldve: 2007-04-11 20:39:07
(#41) Szerezzétek meg a nertről ha a tévére hagyatkoztok le maradtok az olyan király animékről mint:Elfen Lied,Ghost in the Shell,Neon Genezis Evangelion,Black Lagoon,stb stb(a minőségi animéket nem szokták tv-ben adni mert rondán beszélnek benne és túl véres pl:Elfen Lied)vagy megvágják...
A Naruto se egy csúcs találmány.....
A Naruto se egy csúcs találmány.....
beküldve: 2007-04-07 12:01:44
(#40) Hát igen, szerintem is alaphogy hagyjanak benne mindent ahogy előre eltervezték. Nem jó az, ha összevagdossák, érzékenyebb emberek úgyis észreveszik, hogy hiányzik valami, sántit a történet és akkor máris minuszpontozok.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-07 09:26:17
(#39) Naruto-ról az a véleményem,hogy nem rossz.De csakis az eredeti japán verzióra igaz ez.Nem értem,hogy miért kell összevagdosni az egészet.Teljsen tönkre teszik az egészet...
beküldve: 2007-04-06 23:27:38
(#38) Az én választásom: Naruto.
A magyar anime-változatáról nem alkothatok véleményt, még nem láttam, bár ebből az animéből semmit sem szabadna kihagyni.
Asszem felesleges elmagyaráznom miért favor, hogy valakinek tetszik e vagy sem, az magánügy...
A magyar anime-változatáról nem alkothatok véleményt, még nem láttam, bár ebből az animéből semmit sem szabadna kihagyni.
Asszem felesleges elmagyaráznom miért favor, hogy valakinek tetszik e vagy sem, az magánügy...
beküldve: 2007-04-06 22:10:57
(#37) Ami először jutott eszembe az a Berserk... nagy szerelem!
De van még sok:
Gundam 0080
Noein
Gungrave
OHSHC
Dokoru chan ( váááá ekkora morbid baromságot!!!)
Gankutsuou
A teljesség igénye nélkül....
De van még sok:
Gundam 0080
Noein
Gungrave
OHSHC
Dokoru chan ( váááá ekkora morbid baromságot!!!)
Gankutsuou
A teljesség igénye nélkül....