Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2008-03-19 18:27:32
(#171) Death note
Shippuden
Fullmetal panic
Fullmetal alchemist
Air
Bleach
Naggyából ennyi^^ habár a mg több Narutót és Deah noteot kihagytam XD
Shippuden
Fullmetal panic
Fullmetal alchemist
Air
Bleach
Naggyából ennyi^^ habár a mg több Narutót és Deah noteot kihagytam XD
Nem mertem kitenni,mert multkor is mindenki lemesézte ,de a kaleido star is a kedvenceim közt van
Télen telelek; nyáron nyaralok
Ikkitousen vagy Ikkitousen Dragon Destiny??? (Bár, ha tippelnem kéne, a kettő uaz, ugye??? És 12 részes, ugye???)
Dragon Destiny a címe angolul. És 13 részes.
De állítólag van OVA is, ahol komolyabb az ecchi tartalom...
Akkó jól tippeltem... köcce...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ikkitousen vagy Ikkitousen Dragon Destiny??? (Bár, ha tippelnem kéne, a kettő uaz, ugye??? És 12 részes, ugye???)
Dragon Destiny a címe angolul. És 13 részes.
De állítólag van OVA is, ahol komolyabb az ecchi tartalom...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-18 10:39:24
Én így voltam az Ikkitousennel, csak más jellemzői miatt!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 10:07:11
Új, mindent elsöprő kedvenc ütötte fel a fejét nálam... Yamato Nadeshiku Shichi Henge... aki látta, annak sztem nem kell magyaráznom, miért, aki nem látta, annak melegen ajánlom...
megnézhető itt... a keresőbe írd be: badcat9991 [Link]
Hmmm...ezek szerint ez animeben is jó? Mert én a mangát nagyon szeretem és alig várom mindig a fordítást, és még anno rákerestem az animere is, hát mondjuk csak pár képkockát láttam belőle, de az nagyon elvette a kedvem...
De akkor lehet megnézem még egyszer...
Akkor adok egy linket, ahol az egész sorozat fenn van...
[Link] a keresőbe írd be: badcat9991 és már nézheted is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Új, mindent elsöprő kedvenc ütötte fel a fejét nálam... Yamato Nadeshiku Shichi Henge... aki látta, annak sztem nem kell magyaráznom, miért, aki nem látta, annak melegen ajánlom...
Hmmm...ezek szerint ez animeben is jó? Mert én a mangát nagyon szeretem és alig várom mindig a fordítást, és még anno rákerestem az animere is, hát mondjuk csak pár képkockát láttam belőle, de az nagyon elvette a kedvem...
De akkor lehet megnézem még egyszer...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-18 09:34:55
beküldve: 2008-03-18 09:30:37
(#165) Én így voltam az Ikkitousennel, csak más jellemzői miatt!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Új, mindent elsöprő kedvenc ütötte fel a fejét nálam... Yamato Nadeshiku Shichi Henge...
Hmmm vajon miért? Vérbeli kis shoujo alkotás, de jók benne a gekek. A történetíráson nem szakadtak meg, de nagyon jó helyzetkomikumokat találtak ki. Lehet néha, mikor felpattintják az agyamat megnézek egy-egy rész, hogy kikapcsoljak.
Na, PONT azé'...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Új, mindent elsöprő kedvenc ütötte fel a fejét nálam... Yamato Nadeshiku Shichi Henge...
Hmmm vajon miért? Vérbeli kis shoujo alkotás, de jók benne a gekek. A történetíráson nem szakadtak meg, de nagyon jó helyzetkomikumokat találtak ki. Lehet néha, mikor felpattintják az agyamat megnézek egy-egy rész, hogy kikapcsoljak.
beküldve: 2008-03-16 20:12:24
(#162) Új, mindent elsöprő kedvenc ütötte fel a fejét nálam... Yamato Nadeshiku Shichi Henge... aki látta, annak sztem nem kell magyaráznom, miért, aki nem látta, annak melegen ajánlom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-16 20:12:39
beküldve: 2008-03-12 21:20:26
(#161) éncsakis oan animét tekintek kedvencemnek amit nem tuttam abbahagyni, és mondhatni egyben néztem végig
ezek voltak: Naruto,Bleach,Claymore,Death Note,Berserk,Fullmetal Alchemist,Samurai Champloo és a legujabb a Samurai 7 (ez nem tecési sorrend)
sajna a Yu-Yu Hakushoról,Slayersről,Cowboy Bebopról és a Trigunról nemtok ítéletet mondani mert tvben láttam őket...de azért azokat is szeretem
ezek voltak: Naruto,Bleach,Claymore,Death Note,Berserk,Fullmetal Alchemist,Samurai Champloo és a legujabb a Samurai 7 (ez nem tecési sorrend)
sajna a Yu-Yu Hakushoról,Slayersről,Cowboy Bebopról és a Trigunról nemtok ítéletet mondani mert tvben láttam őket...de azért azokat is szeretem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-12 21:07:32
(#160) KMG, azt hiszem nagyon hasonló az ízlésünk, ha szoktál nézni néhány shoujo animét is, akkor azt mindhatnám, hogy megegyezik az ízlésünk. Szoktál olyanokat nézni?
beküldve: 2008-03-12 15:52:36
(#159) Naruto
Fullmetal Alchemist
Death Note
Yu Yu Hakusho
Bleach
Ezek a kedvenceim de még van pár anime amit rendszeresen nézek.
Fullmetal Alchemist
Death Note
Yu Yu Hakusho
Bleach
Ezek a kedvenceim de még van pár anime amit rendszeresen nézek.
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-03-11 15:13:07
(#158) Kedvenceim:Fate/Stay Night
Rozen Maiden
Shuffle!
Azumanga Daioh
Love Hina
Kaleido Star
Rozen Maiden
Shuffle!
Azumanga Daioh
Love Hina
Kaleido Star
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-03-03 20:50:45
(#157) Death Note
Bleach
Devil May Cry
Fullmetal Alchemist
Yu Yu Hakusho
nagyjából ennyi, de még van sok olyan amit szeretek, de ezek a kedvencek
(ezek nem sorrendben vannak)
Bleach
Devil May Cry
Fullmetal Alchemist
Yu Yu Hakusho