Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-08-08 13:56:01
(#111) Én még új vagyok itt és csak most kaptam rá igazán a mangára (amiből nekem úgy sincs szinte semennyi ) és az animékre. Nem tud valaki valami jó kis weboldalt ahol jó animéket lehet nézni (pl. Bleach vagy valami más jó mert nem ismerek olyan sokat) vagy letölteni.
beküldve: 2007-07-15 00:05:33
(#110) Noshát, most kezdtem el nézni a Lovelesst, a háttérüzenet már most egyértelmű...két ember közötti kötelék nyanyanya ...az viszont holtbiztos, hogy a neveket a büdös életben nem fogom megjegyezni...
Amúgy aranyos...elveszíteni a füleit, milyen édes megfogalmazás erre a témára
Amúgy aranyos...elveszíteni a füleit, milyen édes megfogalmazás erre a témára
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Wolf's Rain is nagyon szép anime. Ha megnézted a Chrnot írj majd véleményt. Kíváncsi lennék rá
okés, parancsodra
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-30 00:17:45
(#108) A Wolf's Rain is nagyon szép anime. Ha megnézted a Chrnot írj majd véleményt. Kíváncsi lennék rá
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Nekem a Chrno Crusade a kedvencem
na ez a következő amit meg akarok szerezni + a Wolf's rain
de az már nemsokára a kezemben lesz...háhá még 2 nap és lejön
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-28 20:02:08
(#106) Nekem a Chrno Crusade a kedvencem
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-06-28 20:02:45
A Samurai Champloo egy gyöngyszem. Beteg, vicces, néha komoly, de leginkább fura egy sorozat. Szal ha nekiülsz, ne úgy ülj neki, hogy ez most egy tipikus szamurájos cucc. De csak ajánlani tudom, nagyon szeretem.
Egyetértek, csak ajánlani tudom. A bátyám a legjobb "reklámpélda", mivel szerinte minden anime, ill. mangarajongó valami gyerekes visszamaradottságban szenved. De megnézettem vele a SC-t, és láss csodát sokkal toleránsabb! Bár a véleménye valsz nem változott, de legalább ő is "közénk tartozik". A következő ínyencség, amit megkap az Usagi lesz. Már előre várom a hatást
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
beküldve: 2007-06-27 12:38:44
(#104) A Samurai Champloo egy gyöngyszem. Beteg, vicces, néha komoly, de leginkább fura egy sorozat. Szal ha nekiülsz, ne úgy ülj neki, hogy ez most egy tipikus szamurájos cucc. De csak ajánlani tudom, nagyon szeretem.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-06-27 12:29:13
(#103) dejó én asse tuttam h van Ninja Scroll sorozat...
csak a mozifilmet sikerült valahogy megszereznem, de az tényleg eszméletlenül jó...
ja és szamurájos téma: Samurai Champloo?
még nem láttam de sokat olvastam róla és sztem le fogom tölteni, érdekes lehet
csak a mozifilmet sikerült valahogy megszereznem, de az tényleg eszméletlenül jó...
ja és szamurájos téma: Samurai Champloo?
még nem láttam de sokat olvastam róla és sztem le fogom tölteni, érdekes lehet
beküldve: 2007-06-27 11:35:54
(#102) Ha már szamuráj téma. Most láttam végig az Afro Samurai-t! Csak 5 rész. Túl sok sztori így nem fért bele, inkább hentelés, de eszméletlen jól meg van csinálva és a végére egy kis mondanivaló is megcsillant. Jah és Samuel L. Jackson hangja még mindig eszement jóóó!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
na nem ismeri senki?
legalább 1 ojan ember jelentkezzen akinek nem tecett, ha már más nem ír
Na te szegény magányosan hagytak!
Tessék akkor: szvsz a sorozat erősen felejthető, de a mozifilm az meglepően jóra sikeredett!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-26 23:41:17
(#100) na nem ismeri senki?
beküldve: 2007-06-22 22:45:46
(#99) ÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN...csak most jöttem rá h az egyik legjobb animet amit láttam kihagytam...
Ninja Scroll!!!!
vki ismeri?
Ninja Scroll!!!!
vki ismeri?
akkor ugy kérdezem h mejik a kedvenced
Például az első Mondjuk tényleg "szép" az opening előtti nyitójelenet..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-22 00:43:10
húúú örülök
de a nyakamat neeeeeee
hát nemtom, lehet h tényleg ki fogsz nyírni de ez nem az esetem, bocsi
de a nyakamat neeeeeee
hát nemtom, lehet h tényleg ki fogsz nyírni de ez nem az esetem, bocsi
Miért? Ebben is van vér, csak vámpír nincsen, vannak benne bögyös lányok és...kislányok is, ha inkább azokat szereted...és nem is hosszú. Meg sem próbálod? A kedvemért?
hááát a kedvedért megpróbálom...
de akkor mond meg lécci h meik részt töcsem le hogy vmi jót lássak
Hmm, szerény személyem szerint mindegyik rész fantasztikus
akkor ugy kérdezem h mejik a kedvenced