Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Kedvencek
beküldve: 2007-06-09 10:48:44
(#66) Kedvencek: Bleach (épp most is töltöm , ja egyebkén hány részes? ), Ghost in the shell, InuYasha, Cowboy Bebop, Naruto.
Kérem a további címeket! (Ugyanis jegyzetelek )
Kérem a további címeket! (Ugyanis jegyzetelek )
Az ember minden nap tanul valami újat...
Jaja Ez a nap se telt hiába
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Drama cd az mi?
Elvileg olyan mint egy rádió dráma. Csak hang semmi kép. Van amikor az adott animék szinkronszinészei szokták csinálni (ha már van belőle anime). Általában a visual novel-t használják alapanyagnak.
Nahát, hogy mik vannak!
Ez nagyon klasszul hangzik! mint vm "rádiónovella"
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-08 13:30:23
(#63) Az ember minden nap tanul valami újat...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
A Drama cd az mi?
Elvileg olyan mint egy rádió dráma. Csak hang semmi kép. Van amikor az adott animék szinkronszinészei szokták csinálni (ha már van belőle anime). Általában a visual novel-t használják alapanyagnak.
Nahát, hogy mik vannak!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ehh,akkor ezzel le vagyok maradva O.o
A Drama cd az mi?
A Drama cd az mi?
Szerk: Ashihei 2007-05-31 15:02:45
Ehh,akkor ezzel le vagyok maradva O.o
A Drama cd az mi?
A Drama cd az mi?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezt írtam neki én is
Pedig olyasmiket írnak hogy a játék tovább vitte a dolgot. De nem értem én ezt,most a játék előbb volt és abból készült egy anime,majd magna vagy most hogyvanez?
Pedig olyasmiket írnak hogy a játék tovább vitte a dolgot. De nem értem én ezt,most a játék előbb volt és abból készült egy anime,majd magna vagy most hogyvanez?
Elvileg a kezdete az egésznek egy visual novel volt. Ez nagyon népszerű lett és mangát csináltak belőle (meg egy Drama CD-t még ez előtt). Csak ezt követően csinálták meg az animét, amiből jön nemsokára a második évad.
Ezt írtam neki én is
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Most új jövevény a Higurashi no naku koro ni, mondjuk még nem néztem meg, kicsit félek a psziho-thriller témától...azért kicsit meglapődtem a grafikáján. Ilyen elmebetegség ilyen szép rajzolással...
Olvastam hogy a játék nélkül nem teljesen érthető, de az csak PS2-s, vagy esetleg tévedek? :S
Olvastam hogy a játék nélkül nem teljesen érthető, de az csak PS2-s, vagy esetleg tévedek? :S
Marhaság, érthető a játék nélkül is, de ha nagyon bele akarsz mélyedni akkor a google a barátod. Tonnányi háttérinfó, akár magyar nyelven is.
Letöltés? Ne legyetek ekkora lámák.
Már magyarul is két változatban elérhető torrenten, de ezt szerintem nem itt kéne megbeszélni.
beküldve: 2007-05-31 09:19:45
(#55) Az egyik nagy kedvencem a Metropolisz ! Nem tudjátok manga formában kiadták?
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-31 00:52:13
(#54) TOP5 :
Cowboy Bebop
Samurai Champloo
FLCL
Naruto
Gungrave
persze nem sorrendben, mert mindegyik saját műfajában zseniális (szerintem...)
Cowboy Bebop
Samurai Champloo
FLCL
Naruto
Gungrave
persze nem sorrendben, mert mindegyik saját műfajában zseniális (szerintem...)
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-05-30 22:31:05
(#53) Kedvencek:
- Naruto
- Full Metal Panic!
- Beyblade (anno, nagy kedvenc)
- Shaman King
- Love Hina
(még sokat szeretek, de ezeket a legjobban...)
- Naruto
- Full Metal Panic!
- Beyblade (anno, nagy kedvenc)
- Shaman King
- Love Hina
(még sokat szeretek, de ezeket a legjobban...)
Naruto-ról az a véleményem,hogy nem rossz.De csakis az eredeti japán verzióra igaz ez.Nem értem,hogy miért kell összevagdosni az egészet.Teljsen tönkre teszik az egészet...
iggen, és narutonak milyen a magyar hangja már... no comment...
A beszélő szerencsesüti...