Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2008-03-02 15:11:32
(#156) Trinity Blood
Ultra Maniac
Death Note
Weiss Kreuz
Ayashi no Ceres
Sailor Moon
stb....
Ultra Maniac
Death Note
Weiss Kreuz
Ayashi no Ceres
Sailor Moon
stb....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-02 12:36:27
(#155) Nekem:
InuYasha
Kaleido star
Mew Mew Power
És régebben a Naruto, de már mindegyik részt 80x láttam és már uncsi
InuYasha
Kaleido star
Mew Mew Power
És régebben a Naruto, de már mindegyik részt 80x láttam és már uncsi
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
beküldve: 2008-03-02 09:41:32
(#154) Az összes Full Metal Panic
Death Note
Tsubasa Chronicle
Spiral
D.N.Angel
Ghost Hunt
A legfőbb kedvencek nagyjából ezek, persze elég sok van és lehet, hogy valami kimaradt.
Death Note
Tsubasa Chronicle
Spiral
D.N.Angel
Ghost Hunt
A legfőbb kedvencek nagyjából ezek, persze elég sok van és lehet, hogy valami kimaradt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-20 15:37:43
(#153) Én a Witchblade anime-ra vagyok most rácuppanva ...nem tudna valaki magyar feliratot hozzá?Mert eddig csak angolt találtam.
beküldve: 2007-12-07 17:24:59
(#152) Én még új vagyok nálatok és az animék terén is. Kábé háromnagyed éve foglalkozom velük komolyabban és egyre jobban szeretem őket.
Az én kevenceim Van Dread, Perfect Girl Evolution, Spirál, Full Metál Panic!
Mostanában meg kezdek rászokni a vámpíros mangákra.
A naruto első sorozatát most láttam japán hanggal, magyar felirattal, és nekem nagyon bejött. Mivel kíváncsi vagyok a folytatásra, most fogom megrendelni a kiadott mangákat is.
Az én kevenceim Van Dread, Perfect Girl Evolution, Spirál, Full Metál Panic!
Mostanában meg kezdek rászokni a vámpíros mangákra.
A naruto első sorozatát most láttam japán hanggal, magyar felirattal, és nekem nagyon bejött. Mivel kíváncsi vagyok a folytatásra, most fogom megrendelni a kiadott mangákat is.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
az én kedvenceim a Read or Die, innen is a nevem meg képem Maggie Mui
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Naruto épp tegnap rendeltem meg az 1 kötetet
Spirál
Kamichu
Kaleido Stage
Naruto épp tegnap rendeltem meg az 1 kötetet
LOOOL Kaleido Stage? Nem inkább Kaleido Star?
így is úgy is hallottam már szal....
Stage= színpad....
Noshát igen megint elkanyarodtunk egy pöppet ^_^"
Ja igen, azokat úgy hívják "dating sim". Ez kimaradt.
Ja igen, azokat úgy hívják "dating sim". Ez kimaradt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-11 18:53:14
(#149) Ugye ezek a hentai gamek általában visual novelek, tehát állóképekből áll. Több kimenetelük van, atól függően, hogy egyes szituációkban milyen lehetőséget választasz. Tehát megy egy sztori, a főszerepben egy fiú, körülötte pedig sok kislány. Nos a végére általában minimum az egyikről kapunk egy...khm, szép képet. No de ez nem is érdekes, szóval ha meganimálják kiválasztanak egy kimenetelt, és akkor azt hentaitalanítják. És mivel a dráma részében van a legkevesebb ilyen ezért azt választják ki. Legalábbis az Airrel valami hasonló volt
Nem tudom de a japók mindenből Hentait csinálnak, ami picit sikeres
Pont fordítva, minden hentai játékból ami sikeres dráma animét csinálnak
Szerintem meg csak a karaktereket használják fel. A háttértörténet és a többi teljesen más.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Pont fordítva, minden hentai játékból ami sikeres dráma animét csinálnak
Pontosan, én nem az animéről beszéltem. (mellesleg ahogy eddig elnéztem a hentai-játékokból általában valami dráma anime lesz)
De ő volt az alap amiből kiindultak.[/QUOTE]
De ő volt az alap amiből kiindultak.[/QUOTE]
És a Triangle heartban tényleg benne van egy két kari, (az animéban,) de az nem hentai, hanem dráma. Egy 3 részes ova és annyira alternatív világba van elhelyezve, hogy semmi köze a Magical Girl lirycal nanohához.
Pontosan, én nem az animéről beszéltem. (mellesleg ahogy eddig elnéztem a hentai-játékokból általában valami dráma anime lesz)
Takamachi Nanoha benne van a játékban, de ott csak 12 éves és baromira nem ugyanaz a karakter.
De ő volt az alap amiből kiindultak.
Magical Girl Lyrical Nanoha, a második sorozata az A's és a harmadik sorozata a...
...SuckerS >D
Örök kedvenc. Először első 3 rész után azt hittem sima Magical Girles sorozat lesz de nem. Nagyon jó kis...
...fanszervíz jelenetek 3.-os kislányoknak, ráadásul a főszereplő, azaz a kis Nanoha egy hentai-játék (Triangle Heart) mellékszereplője volt. Azt viszont nem tudom, hogy ő is a "megdugandó lányok" között volt-e. De nekem a hentai-játékhoz való legkisebb kapcsolódás is hatalmas bűn >.< Mellesleg az a tentacle-hentai-ra való "vicces utalgatás" már bántóan átlátszó volt.
Szóval én nem kedvelem a Nanohát >DD
Azt látom, de szerintem baromira nem is nézted végig. És a Triangle heartban tényleg benne van egy két kari, (az animéban,) de az nem hentai, hanem dráma. Egy 3 részes ova és annyira alternatív világba van elhelyezve, hogy semmi köze a Magical Girl lirycal nanohához.
Takamachi Nanoha benne van a játékban, de ott csak 12 éves és baromira nem ugyanaz a karakter.
Szerk: Excel 2007-11-07 22:31:12
Magical Girl Lyrical Nanoha, a második sorozata az A's és a harmadik sorozata a...
...SuckerS >D
Örök kedvenc. Először első 3 rész után azt hittem sima Magical Girles sorozat lesz de nem. Nagyon jó kis...
...fanszervíz jelenetek 3.-os kislányoknak, ráadásul a főszereplő, azaz a kis Nanoha egy hentai-játék (Triangle Heart) mellékszereplője volt. Azt viszont nem tudom, hogy ő is a "megdugandó lányok" között volt-e. De nekem a hentai-játékhoz való legkisebb kapcsolódás is hatalmas bűn >.< Mellesleg az a tentacle-hentai-ra való "vicces utalgatás" már bántóan átlátszó volt.
Szóval én nem kedvelem a Nanohát >DD